Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח לשימון ציריי דלתות,מנגנוניי הרמת חלונות?

לשימון/גירוז של הקפיץ של פרפר המצערת מה יותר עדיף משניי האופציות ולמה?

פורסם

כול חומר סיכה והייעוד שלו.

לצירי דלתות מומלץ גריז לבן, למרוח רק על הצירים לאחר ניקוי בעזרת בנזין לבן וייבוש.

אין לגרז/לשמן חלקים ללא סיבה נראית לעין, חלקים רבים ברכב חשופים לאבק/לכלוך שמצטבר במקומות שמורחים גריז או שמן והתוצאה גרועה יותר לאחר שחומר הסיכה סופח אליו לכלוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא נראה לי שטוב לשים גריז במקומות חשופים, גריז צריך להמצא בתוך חלל אטום, לכן שמן יהיה עדיף ויהיה יותר קל לניקוי תקופתי מהאבק שהוא מדביק אליו לנקות גריז שצבר אבק יכול להיות סיוט

אבל עלתה לי מחשבה אחרת, אולי הכי טוב לשים גריז לשרשרת של אופנוע, הוא מיועד להישאר שמנוני במקומות הסגורים יותר - ולהיתיבש למין ציפוי במקומות החשופים ולא להדביק אליו אבק

אבל תעשה מה שכולם עושים - שים WD40 וזהו, למה להסתבך

פורסם

ישנם עוד חלקים/רכיבים שזקוקים לשימון/גירוז בתא המנוע ע"מ לשמר אותם ולגרום להם לעבוד יותר טוב/חלק פעם בכמה זמן,אשמח לשמוע איזה?

• תוכן חדש...