Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בצומת וולקן, אירעה לי תאונה קלה.

למי שמכיר, הכביש בצומת מצטמצם משלושה נתיבים לשניים.

לצערי, הייתי הראשון ברמזור - ולידי בנתיב הקיצוני (שנדרש להשתלב מייד לתוך הנתיב שלצידו) הייתה חבורת ערסים בני 19 בפיאט פונטו ספייס.

כנהוג במחוזותינו, הם לא ביקשו ממני רשות להשתלב לפני הפיכת הרמזור לירוק, וכך לא ידעתי כי הם מתכוונים לחתוך אותי.

לאחר התחלפות הרמזור לירוק, יצאתי ממקומי - והערסים החליטו שהם פשוט חייבים לעקוף אותי במהירות - ולא הספיקו. הם נכנסו בצד של הקסארה, ומייד המשיכו בנסיעתם.

אחרי שצפצפתי בטירוף והבהבתי, הגענו לרמזור - שם הם נבלמו והחליטו לעצור לבסוף.

קיבלתי את הסלולרי של הנהג, רשמתי את מספר הרישוי של הרכב - ונסעתי לדרכי.

בבוקר גיליתי כי הכנף השמאלית מעוכה והפגוש יצא ממקומו.

בשיחה בצהריים עם הנהג - הוא סירב להצעת הפשרה שלי להחלפת פגוש וכנף וויתור על תביעת הביטוח שלו.

יתרה מכך - הוא סירב לתת לי את הביטוח חובה שלוb.gif הוא אמר: "אין מצב אחי, תגיש תלונה במשטרה".

ועכשיו התור שלכם:

מה עושים כעת? ברור לי שעלי להגיש תלונה במשטרה, אך מה סדר הפעולות עכשיו?

בתודה מראש,

דודו והקסארה המעוכה שרק אתמול יצאה מטיפול גדול במוסך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

אתמול בצומת וולקן, אירעה לי תאונה קלה.

למי שמכיר, הכביש בצומת מצטמצם משלושה נתיבים לשניים.

לצערי, הייתי הראשון ברמזור - ולידי בנתיב הקיצוני (שנדרש להשתלב מייד לתוך הנתיב שלצידו) הייתה חבורת ערסים בני 19 בפיאט פונטו ספייס.

כנהוג במחוזותינו, הם לא ביקשו ממני רשות להשתלב לפני הפיכת הרמזור לירוק, וכך לא ידעתי כי הם מתכוונים לחתוך אותי.

לאחר התחלפות הרמזור לירוק, יצאתי ממקומי - והערסים החליטו שהם פשוט חייבים לעקוף אותי במהירות - ולא הספיקו. הם נכנסו בצד של הקסארה, ומייד המשיכו בנסיעתם.

אחרי שצפצפתי בטירוף והבהבתי, הגענו לרמזור - שם הם נבלמו והחליטו לעצור לבסוף.

קיבלתי את הסלולרי של הנהג, רשמתי את מספר הרישוי של הרכב - ונסעתי לדרכי.

בבוקר גיליתי כי הכנף השמאלית מעוכה והפגוש יצא ממקומו.

בשיחה בצהריים עם הנהג - הוא סירב להצעת הפשרה שלי להחלפת פגוש וכנף וויתור על תביעת הביטוח שלו.

יתרה מכך - הוא סירב לתת לי את הביטוח חובה שלוb.gif הוא אמר: "אין מצב אחי, תגיש תלונה במשטרה".

ועכשיו התור שלכם:

מה עושים כעת? ברור לי שעלי להגיש תלונה במשטרה, אך מה סדר הפעולות עכשיו?

בתודה מראש,

דודו והקסארה המעוכה שרק אתמול יצאה מטיפול גדול במוסך.

א. צלצל אליו שוב, והפעם תקליט הכל, ודבר איתו כמה שיותר באריכות כך שאתה גורר אותו בלשון לתאר את פרטי המקרה..

ב. גש למשטרה ותגיש תלונה

ג. תביעות קטנות

HFturbo

פורסם

להגיש תלונה במשטרה בזמן המיידי, לתת תיאור של האדם שנהג ברכב, יכל להיות שהבחור פשוט ללא ביטוח חובה, או פסול נהיגה ולכן החליט להתחמק.

הרכב הפרטי שלך מבוטח במקיף?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרכב הפרטי שלי מבוטח בצד ג' - מה שהופך את האופציה של לתת לביטוח להתעסק עם הכל ללא תקפה.

הבנאדם יודע שהוא אשם - אחרת לא היה נותן לי את מספר הטלפון שלו.

לפי מה שאני מבין, ומהבדיקה שלי של פקודות המשטרה - לאחר הגשת תלונה אני אמור לקבל את פרטי בעל הרכב.

מה אני עושה אז?

כיצד מבררים את מספר פוליסת ביטוח החובה של בעל הרכב, אם יש את כל פרטיו האישיים?

פורסם

קודם תודיע לביטוח שלך שעשיתה תאונה, ואל תעשה כלום עם הרכב עד שלא תקבל אישור מהביטוח שאכן ידעת אותם, ותבצע את ההוראות מהביטוח מה לעשות, ותיתן לביטוח את כל פרטי הנהג, ותיידע את הביטוח על כך שאתה מגיש תלונה במשטרה,

אל תפחד מכמה ערסים מושתנים, כפה לאחד וכולם עפים כמו זבובים, אחרי שביטוח, ומשטרה יהיו מעורבים , הוא יקבל על הראש גם על כך שלא הביא פרטים , וגם על כך שניסה להתחמק . הוא סתם ניסה לעשות עלייך דאווינים , מה גם אולי לא היה לו רישיון ואין לו ביטוח על הרכב, זו יכולה להיות סיבה לא רעה ודי הגיונית לכך שהוא התחמק.

