Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רואה שיש כמה אנשים שמתבלבלים בעניין הזה:

אין בארץ קליאו ספורט עם 182 כ"ס (במקור כמובן :-)).

לארץ הביאו רק בין 2001 ל-2003 וזה כלל mk1 (רוב הקליאו ספורט בארץ, 60%-70% בהערכה גסה) ו-mk2 (מה שיש לי ולליאור).

אנחנו פה קוראים לזה דור ראשון ודור שני אבל תכל'ס שתיהן זה דור שני של הקליאו (ראשון זה rsi) עם אותו כ"ס (הבדלים של טוויקים קטנים בזמינות הכח ובכיול ובעיקר באבזור נוסף).

182 (ומפלטים כפולים 8)) זה mk3 יצאה ב-2004 ולא הגיעה לארץ.

דור שלישי של הקליאו (שינוי גדול מאוד) עם 197 יצאה השנה ואולי אולי אם קרסו יעמדו בהבטחות שלהם תגיע בקרוב גם אלינו.

ניר

פורסם

אייל, היא עלתה בשנת 2004 לכביש אבל היא מודל 2003.

כמו שניר אמר, גרסת הספורט של הקליאו הגיעה לכאן רק בשנים 2001-2003.

גם אצלי בלאון הייתה סייומת 50 (מאפיין של רכבים משנת דגם של 2003) אבל היא הייתה מודל 2002.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

תתחדש בחור, אני גם שמחתי לעזור במעט שיכלתי, ברוכים הבאים למשפחה, נראה שמצאת אקזמפלר משובח.

ואחלה סט של צמיגים גם לי יש כאלה עכשיו, צמיגים מדהימים, אתה לא תבין את זה אבל אצלי היו מותקנים על הקליאו צמיגים זוועתים והחלפתי לגודייר, והבנתי את הרמה הגבוהה של הצמיגים האלה בסיבוב ה-1.

פורסם

שימו לב אגב שבמחירון לוי-יצחק מופיעים מחירים גם עבור קליאו ספורט מודל 2004, 2005 וכו'.

עוד דבר שמצביע על העובדה שהמחירים לא קשורים לסקר שוק אלא סתם לנוסחה קבועה של ירידת ערך במשך השנים וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יפיפיה אמתית!

כמה שאני מחפש ולא מוצא..

אולי יש פה עוד מישהו עם דור שני בעל תאוות בצע קלה?

מחפש בנרות...

תתחדש!!

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

בהחלט התקדמות,

המון בהצלחה!!

אם הבאבא היה מעורב בעיסקה אזי אני בטוח שהעיסקה היא טובה גם לעומק בנוסף לכך שמבחוץ היא נראת מאוד כדאית :-P

תשמור עליה לדורות הבאים..

ולגבי קרסו..

אני בטוח שאם הם יביאו את הקליאו החדשה אזי בשלב מסויים יתחילו להשתחרר יותר יחידות משומשות לשוק.

ככה שבכל מקרה מתחבאות להן עוד יחידות אי שם בארץ.

(אפילו שהמחיר בשמיים).

היום בעל סניף הלמון גראס אצלינו באוניברסיטה מחזיק ב אדומהCOOPER אשר החליפה C KOMPRESSOR דנדש.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

או! איזה סנילית, רק עכשיו נזכרתי שלא אמרתי מזל טוב.

אז מזל טוב! תתחדש!

והכי חשוב - תיהנה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...