Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל את השאלה הזאת באחד הפורומים של המחשבים... הם מבינים בזה יותר8)

מה שבטוח, יש משהו מאוד מאוד מסריח אצל 012 ואני רק מאחל להם לאבד את כל הלקוחות.

JEP, זאת הייתה האפשרות שנתתי לך, מסתבר שהיא נכונה:?

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי ש-בב"ל (014) הוציאו איזו שהיא חבילה לגיימרים בה אתה אמור לקבל פינגים טובים יותר וזמני גישה טובים יותר.

פורסם

תתקשר אליהם תשאל אותם הם יודו והרי לך הוכחה.

הם יהיו חייבים להודות או לחילופין לפתוח לך את הפס בלי ההגבלה הזאת, אחרת הם מסתירים ומשהו וזה מספיק כדי לגרור אותם למשפט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, הם אומרים ש"אהה, יש בעיה, רגע אני אתקן לך" ואז איזה 20 דקות זה בסדר ואחרי זה שוב חוזר לעצמו. חברה שלי עכשיו איתם ואין לה כח להתקשר אליהם כל יום ולחכות 10-20 דקות עד שיוצא לה לדבר עם מישהו..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אגב, נטוייזן וברק מאחדים כוחות מה שאומר שיהיה איחוד תשתיות.

שווה לשקול חיבור לנטוייזן או ברק.

למה אתה חושב שזה טוב ? תחשוב לבד : עד היום היה לך X אנשים שפועלים למען Y לקוחות

והיה לך X תשתית טכנית שעמדה לרשות Y לקוחות

היום שלך X נציגים(\תשתיות) + עוד טיפה, שעומדים לרשות כפול לקוחות

אם פעם היה לך מוקצה נגיד 7 מגה תעבורה תאורטית היום יהיה לך 3.5, אם פעם היה לך 0.2 נציג לכל לקוח (לדוגמא) היום יש לך 0.1, איפה הדבר הטוב פה ? חברות שמתאחדות עושות את זה כדי להוזיל עלויות ולשנס מותניים יחדיו נגד החברות הגדולות יותר, אחד הצעדים החזקים ביותר זה יעול, מה שאומר שהפחתת התשתית והנציגים למינימום הנדרש....כדי לחסוך בהוצאות, שכן קודם החברות לא היו מספיק רווחיות כדי להתקיים בעצמן על סמך היקף ההוצאה\הכנסה שלהם

פורסם

חבר'ה תודה על כל התגובות מאוד עזרתם!

היום אני מיתקשר ל014 ושואל לגבי מסלול ללקוחות חדשים,אני העדכן לגבי המחירים.

ועוד פעם,תודה!

:-D

פורסם
למה אתה חושב שזה טוב ? תחשוב לבד : עד היום היה לך X אנשים שפועלים למען Y לקוחות

והיה לך X תשתית טכנית שעמדה לרשות Y לקוחות

היום שלך X נציגים(\תשתיות) + עוד טיפה, שעומדים לרשות כפול לקוחות

אם פעם היה לך מוקצה נגיד 7 מגה תעבורה תאורטית היום יהיה לך 3.5, אם פעם היה לך 0.2 נציג לכל לקוח (לדוגמא) היום יש לך 0.1, איפה הדבר הטוב פה ? חברות שמתאחדות עושות את זה כדי להוזיל עלויות ולשנס מותניים יחדיו נגד החברות הגדולות יותר, אחד הצעדים החזקים ביותר זה יעול, מה שאומר שהפחתת התשתית והנציגים למינימום הנדרש....כדי לחסוך בהוצאות, שכן קודם החברות לא היו מספיק רווחיות כדי להתקיים בעצמן על סמך היקף ההוצאה\הכנסה שלהם

לגבי השירות - יכול להיות. אבל לאחרונה הם יצאו במספר פרסומים על הפעלת מרכז התמיכה 24/7 ושליחת טכנאי עד הבית וכו'.. אז אני בספק אם הם באמת יתנו שירות כלכך גרוע בטלפון.

בכל הנוגע לרוחב הפס, מצטער לאכזב אותך, דבר לא השתנה.

החברה המאוחדת של נטויז'ן וברק ממשיכה להפעיל את אותו מספר חוות שרתים שונות (ויש אפילו דיבורים על הגדלת החווה הראשית של נטויז'ן/פתיחת חווה חדשה) ולא קיצצה אפילו ביט אחד מרוחב הפס שלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נט וויז'ן ברק היא החברה היחידה שמפעילה מוקד שירות 24 שעות ביממה וזה נועד כדי למנוע מצב של פגיעה באיכות השירות.

עתיד- אתה לא באמת חושב שקלטנו את אלפי לקוחות ברק ללא תגבור המערכים שלנו נכון? כי אם כן- גם אתה תמים...

ודרך אגב בזב"ל רכשו את אקטקום, אז גם השירות/תמיכה שלהם נפגע לפי טענתך.

בכל מקרה שום דבר אצלינו לא נפגע וכל המערכים תוגברו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תומר, הם אומרים ש"אהה, יש בעיה, רגע אני אתקן לך" ואז איזה 20 דקות זה בסדר ואחרי זה שוב חוזר לעצמו. חברה שלי עכשיו איתם ואין לה כח להתקשר אליהם כל יום ולחכות 10-20 דקות עד שיוצא לה לדבר עם מישהו..

