Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי אתמול ברבכ של ההורים שלי מאזדה 3 נסיעה של איזה חמש דקות ולא הבנתי למה אני צריך ללחוץ חזק על הגז כדי שהאוטו יזוז בסוף כשחנתי את הרכב הרחתי ריח של פלסטיק סרוף ואז מישהו שהיה באזור אמר לי אולי זה בגלל שנסעתי עם אמברקס משוך ובדקתי וזה היה נכון

עכשיו השאלה שלי האם נגרם נזק לרכב ? אני צריך לבדוק? או שאפשר להמשיך לנסוע רגיל ברכב?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

יש לגשת מיידית למוסך לבדיקת מצב מערכת בלם-יד, רב הסיכויים כי רפידות או שאר חלקי הקליפר נפגמו כתוצאה מהחיכוך והחום הרב.

פורסם

רפידות אחוריות מקוריות בסביבות 250 ש''ח, ממליץ לעשות גם חריטה של הצלחות האחוריות, בגלל החום היה יכול להיות עיוות. לאחר החלפת הרפידות אין צורך בכיון הידית, היא מתכוונת לבד. לא נראה לי שנגרם נזק, אולי שרפת את הרפידות. לא ראית מנורה אדומה דולקת מול הפרצוף?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
נסעתי אתמול ברבכ של ההורים שלי מאזדה 3 נסיעה של איזה חמש דקות ולא הבנתי למה אני צריך ללחוץ חזק על הגז כדי שהאוטו יזוז

אבל על תצפה שמשהו ישתנה לאחר שתוריד את האמברקס ותחליף דיסיקיות... היא עדיין לא תזוז :idea:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

דווקא תופי בלם מחזיקים יותר מעמד במקרים כאלו מאשר בלמי דיסק, לרוב גומיות הקליפר נמסות מהחום, חוץ מהנזק הברור שיכול להגרם לצלחות והרפידות.

• תוכן חדש...