Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני חושב שזה השרשור ה501 שאני מגיב בו בנושא הזה אני אענה שוב, עם פירוט יתר.

החוק קובע חד משמעית:

נהג חדש, בן פחות מ21 שנים רשאי להסיע עד שני נוסעים

נהג חדש: מי שיש לו רשיון פחות משנתיים (+- כמה ימים עד שעושים חידוש, זה כבר הוזכר כאן בשרשור).

גיל 21: משרד הרישוי חושב שבגיל 21 אתה נהיה אחראי יותר ולכן אינך זקוק לשנתיים שלמות של ותק כדי להסיע יותר נוסעים.

המסקנה:

כאשר ילד בן 17 מוציא רשיון הוא לא רק צעיר, הוא גם צעיר על הכביש - לכן מגבילים אותו.

כאשר אדם בן 50 מוציא רשיון (יש גם כאלה) - הוא אמנם צעיר על הכביש אבל הוא אדם בוגר ואחראי.

למה הם הוסיפו את צמד המילים "גיל 21", הרי לפי מה שאתם אומרים: אם סיימתי את תקופת הנהג החדש אני יכול להסיע אוטו מלא ללא התחשבות בגיל נכון? אני מוציא רישיון בגיל 17 ובגיל 19 אני יוכל להסיע אוטו מלא כן? אז איפה כאן בא החוק של ה21?

תגיד אתה אמיתי? הם הוסיפו את זה כדי שהחוק יחול רק על נהגים חדשים שצעירים מ21 שנים, אדם בן 30, גם הוא נהג חדש, לא כפוף לחוק הזה.

בגלל שאנשים אוהבים דוגמאות:

הוצאת בגיל 17 רשיון - אתה מוגבל עד סוף נהג חדש.

הוצאת בגיל 20 רשיון - כעבור שנה, כאשר תהיה בן 21, כבר לא תחול עליך ההגבלה.

הוצאת בגיל 26 רשיון - 3 חודשים מלווה וסע עם כמה אנשים שבא לך.

כל מי שחושב שאני טועה מוזמן להמשיך ולנסוע עם שני אנשים בלבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למרות שאני חושב שזה השרשור ה501 שאני מגיב בו בנושא הזה אני אענה שוב, עם פירוט יתר.

החוק קובע חד משמעית:

נהג חדש, בן פחות מ21 שנים רשאי להסיע עד שני נוסעים

נהג חדש: מי שיש לו רשיון פחות משנתיים (+- כמה ימים עד שעושים חידוש, זה כבר הוזכר כאן בשרשור).

גיל 21: משרד הרישוי חושב שבגיל 21 אתה נהיה אחראי יותר ולכן אינך זקוק לשנתיים שלמות של ותק כדי להסיע יותר נוסעים.

המסקנה:

כאשר ילד בן 17 מוציא רשיון הוא לא רק צעיר, הוא גם צעיר על הכביש - לכן מגבילים אותו.

כאשר אדם בן 50 מוציא רשיון (יש גם כאלה) - הוא אמנם צעיר על הכביש אבל הוא אדם בוגר ואחראי.

תגיד אתה אמיתי? הם הוסיפו את זה כדי שהחוק יחול רק על נהגים חדשים שצעירים מ21 שנים, אדם בן 30, גם הוא נהג חדש, לא כפוף לחוק הזה.

בגלל שאנשים אוהבים דוגמאות:

הוצאת בגיל 17 רשיון - אתה מוגבל עד סוף נהג חדש.

הוצאת בגיל 20 רשיון - כעבור שנה, כאשר תהיה בן 21, כבר לא תחול עליך ההגבלה.

הוצאת בגיל 26 רשיון - 3 חודשים מלווה וסע עם כמה אנשים שבא לך.

כל מי שחושב שאני טועה מוזמן להמשיך ולנסוע עם שני אנשים בלבד.

אתה בטוח במה שאתה אומר? :?

"הבעיה עם העולם היא שהמטומטמים הם בעלי ביטחון עצמי מופרז והחכמים מלאי ספק." (ברטרנד ראסל)

פורסם

חד משמעית - כן.

אם אתה יכול להביא טענה מנומת על-ידי החוק שאני טועה אתה מוזמן ונמשיך את הדיון.

בנתיים, כנס לאתר של משרד התחבורה, קרא את החוק ונתח אותו (תקדיש לזה יותר מחצי דקה :)) - אתה תראה שצדקתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה בטוח במה שאתה אומר? :?

בתגובה 14 הבאתי לך קישור לאתר רשות הרישוי וכן ציטוטים מהאתר.

לא רק shellcase בטוח, גם אני בטוח.

כל מה שנדרש ממך זה רק ענין של הבנת הנקרא. אם אתה לא מבין מה כתוב באתר - אל תחשוב על פסיכומטרי.

אם אתה לא מסוגל לנתח באופן עצמאי את שכתוב באתר רשות הרישוי - אתה לא יכול להבין אם אנחנו צודקים או מטעים אותך.

אם גיל 21 לא היה איזו נקודת הבחנה מבחינת החוק, פשוט לא היו מזכירים אותו. העובדה שגיל 21 מוזכר בחוק, מדגישה מה קורה עד גיל 21, ומה קורה אחרי גיל 21.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טחנו את הנושא הזה של שני הנוסעים, בשביל שזה יתקיים אתה צריך לעמוד בשני תנאים (נהג חדש, גיל מתחת 21) , ברגע שתנאי אחד מתבטל החוק גם כן.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...