Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שגם לי לא כל כך ברור על מה מובעת פה תרעומת. נכון שהרבה יותר זול להחליף רפידות מאשר לשפץ גיר, אבל עובדה שהאפשרות לשליטה ידנית קיימת בכל מיני תיבות הילוכים אוטומטיות (טיפטרוניק למיניהן), כך שאולי השד לא כזה נורא כמו שהוא מצטייר פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב תגובה רצינית:

אני לפעמים משתמש בזה בכביש מהיר כאשר אני סוגר יותר מדי מרחק על הרכב שלפני (ומתעצל לבלום) או בעיר, לקראת ירידה ארוכה שבסופה רמזור (יש כמה כאלו ליד הבית שלי) אני נועל את ההילוך ה2, כנ"ל באיזורים הומי אדם. (בי"ס בשעות הצהריים למשל).

בכל מקום שבו יש צורך בבלימת מנוע בקיצור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בירידה תלולה עדיף להוריד הילוך משאר רק לבלום עם הברקסים.. הם יגמרו מהר מאוד וגם לא יהיו ב100% ניצול..

בירידות תלולות הילוך2 מקובע אצלי

פורסם

פיספסתם את הנקודה.

אחותו קולית,

היא רוצה ידני

היא רוצה העברות הילוכים

היא רוצה קלאץ עם גז ביניים

היא רוצה לחיצות

רוצה לישמוע ניתוקים

היא לא רוצה אוטומט

========================

אתה צריך ליפנות לאמא שתחליף את הרכב לידני, ולא לאחותך שתפסיק להוריד הילוכים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את הנתונים הבאתי מאתר honda-tech

אני לא מבין אתם חושבים שזה נכון לבלום בעזרת המנוע ולא בעזרת הבלמים באופן קבוע?

הקטע המעצבן הוא שהיא לוחצת גז בירידה תלולה מעלה קמ"ש ורק אז מורידה הילוך.

יש עצות, פתרונות? דרכים לדבר על ליבה?

תודה..

פורסם

הדרך הנכונה והבריאה ביותר לנסיעה בירידות היא לבלום באמצעות הבלמים למהירות הרצוייה ולהוריד הילוך או שניים ע"מ שהרכב ישמור על המהירות הקיימת ולא יאיץ בירידה.

בלימה ממושכת בירידה באמצעות הבלמים = התחממות, איבוד בלמים, צלחות עקומות שדורשות החלפה.

פורסם
אם יש בלימה חזקה דרושה, מומלץ, ואף רצוי לדעתי להוריד הילוך. אני אישית עושה את זה תמיד.

לא נדרש, לא מומלץ ולא רצוי. הילוך מורידים על מנת להתאים את ההילוך למהירות הרכב ולא על מנת לבלום אותו יותר מהר כסיוע לבלמים.

מכיוון שזה דוסקס לעייפה אתה מוזמן לעשות חיפוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי שזוכר את השירשור על אמא שלי, אז הכל הסתדר הראתי לה את התגובות שלכם ואפשר להגיד שהיא די הפנימה.

תודה לכולם!

לא הבנתי מה בדיוק אמא שלך היתה צריכה להפנים! הרי אמרו לך אלף איש שאתה לא יודע לנהוג ואמא שלך עושה מה שעושה בצורה הנכונה! למען השם.

מה היא הפנימה?! תפנים אתה - הרכב לא שלך!

כשיהיה לך רכב, תעשה בו מה שאתה רוצה.

אלוהים אדירים, יש לך שבועיים רישיון ואתה כל היום בא בטענות ואפילו לא מקבל כשאומרים לך שאתה טועה!

פורסם

אני ספרתי לפחות 10 תגובות שענו לבחור על השאלה.

ויש גם סיבה מאוד טובה לשאר התגובות הציניות.

אז במקום לטעון שיש בפורום אנשים לא נחמדים, תתחיל לקרוא לפני שאתה מגיב.

פורסם
**ההודעה נמחקה**

הרגת אותי מצחוק.

אבל אם נתמצת את תגובות הפורום ונוציא מהם את האי-נחמדות, הציניות, הקטנוניות עדיין יש טיפה דברים מועילים :

א. כאשר הרכב הוא לא שלך, אל תהיה יועץ.

ב. האטה בעזרת הילוכים הינה לגטימית בגבולות הסביר, כלומר לשימור מהירות סבירה בירידה וכדומה (לא במטרת בלימה חזקה אלא "בקטנה").

ג. אם לא היית רושם שזו אחותך הגדולה ואתה צעיר מבחינת רכבים, אז אני מניח שהיית מקבל תגובות יותר טובות מאשר הצעות לדייט עם האחות.

בברכת שבת שלום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...