Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר, אין לו שום יתרון על הקרוס שיש לי כרגע מבחינתי? (מצרף עוד קובץ PDF)

fact-en.pdf

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הייתרון היחידי שאני רואה שיש לו זה בנד-פאס למידריינג' או למידבאס.

אתה עדיין נשאר בבעיה בתחום הבאס.

יש למישהו כאן בפורום קרוס מאוד מעניין של PPI

השם שלו זה DJ משהו... אני לא זוכר כרגע, במפגשים הוא עם פיאט פונטו וסאב 10 אינטש של בזוקה.

אצלי בכל מקרה יש את ה4XS שהוא לא בדיוק קרוס אקטיבי אלא קרוס אקטיבי עם נקודות חיתוך קבועות (ניתן לשינוי ע"י החלפת מודולים) אבל הוא פשוט מעולה.

האפשרות הנוספת שלך היא כמובן שדרוג לHU עם קרוס 4WAY וכרגע היחידי שאני מכיר זה קלריון והוא יקר רצח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טל, למה שלא תשדרג את ההד-יוניט להד יוניט קצת יותר משוכלל מבחינת פיצ'רים?

אלפיין 9855 לדוגמה יקל עליך את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מדוע אני צריך 4 WAY כאשר הסאב אינו נכלל במשוואה הזו, אלא הוא יוצא ישירות מה HU למגבר ונחתך בנפרד. ה FACT הוא 3 WAY על 3 אלמנטים.. האם תוכל קצת להסביר את הבעיתיות..

מצטער על הנדנוד :?

הFACT F3 הוא קרוס 2WAY + סאב, ולא 3WAY.

הFACT מיועד לשימוש בקרוס אקטיבי לסט 2 חלקים שמורכב מוופר וטוויטר ולכן נקודות החיתוך שלו הם בהתאם , המידבאס יכול להיות בHP של 40-300 והתחימה העליונה היא החל מ2.3KHZ עד 4KHZ (בערך אם אני זוכר הרבה זמן לא התעסקתי בנקודות חיתוך שלו:)).

אם תחתוך את המיד שלך(CDM54) ב300-4KHZ אתה פשוט תרצח אותו:), רצוי באיזור ה450-500 ומעלה אל תשכח גם שמדובר על 12DB/SLOP ולא חיתוך יותר אגרסיבי.

אתה צריך קרוס שהוא 4WAY כלומר 3 WAY + סאב כאשר הסאב מבחינתך הוא לא חובה לכן אתה צריך למצוא מכשיר שיודע לעבוד במצב של 3WAY ייעודי לוופר +מיד+טוויטר.

יש כאלו, אבל נורא יקרים, ובאותם מחירים שהם מוצעים אפשר כבר לרכוש פרוססור שיעשה את אותה עבודה+ מליון ואחת אופציות אחרות נוספות.

under construction..

• תוכן חדש...