Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חידש פה בפורום אני רוצה לדעת פרטים על הרכב הזה למי שמכיר אותו מיקרוב וולוו S80 T6 שנת 2000 -2001

כל דבר הידוע לכם כ"ס,מומנט ל ק"ג ,היתנהגות על הכביש בכללי,היגוי, צריכת דלק ממוצעת, ביטוח (נהג צעיר), האצת ביניים,טיפולים מבחינת אמינות . ממש כל דבר שאתם יודעים עליו ועצה שלכם לגבי קנייה של האוטו הזה אני שוקל ברצינות להביא אותו אבל יש כל כך הרבה דברים שאני לא יודעה עליו

תודה מראש:wink:

ROVER 600 TI

פורסם

כ"ס - 272 למיטב זכרוני על הנעה קדמית - מה שאומר המון כוח אבל גם המון לוחמת מומנט מההגה בזמן האצה. התנהגות כביש והיגוי - יש אחיזה טובה, מעבר לכך אין כאן עניין של הנאה (מלבד ההנאה הנובעת מכוח המנוע). צריכת הדלק היא כמו שאתה מצפה ממנוע טורבו מגודל על יותר מטון וחצי. ביטוח לנהג צעיר ברר אצל סוכן הביטוח, וצפה ללא פחות מ-5000 שקלים למקיף (ובטח יותר). טיפולים - יקרים בהחלט, אמינות לא ידועה - מדובר ברכב בן 7-8, כבר לא צעיר. מיליון דברים יכולים ללכת ויש ברכב הזה חלקים יקרים באופן מפחיד.

עם זאת, אם אתה יכול להביא אותו מאיפה שהוא בחינם, לך על זה. אם אתה צריך לרכוש אותו במיטב כספך, מוטב כי תחשוב פעמיים על הצרכים שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז לפי מה שהבנתי העוצמה של המנועה והנוחות נסיעה זה הפולוסים היחידים שיש לה חוצמיזה רק המון הוצאות על האוטו

אבל בכל זאת עוד כמה שאלות

האים אפשר לשנות לה את ההנעה (שזה לא ניראה לי הגיוני) לאחורית או 4 על 4

מה אורך החיים של המגדשים (אים אחרי קילומטראז' מסויים הם נישחקים וחסרי תועלת)

ואים כן אז כמה עולה העסק הזה בערך

הוספת צ'יפ לניהול מנועה שאני מקווה שזה מוסיף עוד לפחות 30-40 סוסים האים זה כדאי ואיפה אפשר להשיג את זה

אני אשמח אים מישהוא יכול לענות לי תודה מראש :-D

ROVER 600 TI

פורסם

הדגמים מהשנים הראשונות בעייתיים.

בכלל - אם כבר, לך על ה-S70 T5 במחירים מצחיקים (יש גם ביצועים מעולים) או על ה-S60 T5.

פורסם

בצע חיפוש בפורום, היו מס' שרשורים מאוד מפורטים על ה-S80.

בקצרה - טיל קרקע קטן, 38 קג"מ מומנט ו-272 כ"ס. הבעיה היא שמדובר בהנעה קדמית, שקוטעת בהרבה מקרים את החגיגה.

אמינות כפי שאמרו, במיוחד עד שנתון 2001, היו "לא משהו", ומאז השתפרה.

עם זאת, אל תצפה לעלויות אחזקה של משפחתית יפנית - שני מגדשים, מנוע 3 ל' והספקים כאלו, על גיר ארופאי זה לא מתכון לאמינות מובטחת.

כמו כן, מדובר ברכב מסיבי ומפואר למדי, שנותן הרבה תמורה לסכום זעום יחסית (במיוחד ביחס למתחרות).

אגב, את מי הרכב צריך לשמש? האם יש צורך בכל הגודל של ה-S80? אם לא, הצעה כמו S60 או S70 תהיה עדיפה (באופן יחסי) וזולה יותר (שוב, באופן יחסי).

פורסם

אם אתה נעול על הS80 T6 תקנה את הדגמים רק משנת 2002 ומעלה , אלו שמתחת לשנים האלו כמו משנת 99 עד 01 אלו דגמים לא מוצלחים והייתה להם איזו שהיא בעיה שטיפלו בה בדגמים של 2002 ומעלה ואת זה שמעתי מהבעלים של וולוו לא מאיזה מוסך .

פורסם

לא אני לא נעול על האוטו הזה מהצד השני אני חשבתי על ב.מ.וו 528 שת 98 הבמוו עולה על הוולוו בכל פרמטר

אני מיטלבת אים הוולוו רק בגלל עוצמת המנועה שלה

ROVER 600 TI

פורסם

במוו 528 גם לא חסר לה כח למרות שיש גם 530 535 אם אתה רוצה יותר כח , אני אישית ממליץ על במוו למרות שקשה למצוא אחת עם קילומטרז' נמוך בשנה שאתה מחפש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה נכון שיש לה 4 הילוכים ?

ואיפה לעזאזל אשר להשיג לה צ"יפ לניהוך מנועה שמתאים לה ?

תודה לעונים :roll:

ROVER 600 TI

פורסם

5 הילוכים באוט'.

אתה לא רוצה צ'יפ... 300 כ"ס על הנעה קדמית זה מתכון לפרפורים מטורפים (ומיותרים), תנסה לראות בינתיים איך אתה מסתדר עם 272 (שגם ככה גורמים ללוחמת מומנט), אח"כ נדבר.

פורסם

לוולבו S80 T6 יש גיר אוטומטי אמריקאי מתוצרת GM בעל 4 הילוכים ולא 5 הילוכים.

הסיבה העיקרית לכך היא חוסר מקום בתא המנוע הצפוף,וגם קוטר הסיבוב נפגע מכך.

מדובר במכונית מהירה וחזקה מאד,בעלת התנהגות כביש טובה יחסית ונוחות כנ"ל.

כדאי לבדוק את המועמדת ביסודיות,ולוודא שלא חיפפו בתחזוקתה,זהו פתח לצרות אין סופיות,כמו בכל מכונית סאלון מיזדקנת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...