Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקאל 165 v2 (מחירים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שאם אני אתקשר לאבי מ"על-גלגלים" לצורך הדוגמא, ואגיד לו שאני יכול להביא מחר פוקאל V2 ב1300 שקלים הוא יתן לי במחיר הזה ולא ב1500 כמו שרשום באתר אינטרנט שלו.

ובקשר לאחריות, היא מקורית של יבואן מקורי ובלעדי לארץ, מה יכול להיות מעפן ?!?

זה וזה וזה אני מסכים איתך בדבר אחד - אי אפשר להמליץ על משהו שלא חווית בעצמך... אם אין לך נסיון עם החנויות באינטרנט אני לא חושב שאתה יכול להמליץ/להביע חוות דעת רצינית על החנויות הללו.

בברכה ולילה טוב.

מושיק.

פורסם
אם לא קנית אז תסלח לי אתה שווה ערך לאזהרה כמו של האנשים שאין להם רשיון!

אין לך נסיון על תאמר דברים רעים.

וואלה שופס זה דבר אחד.

אבל אם תתקשר לשאר החנויות באינטרנט ותשאל על מחיר ותאמר שנתנו לך (מדהים כמה האופוס חשוב לך) מחיר X בחנות אחרת ותוכיח להם את זה אז תקבל אותו באותו מחיר.

אני לא מדבר על זה שהחנויות באינטרנט לא אמינות! אתה פשוט לא קולט את הרעיון..אני מדבר על $$

חנות באינטרנט צריכה להיות זולה כי לרוב לחנויות כאלו אין הוצאות כמו לחנות אשר צריכה לשלם ארנונה וכו'..

אז למה הם יותר יקרות מהחנויות/המתקינים המכובדים שקיימים ברחבי הארץ? מיילא היו נותנות את אותו המחיר..

אבל לבקש 500-1000 ש"ח יותר? על מה? על הכאב ראש שיש לך כאשר אתה שולח להם ברשת את מספר האשראי שלך?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל, גם החנויות באינטרנט משלמות ארנונה וכו'. הם לא רק חנויות באינטרנט, יש להם גם את המקום שבהם הם נמצאים אתה יודע (שלוש נקודות)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל, גם החנויות באינטרנט משלמות ארנונה וכו'. הם לא רק חנויות באינטרנט, יש להם גם את המקום שבהם הם נמצאים אתה יודע (שלוש נקודות)

גיא.

יש ויש..

אם כבר אז אני מעדיף להגיעה לחנות וקבל הצעת מחיר ולתת את האשראי מאשר להעביר אותו ברשת ועוד לשלם על מחיר "מלא" 1400 ש"ח על V2 כן בבקשה מספר האשראי שלי XXXXXXX :wink:

עזבו זה וויכוח חסר טעם..

בואו נחייה בשלום חברים..

כמו שאומרים "איש איש באמונתו יחייה"

מי שמצליח להשיג ב- 2000 ש"ח שיהיה לו לבריאות..מי שקונה את האותו הדבר ב- 2200 גם שיהיה לו לבריאות ומי שהצליח והשיג ב- 1700 אז למה לא? 500 ש"ח זה לא מה שישנה לנו את החיים..8) (בערך מילים אלו נאמרו לי ע"י כמה אנשים במפגש על האש המרכזי שהיה ומאז הראש שלי רגוע..לא כל אחד חייב להשיג את המוצרים במחיר הזול ביותר [וגם לא אני]..ועדיין אני לוחץ ומנסה לעזור לכמה שיותר חברים כאן ובמיוחד לחדשים בתחום..!)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

חבר'ה בבקשה ממכם אל תהפכו את התרד הזה ל"ריבים" מיותרים.

אני גם ככה לא ארכוש בחיים מהאינטרנט, וגם אם כן אז אני חייב ללכת לחנות עצמה בעיר x, כדי שאם יקרה משהו אני אדע לאן ללכת.

יגאל, תסלח לי אבל נדפקו לי כבר פעמיים רמקולים והחליפו לי בלי שום בעיה ביבואן. הסתכלו עלי ועוד איך (3 נקודות)

חבר'ה באמת אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הסט הנ"ל עד 1200 ש"ח שיגיב.

אם אפשר לקבל את החנות בפתח תקווה זה מאוד יעזור לי

תודה ולילה טוב.

פורסם

לידיעת כל הרוחצים :)

מחיר פוקאל V2 עולה לחנות טיפ טיפה יותר מ950 + מ"מע

וזה לאחר שיכנועים שיגידו לי

לכן אם כל הכבוד מי שימכור בפחות מ1300 הוא א. טיפש ב. איש ללא מושג בחשבונות .

או שג. מחזיק מזויף למרות שלא נראה לי שיש בארץ

בברכה רוני .

פורסם

נראה לי שעם קצת חיפוש אפשר להגיע למחירים הרצויים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...