בקיצור הצדק איתך, אל תדחה את כל הסיפור וכדאי לטפל בו מיד מחר על הבוקר.

בהצלחה ושבוע טוב

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ההצעה שלך בעצם היא קודם כל להודיע לביטוח שהרכב נפגע, זה מה שאני מבין.

היום ירדתי לחנייה וצילמתי אותו - זה הכי חשוב, כדי שלא יגידו שום דבר אח"כ.

אני ממש לא פוחד מהלוזר הזה, אני מניח שיש לו סיבה טובה לפחד אחרת היה מסכים להצעת הפשרה ולא מנסה לברוח.

פורסם

א. פרטי ביטוח החובה שלו ממש לא רלבנטיים. ביטוח חובה לא מכסה נזקי רכוש לצד ג'.

ב. אתה צריך את פרטי ביטוח צד ג' שלו וזה לא תוכל לקבל במשטרה.

ג. אם יש לך את מספר הרכב אתה יכול לקבל במשרד הרישוי את פרטי הבעלים ואז לתבוע אותו בתביעות קטנות. אם לא הבעלים נהג ברכב (וזה סביר בנסיבות) שיגיד מי נהג ברכב.

ד. תלונה במשטרה זה כמובן הכרחי. הם יחקרו ויגישו נגדו כתב אישום על אי מסירת פרטים.

ה. היות שאין בשלב זה חברת ביטוח מעורבת חשוב לתעד הכל. להכין דוח שמאי ולתבוע גם את שכ"ט השמאי וכיוצ"ב.

פורסם

ממתי משרד הרישוי מחלק פרטים על בעלי רכבים.

את הפרטים הוא מקבל ממשטרת ישראל לאחר שהוא מגיש תלונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם יש לך את מספר הרכב אתה יכול לקבל במשרד הרישוי את פרטי הבעלים רק עם צו שופט.

הערותי באדום.

בד"כ לאחר הגשת תלונה במשטרה, אפשר לקבל מהם את פרטי בעל הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ברגע שתגיש תלונה יקח למשטרה זמן אבל סוף תקבל את הפרטים שלו הם יגידו לך שזה מקסימום שבועיים אבל זה יכול לקחת גם חודשיים

הכי הכי חשוב שתגיש תלונה במהרה כי בקטע הזה חשוב להיות ראשון

וכמו שהציעו מעליי יהיה טוב אם תהיה לך הקלטה שלו שם *** על כל העניין

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

1. תאור התאונה לא מעלה תמונה חד משמעית בדבר האחראי.

2. אין בכך בכדי למנוע חובת הצדדים להחליף ביניהם פרטי זיהוי לרבות פרטי ביטוח.

3. פניה לסוכן הביטוח שלך הכרחית. הוא גם יעוץ לך טוב מאיתנו.

4. פניה למשטרה היא בתלונה על "פגע וברח". לא משוכנע שזה המקרה.

5. בטח ערבים. :roll:

פורסם

אם אין נפגעים בנפש וזו רק פגיעה ברכוש המשטרה לא רואה את זה בחומרה רבה. :roll:

סדרי עדיפויות.

ל'

פורסם
א. פרטי ביטוח החובה שלו ממש לא רלבנטיים. ביטוח חובה לא מכסה נזקי רכוש לצד ג'.

ב. אתה צריך את פרטי ביטוח צד ג' שלו וזה לא תוכל לקבל במשטרה.

ג. אם יש לך את מספר הרכב אתה יכול לקבל במשרד הרישוי את פרטי הבעלים ואז לתבוע אותו בתביעות קטנות. אם לא הבעלים נהג ברכב (וזה סביר בנסיבות) שיגיד מי נהג ברכב.

ד. תלונה במשטרה זה כמובן הכרחי. הם יחקרו ויגישו נגדו כתב אישום על אי מסירת פרטים.

ה. היות שאין בשלב זה חברת ביטוח מעורבת חשוב לתעד הכל. להכין דוח שמאי ולתבוע גם את שכ"ט השמאי וכיוצ"ב.

בקשר לסעיף ד' שלך - למה אתה כ"כ בטוח? נראה לך שכ"כ מהר מגישים כ"א נגד אדם שפגע וברח? ועוד ללא נפגים בנפש?

הלו!! תתעורר!! אתה במדינת ישראל!

אם אין נפגעים בנפש וזו רק פגיעה ברכוש המשטרה לא רואה את זה בחומרה רבה. :roll:

סדרי עדיפויות.

ל'

לעצרנו זה נכון. לא מעניין אותם הרכוש של האנשים. ולמה? כי הם מעמיסים על עצמם עבודה. תראו את השרשור שפתחתי על משטרה עירונית...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תתפנה למיון

תגיד שפתאום התחלת להרגיש סחרחורות וכאבים בגב התחתון

זה כבר יגרור את זה מעבר.

והערס כבר ירגיש את ההבדל של "תביעת ביטוח" לבין "תאונה עם נפגעים"

• תוכן חדש...