Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם השאלה אינה קשורה לכלי רכב בעלי ארבעה גלגלים אולם העקרון הוא אותו דבר לכן פניתי לפורום שיפורים.

מקווה שהשאלה אינה מפריעה לאף אחד או לאחד מהמנהלים,אז לשאלה.

לאבי יש אופנוע "R1200 gs B.M.Wאדוונצ'ר". האופנוע בעל 100 כוח סוס ו11.4 קג"מ.

כמו שלרכב יש עדכון תוכנה,ציפ' וניהול מנוע חיצוני רציתי לדעת אם לאופנוע קיים גם הדבר.

האופנוע די חזק למרות שהוא לא ספורט אולם ממנוע 1200 סמ"ק ניתן להוציא יותר בתכלס.

אשמח אם החכמים יוכלו לעזור,כמו כן אם יוכלו להגיד במה העניין כרוך(גם כסף וגם שינויים מכניים) ומה תהיה התוצאה.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם
אומנם השאלה אינה קשורה לכלי רכב בעלי ארבעה גלגלים אולם העקרון הוא אותו דבר לכן פניתי לפורום שיפורים.

מקווה שהשאלה אינה מפריעה לאף אחד או לאחד מהמנהלים,אז לשאלה.

לאבי יש אופנוע "R1200 gs B.M.Wאדוונצ'ר". האופנוע בעל 100 כוח סוס ו11.4 קג"מ.

כמו שלרכב יש עדכון תוכנה,ציפ' וניהול מנוע חיצוני רציתי לדעת אם לאופנוע קיים גם הדבר.

האופנוע די חזק למרות שהוא לא ספורט אולם ממנוע 1200 סמ"ק ניתן להוציא יותר בתכלס.

אשמח אם החכמים יוכלו לעזור,כמו כן אם יוכלו להגיד במה העניין כרוך(גם כסף וגם שינויים מכניים) ומה תהיה התוצאה.

בתודה,בן.

ערוך חיפוש בפולגז על פאוור קומאנדר. לGS1200R יש קיט שלם שמביא אותו לאיזור ה120 כ"ס.

אם אתה שואל אותי, אין מה להשקיע שם כסף, אי אפשר להפוך פרה לצ'יטה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

MEGASQUIRT [סוג של ניהול מנוע עצמאי] הוציאו גרסה חדשה ,קומפקטית ,יעודית לאופנועים.

הדבר כרוך בהתקנה הכוללת חיווט צמה חדשה למחשב ויתכן שיהיה צורך בהחלפת מס' חיישנים.

התוצאה - שיפור הביצועים תוך כדי שמירה על תצרוכת דלק סבירה ופעולת מנוע חלקה.

אם תרצה אפנה אותך למתקין שלהם.

מקווה שעזרתי.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
ערוך חיפוש בפולגז על פאוור קומאנדר. לGS1200R יש קיט שלם שמביא אותו לאיזור ה120 כ"ס.

אם אתה שואל אותי, אין מה להשקיע שם כסף, אי אפשר להפוך פרה לצ'יטה.

פרה?

לא נראה לי שהאופנוע הזה הוא "פרה".

השאלה היא כמה כסף אמור לעלות העניין?

Got To love It

פורסם

BMW בשיתוף עם SCHNITZER הצליחו להוציא מהמנוע של ה- K1200RS

140 כוח סוס (האם זה אותו מנוע?), לצורך הפורמולה BMW.

בקיצור- שווה לשלוח לשניצר אימייל בעניין...

להלן נתוני המנוע המשופר:

Engine

TypeIn-line liquid-cooled four-stroke four-cylinder unit from the BMW K1200RS motorcycle, with twin overhead camshafts and electronic fuel injection with overrun fuel cut-off

linie_eventfinder.gifNumber of valves 16linie_eventfinder.gifMax output140 bhp at 9.000 rpmlinie_eventfinder.gifMax torque128 Nm at 6,750 rpmlinie_eventfinder.gifDisplacement1,171 cclinie_eventfinder.gifBore x Stroke70.5 x 75 mmlinie_eventfinder.gifCompression ratio11,5:1linie_eventfinder.gifLubricationPressurized circulating lubrication with radial force

contolled evacuation valve

linie_eventfinder.gifFuel tank capacity 42 litres, FIA FT 3 speclinie_eventfinder.gifExhaust systemHigh-performance header, closed-loop 3-way racing catalyst

linie_eventfinder.gifWeight71 kg (incl. engine frame)linie_eventfinder.gifEngine management system Bosch Motroniclinie_eventfinder.gifFuelSuper plus (98 ROZ)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לא ידוע אם זה אותו מנוע או לא.

אתה מדבר על דגמי K

האופנוע של אבי הוא R1200.

יכול להיות שזה אותו מנוע אך גיר שונה.

Got To love It

• תוכן חדש...