Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט פמילי 2005 הבעיה שלי היא שמאחורה הרמקולים הם 6.5 ומקדימה אני לא יודע איזה גודל הם אבל נניח שהם גם 6.5 אוקי?

אז ככה היונדאי הוא רכב זמני ממושך ז"א שהוא יהיה אצלי איזה חצי שנה עכשיו מגבר HU וסאב יש לי חסר לי רק רמקולים והשאלה שלי היא:

אם אני יקנה 2 זוגות של 6.5 זה לא יהיה לי שווה אח"כ כי לא יהיה לי מה לעשות עם זוג 1...

אם אני יקנה רק זוג 1 אז יהיה לי זוג 1 מקורי והשני יהיה זוג טוב ואז זאת גם בעיה

או שעכשיו ראיתי שאפשר לעשות גם הגבהה מאחורה ל6X9 שכאלה יש לי בשפע בבית חחח אבל אז מה יהיה על הפלסטיק שמכסה את הרמקולים מאחורה אני לא יוכל לשים אותו נכון?

יש לי 4 זוגות של 6X9:

1. Symphony 180 WAT רמקול טוב ישן אבל טוב!

2. Kenwood 240 WAT רמקול סבבה אבל הטוויטרים שלו קצת נהרסו

3. Pioneer 240 WAT סבבה של רמקול אבל הבאס שלו חלש והמגנט יותר קטן מהמגנט של הרמקולים המקוריים של הרכב (בהגזמה חחח)

4. Pioneer 360 WAT זה הרמקול שאני מתכוון להרכיב אם יצא לי אחלה רמקול באס חזק 3 טוויטרים ושמור מאוד...

ואם אני יוכל לשים את ה6X9 אני ישם את הרביעי...

עד עכשיו כשדיברתי על 6.5 דיברתי על קומפוננט

עכשיו חשבתי על עוד דרך אחת והיא לקנות לקדימה קומפוננט 6.5 ולאחורה רמקול 6.5

איזה הבדל יש בין רמקול 4WAY שיש בו 3 טוויטרים לבין קומפוננט?

אז אם מישו יכול לעזור לי לצאת מהדילמה אני יודה לו מאוד....

פורסם

אז בוא אני יעזור לך לצאת מהדילמה

מי אמר לך בדיוק שיש 6.5 אינץ מאחורה???

ומקדימה יש לך 5ורבע עם הגבהה זאת אומרת שתוריד את ההגבהה ויהיה לך 6 וחצי אינץ

לדעתי תרכיב את המערכת שיש לך בבית שזה לא כולל את ה6 על 9 ותקנה קומפוננט אחד 6 וחצי שזאת המידה הכי טובה ולדעתי לא כדאי להתפשר על פחות גם עם זה כרוך בסוגי בניות למינהם

לגבי קומפוננט נוסף לדעתי דיי מיותר תשקיע את הסכום של שני הסטים באחד טוב

וכבעלים של אקסנט פמילי אני אומר לך מעכשיו לך לאטום את הדלתות קדימה כי הם יחרפנו לך את המוח בבירבורים

נכון שהרכב יהיה אצלך חצי שנה וזה לא המון זמן אבל עם להשקיע או לא זה כבר תעשה חושבים עם עצמך

ומה הרכיבים שיש לך בבית (לך תדע אולי תצטרך להחליף או משהו:lol:)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בבית יש לי סאב של פלנט אודיו + תיבה

HU פיוניר DEH-P80MP

מגבר JBL 75X4

עכשיו במגש מאחורה זה 100% 6.5 הייתי אצל רדיו שהרבני והוא הסתכל ואמר לי וחוצמזה אני קצת מבין בזה וזה נראה כמו 6.5....

אטימה לא בא הבחשבון ולא התכוונתי לקנות את 2 הסטים ביחד ז"א התכוונתי להשקיע בסביבות ה650 שקל על 1 ואח"כ לקנות עוד 1 אותו הדבר... ובעקרון תכננתי על הרוקפורד (אלה שעולים 670 לא זוכר תדגם) או הג'י בי אל GTO אבל לפי מה שהבנתי מהאשכול הקודם בקשר לאיזה רמקולים כדאי לי אמרו לי שהג'י בי אל יותר איכותיים ז"א שאני כנראה ילך עליהם...

ואם אני קונה 1 מה אני עושה עם הזוג רמקולים המקוריים שנשארים לי מחוברים ויורידו לי את האיכות ואיפה אני שם את הקומפוננטים שאני קונה מאחורה או מקדימה?

תודה על העזרה...

פורסם

רמקולים מקוריים אחורה לא יורידו לך את האיכות ועם הם עד כדי כך גרועים תנתק אותם כי ככה או ככה עם קומפוננט מוגבר טוב אתה לא תשמע כמעט שיש משהו מאחורה ואני עדיין טוען שאתה צריך סט אחד

אני אישית לא אוהב את הגיי בי אל ולא את הרוקפורד תשמע ותחליט על תקנה על עיוור ןתצטער

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
רמקולים מקוריים אחורה לא יורידו לך את האיכות ועם הם עד כדי כך גרועים תנתק אותם כי ככה או ככה עם קומפוננט מוגבר טוב אתה לא תשמע כמעט שיש משהו מאחורה ואני עדיין טוען שאתה צריך סט אחד

אני אישית לא אוהב את הגיי בי אל ולא את הרוקפורד תשמע ותחליט על תקנה על עיוור ןתצטער

אני מתלבט כי את הג'י בי אל שמעתי והם אחלה לפי דעתי אבל הרוקפורד הם באותו סכום כסף והשם שלהם יותר טוב אתה מבין אז חשבתי שיש מה להשוות אבל הבנתי שבמחיר הזה ג'י בי אל לוקחת אז אני לא מתווכח עם אנשים חכמים ממני ואני מציית חחחח

• תוכן חדש...