Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב יש לי טסט לרכב ובבדיקה הקודמת של ה4 גזים הבוחן ביצע את הבדיקה כאשר המנוע על 6500סל"ד רצוף ובסוף הבדיקה הרכב עבר אותה, אף פעם בטסט לא בדקו לי ככה את הרכב כניראה ביגלל שהבוחן התחשב בי ועשה ככה כדי שהרכב יעבור את הבדיקה..

בקיצור אני לא רוצה שהוא יעשה את זה שוב בבדיקה הזאת, אז אני רוצה לשים תוסף שיוריד את הכמות של הגזים הרעילים ויעבור טסט בלי לילחוץ ככה חזק על הגז..

עם איזה לוסף כדאי להשתמש והכי יעיל לבדיקה של ה4גזים גולד לייבל של ליקווי מולי או BG K44?

וכמה זמן לפני הבדיקה אני ישים את התוסף?

תודה.

הרכב בחתימה

פורסם

היי,

במידה וקיימת בעיה כגון חיישן חמצן מזייף כיוון לא נכון של המנוע חיישן EGR תקול אזי שום תוסף דלק לא יעזור לך.

בכול מקרה אני אישית ממליץ על גולד לייבל של ליקווי מולי. BG 44 תפקידו להסיר פיח ככה שלא נראה לי שהוא יעזור לך.

תמלא את הנוזל על מיכל דלק מלא מספר ימים לפני הבדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני גאה להגיד שלא הלכתי אחרי כל העדר שקונה גולד לייבל כי ג.יפית המליצה.

ועברתי את הבדיקה עם פיאסטה שנת 97 מכה ראשונה.

אז שלא תחשבו שזה MUST.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני לא הולך עם העדר כמו שאתה אומר, זאת פעם ראשונה שאני שם את התוסף.

תמיד עברתי חלק את הטסט אף פעם לא אמרו לי לתקן משהו כי אני תמיד מתקן מה שצריך.

הפעם הזאת אני לא רוצה להחליף ממיר מחירו יקר לכן אני מונע בבדיקה שיגידו לי ללכת לתקן את הממיר ואז לחזור אליהם..

פורסם

יקיר ,

אל תוסיף שום דבר פשוט סע לטסט וזהו .

התוספים האלה לא שווים כלום , היחיד מביניהם שעושה משהו זה ה 44K (מנקה את הפיח) וזהו .

פורסם

במכוני הטסטים זה כבר שיטה לעשות כסף,עושים בדיקה 4 גזים וגם אם הבדיקה תקינה מישהו מבין ?

אז הם דוחפים לך את התוסף ב-100 ש"ח,והוקוס פוקוס אחרי דקה הבדיקה יוצאת 100%,

אז אם יש לך כח למצוא את הסיבה האמיתית לזיהום אויר שגורם הרכב,תתחיל להתרוצץ בין מוסכים,

אבל לפי דעתי עדיף לשלם את ה-100 ש"ח האלה ולגמור את הסיפור,ואם הרכב ממשיך לזהם למי זה אכפת?

העיקר שעברנו את הטסט:wink:

פורסם

צודק, וסתם לשפוך דברים למיכל הדלק דברים. לא שזה עוזר לכולם אבל העיקר שיהיה מה רע.

ואם הבעיה תהיה חמורה יותר עם הזמן? עדיף לחפש מהי הבעהי םא אתה במאת דואג לאוטו, אבל אם זהו רכב שאין בו כל כך ערך ואתה ידוע שעל ידי תוסף אתה עובר טסטס, למה לא.

פורסם
צודק, וסתם לשפוך דברים למיכל הדלק דברים. לא שזה עוזר לכולם אבל העיקר שיהיה מה רע.

ואם הבעיה תהיה חמורה יותר עם הזמן? עדיף לחפש מהי הבעהי םא אתה במאת דואג לאוטו, אבל אם זהו רכב שאין בו כל כך ערך ואתה ידוע שעל ידי תוסף אתה עובר טסטס, למה לא.

לא הבנתי את התגובה שלך,אתה יכול להסביר שנית?

פורסם

למה לשים לפני הטסט? אם הם מעקבים אותך בבדיקת זיהום תוציא או תקנה מהם את הליקווי מולי תשפוך ותגמור עם זה, כל הקטע שלהם זה לגנוב מאנשים עוד 90 שקל הריי אחריי שהם שופכים לך את זה הם לא עושים בדיקה חוזרת.

206 XS

• תוכן חדש...