Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשפר את המערכת במזדה 6

מערכת השמע במזדה 6 אינה איכותית במיוחד אך אני מעוניין לשפר אותה ככל הניתן ללא שינוים ברכת !

רמקולים - במקום הרמקולים הקיימים - בדלתות

לא במגש מאחור .

אם יש צורך במגבר אפשרי

למי שיש ניסיון ברכב המדובר - מזדה 6 (ליסינג לכן לא יכול לשנות יותר מידי)

מחירים ושיפורים (לא סאב)

תודה רבה

פורסם

חחח אחי ברוך הבא למאזדה 6

אם אתה לא רוצה לחתוך תעשה נתחתים מהרדיו המקורי ...

או שאתה את מה שעשה פוקו ואני עומד לעשות אחריו לחתוך במקומות הנכונים ע"י מקצועניים

:lol::twisted::twisted:

פורסם
חחח ידידי היקר ברוך הבא למאזדה 6

אם אתה לא רוצה לחתוך תעשה נתחתים מהרדיו המקורי ...

או שאתה את מה שעשה פוקו ואני עומד לעשות אחריו לחתוך במקומות הנכונים ע"י מקצועניים

:lol::twisted::twisted:

כל כך מאוחר שקשה לך להתבטא כמו שצריך? מה שכתבת זה פשוט חלום בלהות של כל מורה ללשון.

פורסם

גם בלי לחתוך הוא יכול לשפר:

לחבר ל- HU המקורי מנחת, אותו לחבר למגבר ולסאב.

להחליף את הקדמיים בקומפוננטות טובות.

לשקול להוסיף עוד מגבר ועוד קומפוננטות מאחור אם חושב.

על מנחתים היו פה כמה דיונים. החברה ממליצים על הזמנת מאתר בארה"ב:

http://www.davidnavone.com/

אני קניתי דרך מתקין מנחת של רוקפורד. אני מניח שאפשר להשיג בארץ עוד כמה מנחתים של פירמות שונות.

בהצלחה,

שח

פורסם

ניתן כמובן להשתמש במנחת וברדיו דיסק המקורי. בדלתות יש מקום לרמקולים 5X7 שאפשר לשנות ללא בעייה (MDF) ל 6.5" ולהתקין קומפוננטים.

בעייה נוספת ברכב הנה רעידות קשות מהדלת כאשר מוחלף רמקול (אפילו כפתורי החלונות מזמזמים) ורעידות קשות של המדף האחורי בתוספת סאב. כדי להגיע לצליל מאוזן וללא כמות רעידות היסטרית יש צורך בדי הרבה בידוד.

.

Leon Cupra 2009

פורסם

אני ממליץ בכל פה לחבר מנחת, מגבר ורמקולים טובים (למרות שלי יש אקורד).

לא להישאר עם המערכת המקורית. זה זוועה.

באקורד חומר איטום פתר בעיות בדלת (רוב הבעיות היו בגלל חיבור דלת לא טוב כשהתקינו את המרימי חלונות...), המדף מאחור בסדר.

מומלץ למי שלא רוצה להשקיע לבדוק אפשרות החלפת רמקולים בלבד. בטוח מישהו עשה זאת. באקורד הרמקול שהוצאתי מהדלת לא ראוי להיקרא "רמקול". חשוב לבדוק. (אני חייב לצלם אותו!)

שח

פורסם

חיבור מנחת ואיטום דלת זה לא שינויים.

את המנחת את המוציא כשאתה מחזיר את הרכב, ואיטום זה עבודה חד פעמית... ברכב הבא מבצעים שוב

שח

פורסם

באקורד חומר איטום פתר בעיות בדלת (רוב הבעיות היו בגלל חיבור דלת לא טוב כשהתקינו את המרימי חלונות...), המדף מאחור בסדר.

מומלץ למי שלא רוצה להשקיע לבדוק אפשרות החלפת רמקולים בלבד. בטוח מישהו עשה זאת. באקורד הרמקול שהוצאתי מהדלת לא ראוי להיקרא "רמקול". חשוב לבדוק. (אני חייב לצלם אותו!)

שח

אתה חושב שמה שאתה מצאת באוטו לא ראוי להקרא רמקול...

חחח אם רק היית רואה מה אני גיליתי שם לתדהמתי.. שמרתי אותו רק כדי לצחוק מידי פעם

:lol:

פורסם

שח

האקורד החדשה בנויה יותר טוב מהמאזדה בהרבה מהבחינה הזאת. המאזדה מזוויעה מבחינת כמות הקרקושים שמערכת יוצרת בה. אילו רעשים שלא מתקיימים לחלוטין בנסיעה (ללא מערכת) אבל הפעלה של כל מערכת מוגברת יוצרת קקפוניה איומה.

Leon Cupra 2009

פורסם

משקל של רמקול לא מעיד על טיבו. יש לי רמקול של VIFA ששוקל מעט מאוד ולמרות זאת מחיר לזוג מידבאסים הוא כ300$ (לא שאני אומר שהרמקולים האורגינלים טובים, פשוט גדל מגנט ומשקל לא מעידים בהכרח על איכות).

• תוכן חדש...