Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוסיפו לרשימה עוד ג'טה מוזהבת - 25-140-62, גם היא מסתובבת באיזור צריפין ובית דגן

תיזהרו.

בכלל תזהרו עם מכוניות עם מספר הרישוי שמתחיל ב25 ונגמר ב 62

*עריכה:

אני אף פעם לא עוצר למשטרות צבאיות ניסו לעצור אותי כמה פעמים אבל לא עזר להם ועד עכשיו לא קיבלתי כלום בדואר.

פורסם
אם שוטר צבאי עצר אותי על מהירות לצורך העניין, אין לו אפשרות לעכב אותי עד שתגיע ניידת אזרחית והשוטר האזרחי יטפל בי ויתן לי דוח?

אני יודע שהפוך זה אפשרי (ששוטר אזרחי יעכב חייל עד שתגיע ניידת של משטרה צבאית)

אם זה קורה בשטח צבאי אז הוא ירשום לך דו"ח, והדו"ח יועבר למשטרת התנועה (לא יודע מה קורה עם זה משם והלאה...)

בשטח אזרחי אין לש"צ סמכות לאכוף עבירות תנועה... מה שכן עדיין כל אזרח צריך לציית להוראות שלו (במקרה של מחסום, ביקורת וכדומה)...

פורסם
שלא כמו שאר האנשים פה ששואלים על ניידות רגילות, אני מדבר על ימל"ת של משטרה צבאית.

ה%#$@ הללו ישבו אתמול על כביש 44 (כרגיל) בדרך לצריפין, כאשר הם התחבאו מאחורי אחת הטרמפיאדות, וכל הניידת הייתה על המדרכה.

ראיתי שם האמר פתוח שנעצר (לא ידוע אם לביקורת או מתן דו"ח), במידה והוא מקבל דו"ח, לגבי אם הם יכולים לתת לו דו"ח, זה ברור שכן.

השאלה היא האם הנהג עצמו יכול להכנס בהם על כך שהם היו על המדרכה כולה? להשתמש בזה נגדם ולהתנקם בהם על כך? :twisted:

להתנקם בהם על מה?

אם אין שוליים וזו תחנה של איסוף חיילים עדיף שהיא תחנה מאחורי הטרמפיאדה, על מנת לא להפריע לתנועה של הרכבים והאוטובוסים המגיעים למקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש מקום שהשוליים בהם צרים, זה עלול לסכן אותם, ואת הנהגים הנוסעים על הכביש.

המטרה שלהם היתה לבצע אכיפה או משימה וכנראה שהם היו צריכים להסתיר את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אז כנראה שהם רצו להחביא את הניידת...

כל עוד הם לא מפריעים להולכי הרגל, אין עם זה בעיה...

חבל... :oops:

כמו שאמרתי, הייתה להם כנראה מטרה ולכן החביאו את הניידת, הרי ברגע שניידת נמצא חשופה, הנהג הישראלי הופך את עורו ונוהג לפי הכללים.

ל'

פורסם

לגבי הג'טה

בכל הארץ יש ג'טות סמויות

איך מזהים אותם זה לפי שהמספר מקדימה לא במקום וקצת יטותר למטה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...