Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וויל צירפתי באיחור, הדיסק הזה כבר היה על הכונן הקשיח שלי וניסיתי בעזרת דימון טולס לפתוח אותו משם, אותה תקלה.

לפי דעתי זה לא קשור לרווחים, אותו הדיסק בדיוק פועל במחשבים אחרים , אז כיצד אין שם בעיית רווחים:?:

עייפתי מלאבחן את התקלה המעצבנת הזו , משהו לא בסדר במערכת ההפעלה שלי, בשני המחשבים.

אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאד.

*עריכה, אני לא מאמין שיש לי בעיה ב CD בשני המחשבים, יש לי גם כונן DVD בלפטופ וצורב, ניסיתי בכולם ללא הועיל.

ולשאלתך, הקובץ הנ"ל אכן קיים ב CD

תודה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הדיסק הוא מקורי? ההתקנה יושבת בדיסק בספריה עם רווחים \ ספריה בעברית?

הוא התכוון שתעתיק את ספרית ההתקנה לספריה בה אין רווחים. כמתואר פה.

כך גם אגב תוכל לוודא שכונן קורא את כל קבצי ההתקנה בצורה תקינה.

אם הדיסק הזה לא עבד לך בשום יכול להיות שהוא פשוט פגום \ חסרים קבצים.

(מיותר לציין שצריך הרשאות Administrator כדי להתקין MATHLAB)

רק אם עדיין זה לא עובד והדיסק עבד לך במחשב אחר... הייתי בודק משהו נוסף:

כנס ל- System-->Advanced-->Environment Variables.

חפש תחת User Variables משתנים בשם TEMP, TMP תבדוק שאכן קיימים, אם קיימים, ומכילים אותיות עבריות\רווחים תשנה אותם. לדוגמא: C:\TEMP\UserEnv. תצור גם את אותה התקייה בנתיב שציינת.

כנ"ל באותו מסך תחת System Variables. וודא שהספריות מופיעות וגם בלי רווחים ובלי אותיות עבריות.

תבצע אתחול למחשב במידה ועשית שינוי - אחרת השינויים לא יעבדו.

פורסם

איבי יש לי הרגשה שאתה בכוון!

אצלי הכל בעברית, נכנסתי לתפריטים שרשמת, אכן יש לי מילה בעבריתת שם , והיא השם שלי כפי שהכנסתי בעת התקנת XP.

c:\documents and settings\עמית\local settings\temp

אני לא מוצא תיקיה שנקראת local settings בתיקיה "עמית" כנראה שהיא מוסתרת.

וכמו שאתה רואה יש שם גם רווחים.

כשאני לוחץ על "ערוך" אני מקבל חלון קטן שבו רשום: %USERPROFILE%\Local Settings\Temp

צירפתי תמונה.

מה זה USERPROFILE ? מה אני אמור לרשום שם?, אולי יש דרך יותר סימפטית להפוך את שם בעל המחשב מעמית ל AMIT ולסגור את הסיפור?

למה כל הבלאגן הזה קורה רק אצלי, הדיסק הזה עבד לי מעולה ב 3 מחשבים של חברים, אני אצא מדעתי לגמרי אם זה בגלל שהתקנתי לפני שנים את ה XP ורשמתי בהתקנה את שמי בעברית.

תודה רבה לך!

בעיה2.JPG

פורסם

%UserProfile% הוא עוד משתנה פנימי אתה יכול לבדוק את ערכו תחת CMD:

ECHO %userprofile%

בכל אופן תשנה את זה למיקום ידוע מראש בלי תווים עברית ובלי רווחים.

אגב, אתה גם יכול ליצור שם משתמש חדש בשם אחר באנגלית (User Accounts) העניין הוא שעדיין לא בטוח שזה יעבוד כי התקייה תשב עם רווחים...

תבדוק גם שלא חסר לך מקום בכונן C בלי שום קשר.

פורסם

איבי יש לי רק דבר אחד להגיד לך-

אתה קרנף ברמה שעוד לא הכרתי.!!

האמן לי שאני לומד עם מיטב גאוני המחשבים שמכירים את כל השטיקים האפשריים, חלקם גם נידבו את המחשב שלהם ובאו לעזור לי פה, לא הצלחנו לפתור את הבעיה.

תשים לב שגם בגוגל אנשים מרטו שערות ולא הצליחו לפתור את הבעיה. ולא הצלחתי למצוא את ההסבר שלך לשינוי הכתובת ברשת. היה שם מין הסבר כללי שדיבר על רווחים, לא ברור היכן, מה שאתה רשמת פה יכול לשרת אלפי אנשים בעולם (ומסתבר שבעיקר בסין לאור כמות הופעת התקלה בפורומים סיניים).

ההתקנה פועלת, הלכתי על בטוח ושיניתי את הכתובת בחלון ל c:\1 ייצרתי תיקיה ששמה 1 , וזה עובד!! מצורפת תמונה.

האם אתה עובד בזה לפרנסתך?

כל פעם אני בהלם מחדש מהפורום הזה, שאמור להיות פורום מכוניות, אבל באוף טופיק מסתובבים כמה חברה רציניים שמבינים בכל תחום אפשרי כמעט.

לא יודע אם מישהו זוכר, אבל חבר הפורום ALX עזר לי בהכוונה ותיקון בעיה ייחודית של לפטופ של COMPAQ שבה ברגים השתחררו מלוח האם וגרמו לקריסה של המחשב, איפה עוד הייתי מוצא מישהו שיודע על הבעיה הספציפית הזו אם לא ב carsforum וזה מחשב ששכב כמה שנים בלי שימוש בגלל התקלה.

איבי יצאת תותח וחסכת לי פירמוט מעיק לעת עתה, למרות שעדיין יש לי וירוס שלא עוזב אותי ויתכן פירמוט כשיהיה זמן.

תודה רבה מכל הלב, וגם לכל מי שתרם מידע מעניין לשרשור.

לילה טוב.

איביהתותח.JPG

• תוכן חדש...