Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור מחירו הנמוך של הדולר אני חושב שזה פשע לא לשדרג לעצמי את ה HU.

במקום עבודתי טסים בצורה קבועה (עובדים, ובקרוב גם אני) לארה"ב ולמדינות במזרח הרחוק, ולכן הייתי רוצה המלצות ל HU מומלצים בטווח המחיר שנתתי שהוא בשקלים בערך 1400 ש"ח.

מיותר לציין שבצעתי חיפוש בתרדים ולא מצאתי את מה שרציתי.

הדרישות שלי מהמכשיר:

1. איכותי

2. אפשרות לשליטה בבי אמפ (3Way)

3. פאנל נשלף

4. חיבור AUX

5. רדיו שיעבוד בארץ

6. נוח לשימוש

מכשיר מסויים שאני די רוצה אבל יש בעיה להשיג אותו מארה"ב עם רדיו אירופאי הוא האלפיין 9887R, בקיצור אני אשמח להמלצות על מכשירים דומים וטובים אחרים.

מחכה לתגובות:roll:

מיכו.

פורסם

ממה שקראתי Eclipse CD7200 הכי מתאים.

איכותי מאוד, נחשב כבר להיי אנד (שאסי נחושת, ללא מגבר פנימי, האיכות של אקליפס) פאנל נשלף וכל מה שצריך.

בsonicelectronix הוא עולה 500$, אולי תצליח להשיג אותו בפחות באיזה חנות אחרת שם.

בכל אופן לא ידוע לי על מכשיר אחר שיש לו את אותם נתונים ותכונות (פאנל, MP3, USB AUX וכל השאר) ומציע איכות כזאת.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

גם לדעתי סדרה 7 של אקליפס הוא המכשיר הכי טוב שכסף יכול לקנות, לפני פלח ההיי-אנד.

אם תמצא מכשירים ישנים יותר מסדרה 7000 או 7100 הם גם יתנו תמורה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובות,

יש אפשרויות אחרות? חברות אחרות?

יש תופעה מעניינת שמבקשים המלצה למוצר במחיר מסויים תמיד ממליצים על מוצרים במחיר גבוה יותר(דובי :wink:), אני מבקש בבקשה HU שנכנס לתקציב ונותן תמורה טובה.

מה לגבי האלפיין 9887R הוא לא מתקרב ברמתו לאקליפסים מסדרות 7?

שאלה נוספת לגבי האלפיין הזה, מישהו יודע האם יש אפשרות להשיג אותו בארה"ב (בדגם R) איפה ובכמה?

כמו ששמתם לב אולי, אני די מעוניין בו אבל זה בגלל שאני לא נחשפתי לדגמים אחרים, דבר שאני מקווה שאתם תעזרו לי!

שוב תודה!

מיכו.

פורסם

אני כבר הייתי מחפש את ה9855 ולא ה9887 בגלל שהתצוגה שלו יותר גדולה והוא יותר נוח לעבודה.

מכשיר מאוד איכותי.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...