Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי רכב מסוג במוו

כשאני נוסע על כביש משובש, שומע רעש של תקתוקים מאזור חלונות / דלתות קדמיים.

חשדתי שזה מהדלת, כיון שהמתקין של המערכת הוציא לי מהדלתות הקדמיות חלק מקורי של הרכב שעשוי ממשהו כמו קלקר (לצורך התקנת קרוס של קומפוננט בדלת) והוא אמר לי שהקלקר נועד למניעת וברציות בדלתות.

אבל, שמתי לב לתופעה מוזרה, כשהחלון למטה, לא שומעים רעשים. כשהחלון למעלה, שומעים. לכן אני חושד שזה בא מהחלונות.

למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לזה?

אשמח גם לקבל המלצות על בעל מקצוע טוב שיכול לעזור בחסול הרעש המטריד.

פורסם

בוקר טוב.

אתה תתפלא כמה רעשים ברכב מופיעים בגלל ברגים משוחררים או לא מחוזקים טוב ,ברגים שנפלו בזמן התקנת דברים ברכב או סתם לכלוכים ששוכבים בתוך הדלת מאחורי הריפוד.

עצה שלי במידה ואתה יודע איך, לפני שאתה פונה לזגג ומוציא כסף, תפרק את הכיסוי של הדלת ותבדוק שאין לך שום דבר שמשחק בפנים ויכול לגרום לרעש.

מקווה שעזרתי במשהו.

יום טוב.

פורסם
מיכאל - ריפודי הדלתות הוסרו, אין ברגים / זכוכיות, כך שזה לא מקור הבעיה

רפי - אני מר"ג.

OK אז כנראה שאין מנוס מלגשת לזגג.

פשוט רציתי לחסוך ולבדוק אופציה פשוטה יותר לפני שמוציאים כסף.

בהצלחה.

פורסם
לאחרונה קניתי רכב מסוג במוו

כשאני נוסע על כביש משובש, שומע רעש של תקתוקים מאזור חלונות / דלתות קדמיים.

חשדתי שזה מהדלת, כיון שהמתקין של המערכת הוציא לי מהדלתות הקדמיות חלק מקורי של הרכב שעשוי ממשהו כמו קלקר (לצורך התקנת קרוס של קומפוננט בדלת) והוא אמר לי שהקלקר נועד למניעת וברציות בדלתות.

אבל, שמתי לב לתופעה מוזרה, כשהחלון למטה, לא שומעים רעשים. כשהחלון למעלה, שומעים. לכן אני חושד שזה בא מהחלונות.

למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לזה?

אשמח גם לקבל המלצות על בעל מקצוע טוב שיכול לעזור בחסול הרעש המטריד.

לא למדת שברכב חדש מודרני לא מתקינים שום דבר לא מקורי !! עברו הזמנים האלה.

מה הוא בדיוק זרק מהרכב ? אתה חושב שהיצרן סתם מרכיב ברכב דברים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המתקין לא בדיוק שאל אותי כשהוציא את החלקים האלו

בכל מקרה, אני לא רואה סיבה להשאר דוקא עם מערכת מקורית של הרכב.

תמיד אפשר להחזיר את החלקים שהוא הוציא, רק שלדעתי זה מהחלונות.

פורסם

אם מדובר בסדרה 1 אז אני חושש שיש לה מחלת ילדות שבה יש רעשים מעצבנים מהדלתות כמו שאתה מתאר ורק טיפול ע"י חומר מסויים שאיני זוכר את שמו עשוי לעזור. ביקור ב-carsurvey יתן לך הרבה מידע בנושא.

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם

האמת שאני לא ממליץ על דור גלס זגגות רכב- הייתי אצלם ביום ו', אחרי שפרקו לי ריפוד בשתי דלתות קדמיות כדי לבדוק אם יש ברגים משוחררים, אמרו לי שאין כאלה, ושהבעיה יכולה להפתר אם אחליף את אחד החלונות כי הוא לא מקורי (למרות שהרעש היה גם מחלון מקורי) או שגם יכול להיות שהבעיה היא שהברזל של המנגנון נוגע בזכוכית אבל אין להם חלקים להחליף לי (וטוב שלא היו).

אחרי העצות האלו, שלא הועילו בכלום, דאגו לגבות ממני 200 ש"ח + מע"מ, אפילו שידעו שהבעיה לא נפתרה.

יצאתי מאוכזב ונסעתי לצפון לסידורים. שם נכנסתי למוסך מורשה של במוו, שהמליץ לי על משהו שמתקן עבורם תקלות בחלונות. הבאנדם דבר ראשון ביקש שנעשה סיבוב, כדי לשמוע את הרעש. איך שהוא שמע את הרעש, אמר לי מיד שצריך לשים ספריי סיליקון על הגומיות שליד החלונות וזה יפתור את הבעיה. חזרנו למוסך, וכמו שאמר, כך היה. הבעיה נפתרה לחלוטין. כמובן שהוא לא רצה לקחת אפילו שקל אחד על העזרה.

אז היה Happy End ומהספור הזה רואים כמה חשוב לדעת להגיע לבעל מקצוע ישר וטוב, שיודע לאבחן קודם כל בצורה נכונה את התקלה ולא קופץ לייצר עבודה, שלא מועילה בכלום אלא רק מרוקנת את הארנק.

• תוכן חדש...