Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע:

לפני כמה ימים שמתי למכירה את המיצובישי ואת הפיז'ו שלי.

התקשרו אלי כמה אנשים וביקשו להוריד את המחיר הנמוך מאוד לחצי עוד לפני שראו את האוטו. תודה רבה לכם, זה מעצבן!

הרעיון שלי הוא לקנות שני רכבים אחרים במקום השלושה האלו, כי אני לא ממש צריך אותם, אנחנו רק שני נהגים במשפחה.

מאיפה הגיע הג'אסטי:

היה לי רנו 11 מגעיל ובמצב רע והרסו לו את המנוע כשאמרו לאחותי שאין שמן ומים במנוע יומיים אחרי טיפול 10K, והוסיפו לה כפול שמן ממה שצריך (אחותי השניה, אגב...).

כשחזרתי מהחופשה בחו"ל ראיתי שאני חייב להיפטר מהאוטו כי נגמר לו הטסט והמנוע מפוצץ, אבל ההצעה הכי טובה שקיבלתי עליו זה 1500 שקל, וגם הוא לא הסכים לקנות אחרי שהוא ראה עשן כחול.

מכרתי אותו ל"טרייד 30", הוספתי עליו 6000 ולקחתי את הג'אסטי.

אחי באותה תקופה ניהל את הכסף של ההורים והוא אמר שאני צריך לחכות חודשיים כדי לעשות יישור קו. בגלל שלא עשיתי, לא עליתי על בעיה רצינית שהייתה במנוע, ובסוף הוא התפוצץ.

הייתה לי את האפשרות לקנות רכב חדש בלי לדעת מה קורה איתו או פשוט לתקן. העלתי את הרכב על גרר ושלחתי אותו לבני ל.

הוא קנה רכב אחר זהה אבל בלי גיר, פירק לו הכל, שם באוטו שלי את כל מה שעבד (מזגן, עוד זוג כיסאות, רדיאטור וכו') וקיבלתי רכב שעובד מצוין.

בשנה וחודש שעברו מאז שבני תיקן אותו היו לי תקלות בציריות ו... האמת היא שזהו, ונסעתי בערך 40000 קילומטר בשנה הזאת.

אני ממש לא יכול להתלונן.

מאיפה הגיע ה106:

אחותי קנתה אותו לפני שנה בערך מילד שאסי מפורום סקאלה.

הנחנו שיש לאוטו בעיה כלשהי, אבל ב5000 שקל לא מסתבכים ואני הורדתי כל סוג של אחריות לגבי זה. מקסימום מאבדים טיפה כסף...

אחרי חישוב מהיר הגעתי למסקנה שאחותי השקיעה בשנה האחרונה יותר ממה שהאוטו עלה לה, והוא עדיין היה חתיכת זבל.

היום לקחתי אותו לכמה מגרשי רכב וכולם הראו לי איפה הייתה פגיעת השאסי הרצינית שלו. הוא כנראה ספג מכה רצינית מאוד והחליפו את כל הפרונט. בגלל זה הקרקוש שהיה לו כל הזמן...

לפני חודשיים לאחותי הגיעה ההזדמנות לקנות פורד פיאסטה שנת 95 ב3000 שקל אחרי שידיד שלה נשאר בלי עבודה ובלי כסף. היא קנתה אותו וביקשה שאני אפטר מה106.

מאיפה הגיע המיצובישי:

לפני שנה בערך חיפשתי רכב לאמא שלי כשהיא חזרה לארץ.

כמו תמיד כשעוברים ממדינה למדינה, היו בעיות כלכליות קלות, ושאלתי כמה אנשים אם הם מכירים מישהו שמוכר רכב "שלא יתקע אותנו בצד הדרך". בא בני ל. (איש יקר מאוד) והציע לי לקנות רכב של מכר שלו.

המיצובישי אומנם איבדה כל ערך כלכלי בשנה הזאת, אבל היא עבדה טוב ולא עשתה בעיות.

את התפקיד היא ביצעה בכבוד.

מה לעזאזל קרה איתן:

השבוע חיפשתי כמה רכבים, אחד בשבילי ואחד להורים.

לי לא הייתה בעיה להשאיר את הג'אסטי אבל אבא שלי מתעקש על זה ש"זה לא אוטו אמיתי, אלא צעצוע".

