Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון ראלי ספרינט

מועדון הראלי ספרינט פותח את פעילותו, המועדון העמיד שלושה מרוצים לטובת נהגי הספרינט 2X4 עד 1600 ורכבי בגי תקניים לפי סטנדרטים בטיחותיים, במטרה לבחון את התפתחות הענף ולתמוך בכל מי שמעוניין להכנס לענף יחסי זול בתחום הספורט המוטורי.

למועדון מספר מסלולים לפי דרגות קושי מובנה אשר מיועדים לנהגים הצעירים וכמו-כן מסלולים מעניינים לנהגים הוותיקים.

ניתן להתאמן מספר נהגים על רכב אחד בכפוף לחוקי הספרינט.

כל מי שמעוניין להצטרף לענף זה מוזמן לשלוח מייל למועדון בכתובת

[email protected]

http://www.motor-sport.co.il/13298/תקנות_משלימות_לראלי_ספרינט

בכבוד רב

אסף שדמה

052-2274126

פורסם

בהצלחה סוף סוף לא רק דיבורים יש מעשים:mm_yeah:

אסף הרבה זמן חיכינו שמישהו ירים את הנושא, אני קורא שאתם על הפתיחה כבר מאורגנים עם מספר מסלולים שאומר שיש עתיד זהיר שניראה כמה פעילויות / אימונים / מרוצים / הדרכות אצלכם.

ספר לנו איך מצטרפים לעמותה, כמה זה עולה לצעירים להרשם לעמותה, מה הפעילויות העתידיות שלכם, יש הרבה חברה שיושבים בשוליים ולא מעונינים להכנס ל"עמותת הנהגים" בכל מיני סיבות שלא נפרט כאן בכדי לא להכנס לוויכוחים עם אף אחד, מצד שני אנחנו יותר מאשר שמחים להקמת עמותה צעירה שתבנה את עצמה מלמטה.

יש לכם ספונסרים שעוזרים לכם? צריך לא הרבה ציוד למרוצי ספרינט וכנ"ל גם מרשלים אבל מצד שני צריך מישהו לממן את הנושא איך אתם מסתדרים עם הנושא.

בהצלחה ונשתמע בקרוב

דרור

פורסם

אסף

לי לא זכור שמותר לעלות עם רכב רגיל למסלול, בטח שלא להקפת היכרות על המסלול, מדוע אתם רושמים זאת בתקנון? (לא מתנגח - שואל שאלה מקצועית!)

אני שם לב שאתם רוצים ליישם את קטע ה-TC בספרינטים, את מי יחתים המרשל? בספרינט לא נוהגים עם נווט! אלא לבד בלבד.

קחו את המקרה שלנו ברמות מנשה כמסקנה שאסור לעשות זאת! (להזכירך, הסכמנו להמצאותו של נווט ברכב מירוץ לצורך אימון נוסף של הצוותים).

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
מה קשור המקרה של רמות מנשה להמצאות נווט ברכב או אי המצאותו שם?

עניתי לך בטלפון ואענה גם כאן - בטיחות.

פורסם
ורכבי בגי תקניים לפי סטנדרטים בטיחותיים,

איזה תקנים? עברות של הFIA כולל הקלות או משהו אחר?

פורסם

לכול המעונינים-עלות חבר מועדון עומדת כיום(ינואר-ינואר) על סך של 180 ש"ח.

מועדון הספרינט מקדם בברכה כל נהג אשר נקי מפוליטיקה (וחד לנהיגה:mm_wink: )להצטרף ולתרום מידיעותיו/ניסיונו-כמובן בצרוף מובאות מהכתוב(תקנות ידועות מהעולם), ולא להיגרר אחר ה:type:.

מועדון הספרינט נעזר במועדונים נוספים כגון:

מועדון מרוצי ישראל האיתן, מועדון הראלי הוותיק וכמובן מועדון המרשלים שתורם מזמנם ומרצם של חבריו ועל כך תודה רבה.

אנו מצרפים מעת לעת נהגים שסיימו קורס נהיגה תחרותית מהאקדמיה למרוצים.

אנו במעדון הספרינט דוגלים בעשיה לאורך טווח ולכן מפורסמים כאן תאריכי האימון הבאים:

23/6-הרשמה סגורה

14/7-גמר הרשמה ב8/7

4/8-גמר הרשמה ב29/7

לפרטים נוספים

אסף שדמה-052-2274126

בנושא התקנות המשלימות(לשאלתו של אלון)

הקפה ראשונה מבוצעת בליווי קידמי של רכב מנהלה וקצוב בזמן.

