Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי רוצה לדעת מה מידות הצמיגים שאני צריך לשים לרנו סניק שנת 2002 מאחורה וקדימה

ועוד שאלה: האם אני יכול להזמין צמיגים מאיביי? ואם כן איך אני עושה את זה ? (עד היום הזמנתי הרבה דברים מאיביי אבל שום דבר לא הגיע לגודל של 4 צמיגים)

תודה ענקית מראש!

כפיר

פורסם

המידות שאתה יכול לשים רשומות על הצמיגים שמורכבים לך ועל רשיון הרכב.

לגבי הזמנת צמיגים מEBAY, כמה בעיות:

1. חבילה ענקית וכבדה - משלוח יקר

2. יעצרו לך את זה במכס כי זה אביזר בטיחותי ותצטרך להוציא אישור ממשרד התחבורה לייבוא שלהם ולא בטוח שתקבל.

3. מי מבטיח לך שהם תקינים? אם הם מגיעים עם שמיניות או משהו אחר נפגע בהם מי יתן לך אחריות?

4. אם הם לא חדשים שכח מלהכניס אותם ארצה.

פורסם

המידות שאתה יכול לשים רשומות על הצמיגים שמורכבים לך ועל רשיון הרכב.

לגבי הזמנת צמיגים מEBAY, כמה בעיות:

1. חבילה ענקית וכבדה - משלוח יקר

2. יעצרו לך את זה במכס כי זה אביזר בטיחותי ותצטרך להוציא אישור ממשרד התחבורה לייבוא שלהם ולא בטוח שתקבל.

3. מי מבטיח לך שהם תקינים? אם הם מגיעים עם שמיניות או משהו אחר נפגע בהם מי יתן לך אחריות?

4. אם הם לא חדשים שכח מלהכניס אותם ארצה.

1. אכן חביל גדולה וכבדה אבל כבר הזמנתי בעבר חבילות גדולות מאיביי אומנם לא כבדות וגדולות כמו 4 צמיגים אבל בהחלט גדולות

3. לגבי זה אני סומך על מוכר מסוים לפי אחוז המשוב החיובי שקיבל מלקוחות וכמות המכירות בד"כ נקנה מחנות גדולה באיביי אשר מוכרת כמות גדולה של מוצרים

4. אם הם לא חדשים למה לשכוח מלהכניס אותם מה מגביל אותי?

ושוב תודה ענקית :]

כפיר

פורסם

צמיגים זה אביזרי בטיחות ,וקשה לאשר אותם ,אם הם חדשים אז אולי אתה יכול.(יש בדיוק שירשור בפורום אספנות ,על ייבוא ג'נטים משומשים)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כמה זה בכלל חוסך לך שזה שווה את הבלאגן? אל תשכח שתצטרך לשלם בנפרד למתקין בארץ לאיזון + התקנה. סיפור של 120 ש"ח, או אולי יותר, אצל מתקין שלא קנית אצלו את הצמיגים.

פורסם
כמה זה בכלל חוסך לך שזה שווה את הבלאגן? אל תשכח שתצטרך לשלם בנפרד למתקין בארץ לאיזון + התקנה. סיפור של 120 ש"ח, או אולי יותר, אצל מתקין שלא קנית אצלו את הצמיגים.

תשמע מהבחינות האלה זה ממש שטויות זה גם לא שאני קונה את הצמיגים לעצמי לרכב שלי אני מדבר בשביל אבא שלי ויש לו חבר שיתקין לו אותם בחינם מה גם שכן החיסכון שווה את זה מצאתי 4 צמיגים חדשים של קונטיננטל ב 250 דולר זה חיסכון של איזה 2000 שקל צמיגים של קונטיננטל בדר"כ יקרים יחסית

נגיד שאני יוסיף מכס כפול סתם בשביל הרעיון אני מגיע ל 500 דולר שזה פחות מ 2000 שקל בארץ כל צמיג כזה חדש עולה לפחות 900 שקל

• תוכן חדש...