Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביצעתי חיפוש בנושא וקראתי שרשורים על בעיות צבע ופתרונן.

עדיין אני לא בטוח לגבי האפשרויות העומדות בפני במצב הנתון, ולכן העלתי תמונות על מנת לקבל חוות דעת ספציפית.

הרכב כאמור - אקסנט 99, צבע כחול מטאל.

הרכב ברשותי כשנתיים וחצי, ועד לפני כחצי שנה (קיץ שעבר) הצבע של הרכב היה במיטבו.

לצערי, בתקופת זמן מאוד קצרה, בשמש החזקה, הצבע של הרכב החל לדהות ולהישרף בגג הרכב, ובפגוש הקדמי והאחורי.

בפגוש הקדמי (הצד שפונה לשמש בחנייה), הצבע ממש התמוסס ונאכל עד הפלסטיק (תמונה). לגבי הפגושים אני סבור כי צריך צבע חדש כי לא מדובר בפח.

לגבי הגג, אני מעוניין לדעת האם ע"פ הנראה בתמונות, יש סיכוי להציל את הצבע ע"י וקס/פוליש?

בנוסף, הצבע על מכסה המנוע (שגם פונה לשמש) מתחיל להראות סימנים ראשונים של דהייה ואני רוצה למנוע את ההמשך.

תודה,

איציק.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

קודם כל אסור לך גם ככה לעשות פוליש לצבע מטאלי, זה יוריד לך את כל הלכה. ווקס לא יעזור, אולי להבריק מעט את הצבע במקומות שהצבע לא שרוף.

לפי התמונות רק צבע חדש לרכב יעזור, וזה עולה לא מעט. דאג לשמור את התמונות האלו ולפני מכירת הרכב בעתיד, דאג להראות אותם לקונה כדי שלא ייטען שהחלקים נצבעו בגלל תאונה.

פורסם

היתה לזוגתי כזו בדיוק (צבע כחול) אחרי שנה שהיה ברשותינו הצבע התקלף ודהה בגג ומכסה המנוע, אצלך המצב יותר גרוע,הפיתרון צבע לכל החלקים.

פוליש ווקס לא יעזור במקרה הספציפי,אם אתה חושב להישאר עם המכונית צבע אבל ,צלם את הרכב לפני, אני במקרה מכרתי אותו ככה .

• תוכן חדש...