Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזכירכם

וולוו סטישן שנת 93, מנוע 2300, דגם GLE

אז ככה, המים ברדיאטור היו נגמרים לי משהו בין שבוע לשבועיים.

הלכתי למוסך, החליף לי רדיאטור ולאחר יום הכל התפוצץ, הלכתי אליו ואז החליף לי מאוורר.

לקח טונה כסף.

עכשיו, אני מסתכל, הבעיה נשארה אותו דבר.

הלכתי אליו היום, אומר לי אתה צריך לעשות שיפוץ ראש מנוע בגלל שהמנוע זורק מים מהאגזוז, רוצה 2000 ש"ח.

נראה לכם הגיוני? ואם אחר כך יגיד לי שהבעיה במקום אחר וצריך לשלם עוד ועוד.

מה אתם אומרים?

פורסם

נראה לי שכדאי לך לברר במקום אחר, וזאת בלי קשר לדרישת הכסף שלך בחזרה מאותו מוסך.

אם כבר משלמים - לפחות תקבל תמורה.

פורסם

אתה יכול לבדוק אם זה באמת ראש מנוע על ידי פתיחת המכסה שממנו ממלאים שמן למנוע, אם אתה רואה שהשמן בפנים עם צבע לבן כזה וכאילו השמן מדולל. אז זה באמת ראש מנוע ומומלץ לא לנסוע על האוטו ככה, כי לא תדע מתי יעצור לך בכביש.

לי אישית הייתה בעיה כזאת בגולף 91' ועלה לי לתקן את זה כולל מילוי וחריטה והכל 1500 שקל.

פורסם
אתה יכול לבדוק אם זה באמת ראש מנוע על ידי פתיחת המכסה שממנו ממלאים שמן למנוע, אם אתה רואה שהשמן בפנים עם צבע לבן כזה וכאילו השמן מדולל.

לא בדיקה וודאית.

לפותח השרשור, בצע חיפוש תקבל את כל התשובות.

פורסם

שלום רב

לגבי איבוד מים יש לבדוק לאי נזילות

יש לבדוק שהפתח של צינור ההחזרים פתוח ( אים הוא נסתם אז אין ציקולציה ויש לחץ במים )

באופן כללי יש נטיה לראשי מנוע של וולוו להתפורר מהמים .(אים מפרקים את ראש המנוע כך בחשבון שבטוח יהיה צורך לבצע תיקון / החלפת ראש )

לגבי המחיר הוא בסדר גמור . כאשר מורידים את הראש יש לפרקו .לנקותו באמבטיה של חומר ניקוי . למלא אים יש צורך . להשחיז ( לודא כי ניתן כלומר שלא הורידו כבר לגובה המינימום ) לעשות גיצים לשסתומים . להחליף אטם ראש ( גרמני ולא חיקוי )

על הדרך כדאי להחליף את מחזירי השמן ואת רצועת התיזמון )

נ.ב אני טוען כי יש צורך קודם כל לבצע בדיקות לפני שקובעים האים הבעיה היא בראש ( מנסיוני רכבי וולוו רבים נוסעים עים בעיות ראש ולא יודעים על כך מכיוון שאים דואגים שיהיה נוזל קירור לא מרגישים בעבודת המנוע . בוולוו יש 8 ליטר במע" המים )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

נראה לי שהוא קודם צריך להחליף מכונאי, אחד שלא דוחף לו חלקים ומנחש מה הבעיה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

חידודי, אתה יכול לציין היכן טיפלת ברכב. גם אני בעליה של וולבו ואני מעדיף שלא להגיע לאנשים כאלה.

תעדכן אותנו בהמשך מה התקדם.

בהצלחה!!!

You can’t really know someone until you fight them

פורסם
אתה יכול לבדוק אם זה באמת ראש מנוע על ידי פתיחת המכסה שממנו ממלאים שמן למנוע, אם אתה רואה שהשמן בפנים עם צבע לבן כזה וכאילו השמן מדולל.

למיטב ידיעתי, צבע השמן לא תמיד מושפע מבעיה באטם הראש. לעיתים כאשר האטם פרוץ, לחץ מהבוכנות עובר למעברי המיים ובונה שם לחץ (בעצם יוצר בועת אוויר שהולכת וגדלה). מה שקורה במצב הזה הוא שהמים נדחפים החוצה דרך צינור העודפים.

לי קרה מצב כזה, ובבדיקת שמן לא היו כל סימנים. אך בבדיקת מוסך עם מערכת לחץ אוויר זוהתה התקלה.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

שיטת בדיקה להעברת גאזים מתא השריפה למערכת הקירור לחברי הפורום

1. הנע ,ותן למנוע להגיע לטמפ עבודה

2 .מלא בקבוק פלסטי שקוף

3 פתח בזהירות את מכסה הראדיאטור ,השתמש בסמרטוט גדול

4 הנח את את בקבוק המים כשפתח המילוי ,תקוע בתוך פתח מילוי הראדיטור(לא מיכל העיבוי)

5 האץ את המנוע ובדוק האם יש בועות אויר המטפסות כלפי מעלה בתוך מי הבקבוק

בהצלחה

יגאל

• תוכן חדש...