בקיצור, אמרו לי לחפש מרצדס או וולוו משנות ה80-90 בסביבות ה20000 ש"ח.

מצאתי בסוף כמה אבל לא במצב ממש טוב.

מה שכן, מישהו קרוב אמר לי שהוא מוכר שני רכבים במצב טוב מאוד.

הלכתי לראות אותם ואכן, הם במצב טוב, אז קניתי אותם. אני לא יכול להגיד אילו הם עדיין אבל כבר תדעו.

אני אקבל אותם בשבועיים הקרובים ולא היום מסיבות שלא משנות ממש.

אני פשוט לא מפרסם דברים עד שיש משהו חתום ויש לי מסמכים ביד.

המצב שנוצר הוא שאני נשאר עם 5 מכוניות: 3 שלא שוות כלום ו2 שעובדות מצוין.

אחרי שראיתי את כמות ההיענות למודעות ושאין לי סבלנות לזה, הוחלט בבית משפחת פרנקוס שאני אמכור את שלושתן למגרש.

אחרי שעברתי בכל המגרשים בחיפה והאזור (זה קשה עם 3 מכוניות) חזרתי לטרייד 30 (איפה שקניתי את הג'אסטי) והצעתי להם את המכוניות.

הם לא הציעו לי כסף ואמרו שלא שווה לי למכור אותן תמורת מזומנים, אז הצעתי להחליף את שלושתן ברכב אחד שייראה טוב ויעבוד טוב.

בסוף קניתי פורד אסקורט אריקה עם 4 דלתות ידנית משנת 95.

אני מקבל אותה מחר.

זה הרבה יותר קל למכור רכב אחד במצב טוב מאשר 3 רכבים במצב רע.

היום מסרתי את ה106 והג'אסטי (בלי רדיו) ומחר אני מוסר את הלנסר ומקבל את האסקורט.

זה היה בערך היום שלי. על הג'אסטי הצטערתי אז אני אפתח לה שרשור אחר במיוחד.

הנה תמונות אחרונות משני הרכבים, פלוס אחת מהרנו 11 שהיה לי והזכור לשמצה בכל השיחות במשפחה מאחר והוא רושש אותי כליל והרס לי את החיים באותה תקופה.

תוספת:

אני בחיים שלי לא אקנה עוד רכב צרפתי, אלא אם כן הוא יהיה חדש!

Tous les véhicules de la France sont réellement excrément

(Sauf ce qui est classiques...)

106 3.jpg

Justy 6.jpg

Renault 11b.jpg

פורסם

וואו... "אכן תמונות קשות". :shock:

תתחדשו, מקווה שהמכוניות החדשות ישרתו אתכם נאמנה. :mm_yeah:

נחכה לתמונות של הרכבים החדשים (הצעה שלי: תציב אותם אחד ליד השני במזדרון :wink:).

פורסם

גם אני לא כל כך מבין את ההיגיון הכלכלי מאחורי העיסקה, אבל בסדר. שיהיה.

אני מקווה שהפעם תקבל רכבים קצת יותר אמינים וקצת יותר מהנים.

שיהיה רק בהצלחה!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז הפכת לסוחר, הא ?

שבוע אחד, קנית שלוש מכוניות, ומכרת שלוש...

לפחות נפטרת מהמאה ושש סיבות להיכנס בקיר הירוקה... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה נוסע על צרפתיות ב1500 שקל ואח"כ מחזק את הסטיגמה השלילית נגדן?! תתבייש!

מי יתן ותישאר עם האסקורט. :)

משכנתא זה קל

פורסם
תתחדש !

מתי רואים אותך ? :-)

מחר אני מגיע למפגש במרכז, סביר להניח שבשבוע הבא.

הכי מצחיקה היא העובדה שאני לא יכול להיות באמת סוחר כי לא היה וגם כיום אין שום רכב על שמי.

פורסם

יוסי, תתחדש!

האסקורט(אם הוא שמור ומטופל כמו שצריך) אוטו חמוד ביותר. ביצועים ונוחות מעולים.

נתראה מחר אני מאמין.

ועכשיו דקת דומיה לזכר הג'אסטי!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...