Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מספר שיחות עם יבואני דנלופ, הצלחנו לארגן ייבוא מסודר של צמיגים מסוג דנלופ דירזה Z1:

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Dunlop&tireModel=Direzza+Sport+Z1

הצמיגים הנ"ל הם צמיגים חדשים ברמה גבוהה מאוד, הם מתחרים עם Yokohama ADVAN Neova (הצמיגים של האיוו - הרמה שלפני הסמי סליקס), Bridgestone Potenza RE-01R (צמיג פנטסטי וסופר4 ספורטיבי), ועוד צמיגים אחרים.

הצמיג הזה הינו בעל TW 200 ככה שהוא נכנס לקטגוריה של צמיגי כביש רגילים ואמור להיות בעל אחיזה זהה או טובה יותר מצמיגים סופר ספורטיביים כמו ה F1 והפאלקן אזניס.

ניתן לראות כמה הוא טוב במבחן שנערך לפני מספר חודשים:

http://www.tirerack.com/tires/tests/testDisplay.jsp?ttid=100

במבחן הזה הוא הגיע שני אחרי הפוטנצה, אבל בכל מקרה רק התחרות עם צמיגים מסוג כזה מראה על יכולת מרשימה.

לאחר שיחה עם היבואן הוא השיג אישור להביאם ועכשיו הוא רוצה פרוט של המידות הדרושות בארץ, כלל המידות מפורט פה:

http://www.tirerack.com/tires/Sizes.jsp?make=Dunlop&model=Direzza+Sport+Z1

הצמיגים הנ"ל אמורים להיות לא רק ספורטיביים אלא גם במחיר סביר.

אני מצפה לכל מי שרוצה לרכוש צמיג כזה, לרשום את המידה הרצוייה לו כדי שנוכל לארגן אותם במשלוח

נ.ב אין לי שום קשר עיסקי עם יבואן דנלופ, הוא לא ספונסר שלי ולא מספק לי טובות כלשהן, מטרת הדיון הזה הוא רק לעודד ייבוא צמיגים טובים במחירים סבירים לשוק.

נ.ב 2 - השרשור פורסם בכללי כיוון שהוא נוגע לכל האנשים הגולשים ונראה לי שמקומו יותר פה מאשר בפורום שיפורים או טכני.

את התגובות אני אמור להעביר ליבואן עד סוף השבוע כדי שיוכל לארגן את ההזמנה

תודה על שיתוף הפעולה :-)

ניב

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שהרבה בעלי הונדות סיוויק ישמחו לקנות את המידה הבאה: 195/55VR15 מכיוון שכל מי שמגדיל בהונדה את גודל הג'אנט אז הוא מגדיל למידה הזו,כי זו המידה הכי גדולה שאליה אפשר להגדיל ואחר כך לאשר ברישיון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

195/50/15 כמו ה F1 או 195/55/15

מה יהיה טווח המחירים, לדעתך?

אתה יודע מתי הצמיגים יגיעו? אני צריך להחליף קדמיים דחוף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני מניח שהמחיר יהיה זול יותר מה F1, למרות שהצמיגים הם טובים יותר.

זמן - ההזמנה היא דרך הים אז ייקח למשלוח מספר חודשים להגיע...

פורסם

הבנתי. בכל מקרה, המידה של ה 15 אינץ' בטוח תהיה פופולרית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני מתכוון להחליף את הג'נט של הA3 ב17 אינץ'.

אם אני לא טועה, המידת צמיג הדרושה לג'נט החדש היא 225/45ZR17.

במידה והצמיגים הללו יהיו בארץ כשאבצע את ההחלפה - אפשרי בהחלט שארכוש אותם (או את הספורט קונטק 2).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני רואה שהמידה שלי לא ברשימה. 195/45 R16.

חבל, כי ייצור ה-F1 הופסק ולא ניתן להשיג יותר ואחרי שהתרגלתי לאחיזה הפנטסטית שלהם, אני ממש בדילמה מה להרכיב במקום כדי לא לרדת ברמה. במידה ובכל זאת המידה שלי קיימת, אני בפנים. בכל מקרה אני מתכנן החלפה תוך 2-4 חודשים.

ליאור

עריכה: F1 החדש זה כבר לא אותו אחד ולא מיוצר בגרמניה אלא במזרח. אני לא מוכן לשים 750 ש"ח על צמיג ולגלות שהוא זבל עופות. גם מהביקורות בחו"ל, ה-F1 החדש ממש לא דומה באיכותו לישן אלא הרבה פחות טוב.

Veni Vidi Vici

פורסם

הרכב שלי נועל 225/45/17 קדימה ו- 245/45/17 אחורה.

הצמיגים אצלי עדיין טריים (הרכב בן שנה וחצי).

הייתי שמח לדעת שיש עוד אלטרנטיבה לברדיג'סטון ולקונטינטל שהן האופציות הקיימות היחידות.

פורסם

עריכה: F1 החדש זה כבר לא אותו אחד ולא מיוצר בגרמניה אלא במזרח. אני לא מוכן לשים 750 ש"ח על צמיג ולגלות שהוא זבל עופות. גם מהביקורות בחו"ל, ה-F1 החדש ממש לא דומה באיכותו לישן אלא הרבה פחות טוב.

עד כמה שידוע לי יש ייצור במקביל בשתי המדינות, המידע שלך מבוסס?

• תוכן חדש...