Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

רציתי לשאול שאלה לגבי רמקולים אחוריים וקומפוננט

כדאי לקנות מורל קומפוננט pulse 6 ואחוריים 6X9 pulse 6 המחירים הם 500 לאחוריים ו500 לקומפוננט?

מישהו מכיר ויודע אנא עיזרו לי .. אמרו לי שהם מנגנים יפה וריצתי להתייעץ אתכם שבאמת מבינים באודיו

פורסם

רמקולים טובים:כן

מנגנים יפה: אולי, זה משתנה מאדם לאדם אתה צריך לשמוע בכדי לדעת אם הם לטעמך.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

+1

מורל אכן רמקול טוב אבל אם הוא נשמע טוב זה תלוי באזון שלך כי אנשים שלא סובלים מורל ויש כאלה שאוהבים מאוד

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אם יש מגבר לא עדיף ללכת על סט קומפוננט מתקדם יותר כגון הדוטק MKII או הרץ יד שניה לדוגמא

ולוותר על האחוריים לטובת סאב?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

פולס לא מחייב מגבר, ע"י כיוון נכון אפשר להוציא מהם צליל מדהים ללא הגברה חיצונית.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

יש לי מגבר של soundstream 5 ערוצים שאמור להחזיק את 4 הרמקולים וגם את הסאב שיש לי .. השאלה היא האם אתם ממליצים על המורל כי הם מתאימים לתקציב שלי כרגע.. אני אוהב לשמוע בעיקר מוזיקה שחורה !! ראפ חזק ובווליום.. או שכדאי להוסיף כסף ולקנות משהו אחר?

פורסם

יש לך כבר סאב? במידה ואין תוותר על האחוריים וככה חסכת 500 שקל לשידרוג הסאב והקומפוננט, או שידרוג אחד מהם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שלום לכולם..

מישהו מכיר ויודע אנא עיזרו לי .. אמרו לי שהם מנגנים יפה וריצתי להתייעץ אתכם שבאמת מבינים באודיו

מי אמר לך שהם מנגנים יפה, האפיפיור?

אם אתה בוחר רמקולים והשיקול העיקרי שלך זה מחירם - אתה עושה טעות. גם בטווח המחירים האלה - יש לך אופציות רבות לכן כדאי שתשמע בעצמך לרמקולים ותחליט אם הם טובים לך או לא. אנחנו יכולים להמליץ לך - ואלו דעות של אנשים מבינים, אבל בסופו של דבר מי שהולך להשתמש במוצר זה אתה (וגם הכסף שלך).

מבחינת שיקול כלכלי - אלה רמקולים טובים בהחלט, נותנים תמורה טובה לכסף.

מכיוון שציינת שיש לך סאב ומגבר - אני מצטרף לאלה שהמליצו לך על סט יותר טוב - כלומר לאחד את התקציב של האחוריים והקדמיים שתכננת ולקנות סט מסידרה יותר גבוהה (פולס - היא הסידרת הכי בסיסית של מורל, מה שלא בהכרח אומר שהם לא טובים).

איזה סט קומפוננט קידמי? תחליט כמה תקציב יש לך והאם אתה מוותר על האחוריים היקרים, תערוך חיפוש על סטים מומלצים בתקציב שלך, לך לשמוע אותם עם סגנונות המוזיקה שאתה שומע ותתחדש.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

רגע אז חלק מכם אומרים לי בעצם להשקיע את הכסף על סט קומפוננט יותר טוב ולא לשים 6X9 ?

כי סאב יש לי ... אם אני יחבר רק סט קומפוננט איכותי וסאב תהיה איכות ? לא צריך 4 רמקולים?

פורסם

מה זאת אומרת - סאב + קומפוננט = איכות? הכל תלוי ברכיבים ובהתקנה. אני לא מבין את האקסיומה הזאת, בכל מקרה.

אם אתה רוצה מבנה מערכת "יותר נכון" אז רצוי קומפוננט קדמי טוב, וסאבוופר. אפשר להוסיף עוד רמקולים אחוריים, אך לא דומיננטיים.

בד"כ 4 רמקולים יתרמו ליותר עוצמה (עוד מקורות צליל) אך לא בהכרח יתרמו ל"איכות" כהגדרתך. 4 רמקולים גם ימשכו את הבמה אחורה. לדעתי, יותר נכון לקבל את המוזיקה שלך - לפנים ולא לגב. בד"כ שמים 6X9 כדיי לקבל עוד באס, מכיוון שציינת שיש לך סאב, אני מאמין לך שבאס לא חסר - ולכן אין סיבה לשים 6X9 דומיננטי מאחורה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אחלה..

תודה רבה על העזרה אני חושב שאני יעשה מה שאתם ממליצים יחבר קומפוננט יותר איכותי עם הסאב וזהו....

אני עדיין בכיוון של המורל .. שוב אני אוהב לשמוע בעיקר מוזיקה שחורה ובווליום גבוה... לסוג רמקול שמתאים למוזיקה שחורה אתם ממליצים משהו ספיציפי או ששוב זה כל אחד "והאוזן שלו"...

• תוכן חדש...