הקפה שניה ללא זמנים ברכב מרוץ.

טופס הזמנים יהיה בידי הנהג ובאחריותו למוסרו למרשל בתחנת ה-stop.

לילה טוב

אסף שדמה

www.motr-sport.co.il

מועדון הספרינט

052-2274126

פורסם
אסף

לי לא זכור שמותר לעלות עם רכב רגיל למסלול, בטח שלא להקפת היכרות על המסלול, מדוע אתם רושמים זאת בתקנון? (לא מתנגח - שואל שאלה מקצועית!)

אני שם לב שאתם רוצים ליישם את קטע ה-TC בספרינטים, את מי יחתים המרשל? בספרינט לא נוהגים עם נווט! אלא לבד בלבד.

קחו את המקרה שלנו ברמות מנשה כמסקנה שאסור לעשות זאת! (להזכירך, הסכמנו להמצאותו של נווט ברכב מירוץ לצורך אימון נוסף של הצוותים).

אלון

אסף

לחלקו הראשון של הערות אלון.

ככל שידוע לי אלון צודק, מצד שני בספרינטים של מועדונים כפי שראיתי במספר מקומות בעולם יש אפשרות למועדון להחליט ובתנאי שהדבר נירשם וידוע לכול, בתחרויות לאומיות מצד שני חובה ללכת על פי הספר כלומר ה-FIA.

לחלקו השני של הערות

TC בספרינט לא הולך ביחד ורצוי תמיד לארגן מסלול הקפי שבו הנהג מתחיל ומסיים באותו מקום, משהו כמו מסלול סגור, אבל! כשם שכתבתי בפיסקה הראשונה זה אירוע מועדוני ואתם מכתיבים את התקנות המשלימות.

לחלקו השלישי של ההערות - לא יודע על מה מדובר ולכן אין תגובה.

וכהערה בונה לאסף - קח את אלון שיעזור לך בבניית התקנון ניראה לי מכתיבה בעבר שלאיש יש ניסיון והוא מושך ידו מפוליטיקה ומדבר מתוך ניסיון חשוב שיהיה לצידך מישהו שיודע דבר אחד או שניים מאחר ממה שאני לומד שאתה די צעיר בנושא ועם כול הכבוד למועדונים האחרים קח מישהו שיותר מקובל מהשטח זה יוכל לעזור לך בבניית המועדון.

ראיתי את תאריכי הארועים ואני עושה מאמץ לגמור לבנות את הרכב שלי, אני חושב שעוד רבים שראו את התאריכים יצטרפו לאירועים הבאים עכשיו כשיש תאריך נשקיע מאמץ.

מחיר החברות (180 ש"ח) לדעתי שווה לכל נפש ומאמין שיהיו הרבה חברים שיצטרפו.

דרור

פורסם

צפה בהודעתי האישית לך וחזור אלי.:-D

אני זוכר שהבטחת לערוך לי סיור באזור בארי לראות מסלולים אם אמת הדבר? מצפה לתשובתך בנידון

בחיוך רחב,

אסף שדמה

אתר מועדון הספרינט

www.motor-sport.co.il

052-2274126

פורסם
וכהערה בונה לאסף - קח את אלון שיעזור לך בבניית התקנון ניראה לי מכתיבה בעבר שלאיש יש ניסיון והוא מושך ידו מפוליטיקה ומדבר מתוך ניסיון חשוב שיהיה לצידך מישהו שיודע דבר אחד או שניים מאחר ממה שאני לומד שאתה די צעיר בנושא ועם כול הכבוד למועדונים האחרים קח מישהו שיותר מקובל מהשטח זה יוכל לעזור לך בבניית המועדון.

בגלל הפוליטיקה שמתנוססת בין השורות פה - אני לא אוכל לעזור, ובתנאים הקיימים זה בוודאי לא הזמן לדבר על כך.

מה שנראה לי עד כה, רחוק מלהשביע את רצוני ודרכי בענף בלשון המעטה.

הדרך שלי כפי שאני רואה אותה יותר הולכת בקו אחד עם דרך עבודתו וניהולו של מישל גדז'.

אלון

פורסם

תודה לכל המברכים,

התאריך הבא לאימון הוא כפי שדיווחנו ה-23 לחודש הבא דהינו שלושה שבועות משבת,

אנא הקדימו הרשמתכם נהגים ומרשלים כאחד.

• תוכן חדש...