Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש בפורום מצאתי אך ורק איך להדביק,אני מעוניין לדעת האם צריך לעשות את ההדבקה משני הצדדים של החלון או רק צד אחד? אם זה צד אחד מאיזה צד? הפנימי או החיצוני?

אני רוצה לעשות את ההדבקה לשני החולונות האחוריים והמשולשים הקטנים שיש ליד הדלת האחורית.

פורסם

אם אתה רוצה עבודה נקייה שיהיה לך דבוק יפה וחלק, לפני ההדבקה תנקה את הלונות טוב טוב עם ספריי חולנות ואחרי שיתייבש תדביק.

פורסם

פנימי .

וכמובן במקביל כדאי להשתמש בבקבוק ספריי , שמכיל מים ומעט סבון , כדי שההדבקה תצא חלקה יותר . כמו כן כדאי לעבוד בעדינות ובסבלנות .

אם אתה יכול לפרק את החלון לגמרי , מה טוב .

פורסם

בהצלחה יעקב :) הרבה סבלנות!

אחי עשה את זה לחלון אחורי של רנו קנגו. יוצא יפה עם עובדים בסבלנות ולפי ההוראות.

אני עדין מעדיף השחרה בתנור. חבל רק שזה מאוד יקר :cry:

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

ממליצה לך לעבוד עם בן זוג שיסייע לך בהדבקה, ובהתזת מי סבון על החלון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עדכון מהשטח-סיימתי את החלון הראשון,כל העבודה לקחה לי משהו כמו שעתיים,זה כלל פירוק כל הפלסטיקים והגומיות והוצאת החלון,ניסיון ראשון של הדבקה נכשל אך השני הלך די בסדר,בסופו של דבר יצא בסדר גמור.

שאר העבודה אני משאיר למחר כי באמת אם זוג ידיים נוספות זה יהיה הרבה יותר קל.

שאלה-האם מישהו פירק אי פעם את אותו החלון הקטן שנמצא ליד המגש,בצורת "משולש" בפיאט אונו?

ממה שאני ראיתי זה רק גומיות שמחזיקות אותו,השאלה אם אני אוכל להחזיר אותו למצבו הקודם לאחר הפירוק.

שבת שלום.

פורסם

שימו לב שישנן רמות השחרה שונות ,ממליץ להשחיר ברמה של בין 60-70 אחוז השחרה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
עדכון מהשטח-סיימתי את החלון הראשון,כל העבודה לקחה לי משהו כמו שעתיים,זה כלל פירוק כל הפלסטיקים והגומיות והוצאת החלון,ניסיון ראשון של הדבקה נכשל אך השני הלך די בסדר,בסופו של דבר יצא בסדר גמור.

שאר העבודה אני משאיר למחר כי באמת אם זוג ידיים נוספות זה יהיה הרבה יותר קל.

שאלה-האם מישהו פירק אי פעם את אותו החלון הקטן שנמצא ליד המגש,בצורת "משולש" בפיאט אונו?

ממה שאני ראיתי זה רק גומיות שמחזיקות אותו,השאלה אם אני אוכל להחזיר אותו למצבו הקודם לאחר הפירוק.

שבת שלום.

לא פרקתי שום חלון של פיאט, וגם לא את החלון ב 306 הנוכחית שלי.

קח לך דף נייר והכן לך שבלונה, אותה תוכל להצמיד לחלון השמשה ולראות האם הגודל מתאים, במידה וכן תוכל לעבור לשלב הבא ולגזור את הדבק להשחרת החלונות ולהתחיל בעבודת ההדבקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...