מקליטים את זה כמה פעמים, אחרי זה מבקשים להתנתק בטענה של ככה וככה. הם בטח יגידו אה בה גה, ואז תגיד שהם עובדים על לקוח בעיניים ושאתה תפנה לאמנון לוי וחבורתו ויש לך עילה לתביעה ויש הוכחות ל-"בעיה" מתמשכת.

אם באמת רוצים להתנתק מהם עם הפרת התחייבות אין בעיה ברגע שהם ביצעו "הרעת תנאים" ללקוח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נט וויז'ן ברק היא החברה היחידה שמפעילה מוקד שירות 24 שעות ביממה וזה נועד כדי למנוע מצב של פגיעה באיכות השירות.

עתיד- אתה לא באמת חושב שקלטנו את אלפי לקוחות ברק ללא תגבור המערכים שלנו נכון? כי אם כן- גם אתה תמים...

ודרך אגב בזב"ל רכשו את אקטקום, אז גם השירות/תמיכה שלהם נפגע לפי טענתך.

בכל מקרה שום דבר אצלינו לא נפגע וכל המערכים תוגברו...

עידן

בזק בינלאומי חברה של יותר מ430 אלף לקוחות רכשה את אקטקום חברה עם 16 אלף לקוחות....זה קייסם שיניים :)

אגב שאתה אומר מוקד שירות אתה מתכוון שרל"ק או תמיכה כי תמיכה לכל החברות יש 24 שעות וזה כלל כמובן את בזק בנלאומי, גם בעיסקי בפרטי ברשתות וכל התחומים

שוב אני לא אומר שבהכרח השירות או התשתית תפגע או תהיה גרועה מפה והלאה, אני רק ציינתי שבטח אין לראות באיחוד שכזה יתרון,

אגב

kitt : 012 לא התאחדה עם אינטרנט זהב אלא נרכה ע"י אינטרנט זהב, וצריך להפריד, איחוד ורכישה אלו פעולות שונות, איחוד נבוע כתוצאה מחוסר יכולת לשרוד לבד את השוק התחרותי של האינטרנט בישראל, רכישה נובעת מחוזק כלכלי של חברה אחת ורצון שלה לצמיחה מהירה בתקופת זמן קצרה תמורת כסף (זאת אומרת אינטרנט זהב חברה עם קרוב ל200 אלף לקוחות רוכשת את 012 עם באיזור ה150 אלף לקוחות, במקום לגייס את אותם כמות לקוחות מה שיקח לה כמה שנים אם בכלל)

בדרך כלל שמתבצעת רכישה מדובר בהתקדמות מסויימת ומעיד על חוזק של חברה דבר שמוביל לרוב לפיתוח התרחבות והתקדמות, בהתאחדות המגמה היא צימצום מה שמפחית לרוב את היכולת של אותה חברה, בגלל שהיא עכשיו פחות "בזבזנית" כי היא רוצה להתייעל...

*כל מה שאמרתי מדובר בהקשר הספציפי של הספקיות האלו ולא על שוק העסקים בכלל, שם לפעמים איחוד הוא לצורך מינוף עיסקי משותף וחזק כדי להכפיל את כח ההתקדמות וכו'

גילוי נאות - אני עובד בזק בנלאומי

פורסם

לי יש אותם כמעט שנתיים , אם שמים אימיול האינטרנט והאימיול לא זזים (1.5 מגה) , הרבה תקלות היו , עכשיו לבנתיים הכל בסדר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אגב שאתה אומר מוקד שירות אתה מתכוון שרל"ק או תמיכה כי תמיכה לכל החברות יש 24 שעות וזה כלל כמובן את בזק בנלאומי, גם בעיסקי בפרטי ברשתות וכל התחומים

גם שירות לקוחות וגם תמיכה טכנית 24/7

לא חותם

פורסם

אין ספק שזה יפה 24 שעות שירות לקוחות, אבל יש בעיה שמאוד מציקה לי בעין...

שמתי לב שגם בברק וגם בנטוויז'ן, מחלקת המכירות זה טלפון 1800, שירות הלקוחות וגם התמיכה הטכנית זה 04/03 שיחה בתשלום, עכשיו תאחלס אני שונא קטעים כאלו, זה יוצא שרוצים שתשלם להם ותעשה מנוי לחברה טוב לשלם על השיחה שלך, אבל שאתה צריך שירות כבר לא טוב ותשלם אתה....

שיחות בתמיכה הטכנית מניסיון שלי במיקרים מורכבים יכולות להערך הרבה זמן ולחצות בקלות את קו השעה וגם את הקו השעתיים (שעתיים זה כבר חריג אבל קיים), במיקרה כזה יוצא פה שהלקוח שילם על השיחה לא מעט כסף, אחרי שהוא עבר לנטוויז'ן כדי לחסוך 2 שקל בחודש מחברה אחרת....

אגב בבזק בנלאומי 1800 גם לתמיכה וגם לשירות הלקוחות, ואפילו הקוים המיוחדים (תמיכת רשתות, תמיכה עסקית וכו') מקבלים שלוחות חיצוניות לחלוטין שמתחילו ב1800,

• תוכן חדש...