Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו,לאחר התלבטויות ארוכות והשוואות מעצבנות הוחלט לקנות את היונדאי קופה של השכן ממול,

יפהיפיה בצבע צהוב בהיר שמורה להפליא עם קילומטראז' נמוך יחסית שעמד על 34,172 קילומטר ביום המסירה..

הרבה יגידו שהאוטו סתם שותה דלק,אוטו פוזה בלבד וכמו כל יונדאי-סתם אוטו. אחרי שבוע של נסיעה עליו אני נותן דעה אחרת(נכון ששבוע זה לא הרבה אבל עדיין,זה משהו.)

ה2.7 המפותח של הקופה אומנם גדול אך בנסיעה רגועה(עם מעט קיקים-בכל זאת אוטו חדש.) עשה באזור ה10 קילומטר לליטר דלק,החשש הגדול ביותר שלי לפני קניית האוטו היה צריכת הדלק אך מתברר שבנסיעה רגועה הצריכה סבירה לחלוטין-:-P

ספורטיבי הוא לא. הוא נראה כמכונית ספורט אבל מתנהג אחרת,אבל מאידך גיסא,מי לוקח את המכונית הפרטית שלו למרוצי רחוב בסופי השבוע?

מבחינת היגוי האוטו מדהים,יצא לי לנהוג בעבר על מספר מכוניות היות ודוד שלי סוחר מכוניות,והקופה פשוט נורא נוחה לנהיגה,אתה יכול להרגיש את האוטו(וגם את הכביש-כל אבן קטנה משפיעה על עמוד השדרה.)

מבחינת סלון הרכב ההרגשה היא שונה לחלוטין מבין מכוניות קופה אחרות,סלון גדול יחסית ומרחב גדול מאוד לרגליים מה שנותן חווית נסיעה נעימה למדי,ובניגוד לקופה אחרות(TT למשל) הספסל האחורי לא רק ליופי-אומנם קצת קשה להדחף אבל אפשרי.

לוח השעונים חצי דיגיטלי בצבע אדום מה שמקנה תחושה של ישיבה באיזה מטוס קטן,מה שגם שלושת השעונים למדדים השונים באוטו אשר הורכבו מעל התא של הרדיו דיסק תורמים לתחושה.

זה האוטו הראשון שלי ואין אדם מרוצה יותר ממני.

מבחינתי בהחלט לא סתם אוטו.יונדאי שיחקה אותה הפעם.

מקווה שעניינתי ולו במעט את חלקכם,בכל מקרה אם הגעתם עד פה אני מבקש המלצות לשיפורים ושינויים חיצוניים ופנימיים לרכב-קסנון וספוילר כבר יש,המלצות נוספות ייתקבלו בחום.

מתן.

פורסם
מקווה שעניינתי ולו במעט את חלקכם,בכל מקרה אם הגעתם עד פה אני מבקש המלצות לשיפורים ושינויים חיצוניים ופנימיים לרכב-קסנון וספוילר כבר יש,המלצות נוספות ייתקבלו בחום.

קרא את חוקי פורום שיפורים, הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה

פורסם

אם אתה שמח ומרוצה - זה מה שחשוב.

אל תשכחו שרכב צריך להתאים לבעליו - קודם כל ולפני הכל.

אגב, דווקא מבחינת ההיגוי היונדאי קופה הזו נופלת בגדול, לפי מבחני רכב.

בכל אופן - תתחדש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תתחדש

אבל היגוי זה לא נוחות בנהיגה,

וזה שכל אבן מורגשת בעמוד השידרה לא מעיד על יכולת אחיזה.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אכן ההיגוי ואחיזת הכביש של היונדאי הוא הצד החלש מאד שלה

במיוחד במנוע ה 2.7 הגדול והכבד, שמחריף את תת ההיגוי

המלצתי לך, למד היטב את הרכב, למד לנהוג ושפר את המיומנות שלך (קרא את המאמר של מוטי על 11 הדיברות למשפר המתחיל, ותתחיל בראשונה) ואח"כ חפש קצת בפורומים בחו"ל מה באמת כדאי לשפר, אני מניח שסט קפיצים קשיח יותר, ובולמי זעזועים ספורטיביים יעשו רק טוב.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אהלן ומזל טוב,

בזמנו שחשבתי אם לקנות את הרכב ב-2005, לאחר נסיעת מבחן גיליתי שהוא קצת מאכזב ולא מספק את הסחורה. יש לו פוזה יפה אבל הוא איטי מידי ובעל מנוע גדול ולא נציל עם התנהגות לא בדיוק ספרטיבית. מצד שני יש המון המון המון אפשרויות לשפר את הרכב הנ"ל כי הוא מהווה פלטפורמה טובה. אני יודע שכבר שיפרו כמה רכבים כאלה בדיוק בישראל, אני חושב שיש בחור בשם מוטי שנוסע עם טוסון משופרת (המנוע זהה 2.7) עם סופרצארגר וצ'יפ שעשו בסדנאת ספויילד... אז אולי תשאל אותם..

פורסם

לדעתי בלי קשר לעיניין הפוזה שלי אישית מאוד לא מתאים הקופה 2.7 בגרסה הידנית טובה למדי, נכון אין לה תאוצות מדהימות אבל היא בפרוש חבילה נחמדה למי שמחפש ביצועים חביבים עם LOOK.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

דבר ראשון תתחדש!

לפי דעתי אין מה לשפר באוטו מלבד עיניין האחיזה ברכב. כל מה שתוסיף לו מבחינה חיצונית סתם ייגרע מהרכב.

תוסיף מערכת בכמה אלפי שקלים ותהנה!

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תתחדש!

כנס לאתרים הבאים, ותקבל את כל המידע שאתה רוצה. ומעבר.

www.newtiburon.com

www.hyundaihouseofpower.com

^^ האחרון הוא של חברה המתמחה בסופרצ'רג'רים לקופה 2.7 . כמה אלפי דולרים, ותוכל לגרום לרוב הדברים הכביש להסמיק עם 400+כוח.

מבחינת התנהגות, עם הזמן שים קוילאוברים של H&R . שדרג ברקסים.

מבחינה חיצונית, לדעתי החדשות נראות הרבה יותר טוב בלי ספוילר. אולי LIP קרבון מלפנים. וזהו.

2003 היא עם פנסים כסופים מלפנים? אם כן, תחליף לכאלה משנה גבוהה יותר - הם שחורים ויראו פי כמה יותר טוב.

גם הפגוש של החדשות יותר נראה הרבה יותר טוב, ומתיישב אחד לאחד...

בקיצור, כנס לאתרים שרשמתי ותתרשם. אינסוף פרוייקטים, תמונות, רשמים....

תתחדש!

• תוכן חדש...