Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר הרבה שעות הרכבה והשקעה (שלי) גיליתי שהמערכת לא נחמדה אלי.

אחרי שחיברתי את כל המערכת:

סאב - JL W3

מגבר - MAC AUDIO Z4200

קומפוננטים - הרץ היי אנרג'י

HU - פיוניר 6850

גיליתי ששומעים ביפ מהמערכת כשהרכב מונע בלבד, את הביפ שומעים גם מהקומפוננטים (מידים וטוויטרים) ולהפתעתי גם מהסאב.

הרעש הוא בעוצמה קבועה ללא קשר לווליום של המוזיקה ושומעים אותו בעיקר בווליום אפס (מין הסתם) ללא שינוי של לחיצה על הדלק, אורות, מזגן אבל באיתות שומעים חלש את השינוי בביפ וגם כשהמנוע עובד בסרק כשהוא מחליט לשנות מהירות או כשמרגישים שישנו שינוי חשמלי ברכב וכתוצאה מכך המנוע משנה מהירות

עכשיו רציתי לדעת מה לדעתכם הסיבה בהתחשב בזה שהפעולות הבאות נעשו:

1. ניתוק הRCA מהמגבר והרעש הפסיק

2. הצלבת הRCAים בין הסאב לקומפ' והרעש קיים

3. ניתוק אחד מזוגות הRCA (או של הסאב או של הקומפ') והרעש הפסיק

4. חיבור כבל RCA אחד נוסף באוויר ושימוש באחד הRCAים המחווטים ברכב (השני נותק) והרעש ***גבר משמעותית***

5. חיבור כבל הRCA הנוסף מה HU שלי למגבר אחר ברכב אחר והרעש לא היה קיים ברכב השני

6. חיבור כבל הRCA הנוסף מהרכב השני למגבר שלי והרעש הפסיק

7. חיבור אדמה ל - RCA, למגבר ול - HU והרעש קיים

8. חיבור אדמה שני מהמצבר לשילדה והרעש קיים

9. חיבור כבל אדמה קצר יותר והרעש קיים

10. חיבור היציאות של המגבר ל 9*6 במקום הקומפוננטים והרעש קיים

בהתחשב שזו ההתקנה הראשונה שלי אני בטוח עשיתי טעות, כמו למשל שהפלוס מהמצבר עובר בצד שאין בו שום חיווט אחר של הרכב. ובצד השני הRCA וכבלי הרמקולים עוברים איפה שישנו חיווט של האורות האחוריים וכנראה ליד המחשב (אחד מהם) ומתחת לפיוזים בדשבורד. חיברתי כך מפני שככה המגבר ישב יפה וחיבורי המתחים היו לכיוון הצד שקרוב למצבר.

זה די ברור שהייתי צריך להעביר אחרת את החיווט, אבל רציתי לדעת מה אפשר כרגע חיצונית לעשות כדי לדעת לבודד את הבעיה בוודאות ולהצביע על הסיבה לביפ המרגיז הזה.

תודה רבה לכולם.

מיכו.

פורסם

תנסה להחליף את ה-HU אולי הבעייה נובעת ממנו,לא מיזמן התקנתי לחבר מערכת חיווט עבר כל אחד בצד בניפרד כשהפעלנו קרה אותו דבר כמו אצלך כל הרעשים והפיקים

כעבור שבועיים הוא החליף את הרכב והמגברים התקנו עוד פעם ואותה בעייה חזרה בדקנו עם HU אחר והבעייה נעלמה

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...