Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נהיה לאחותי הרגל שמאוד מעצבן אותי. היא למדה כל פעם שיש ירידה או שצריך לבלום בלימה חזקה להוריד הילוך.

הגיר הוא אוטומט ובדרך קבע היא מורידה מ- D4 ל- D3.

לא משנה לה באיזה מהירות היא נמצאת, גם אם תהיה על 200 היא תוריד הילוך.

יום אחד ראיתי שזה קרה והמנוע ממש צעק, ממש התעצבנתי עליה אבל היא בשלה, חושבת שהיא יודעת הכל.

הרכב הוא סיוויק 97 , יש למישהו עצות פיתרונות או כל דבר אחר?

נ.ב

מי שזוכר את השירשור על אמא שלי, אז הכל הסתדר הראתי לה את התגובות שלכם ואפשר להגיד שהיא די הפנימה.

תודה לכולם!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היו שרשורים דומים באוף טופיק.

נדמה לי שהמסקנה הייתה לפזר פלפל שחור במעלית.

אני חשבתי שהמסקנה היא שאין אלוהים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נתחיל מזה:

1.של מי הרכב

2.מה הפרש הגילים בינכם

3.בכל זאת תנסה להסביר לה פעם אחת, אחרי שתעשה על השאר נראה מה אפשר להוסיף.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היו שרשורים דומים באוף טופיק.

נדמה לי שהמסקנה הייתה לפזר פלפל שחור במעלית.

אני חשבתי שהמסקנה היא שאין אלוהים.

שניכם טועים - אלוהים קיים, פשוט הוא לא יכול לרדת במעלית כי מישהו פיזר שם פלפל שחור כדי שהכלב לא יסע במעלית לבד, כי אין כניסה למעלית עד גיל 14.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האוטו של אמא שלי אבל הוא רשום על שם אחותי.

היא בת 23 4 שנים יותר גדולה ממני.

הקטע הוא שאני אוהב את האוטו וכל פיפס שעושים לא במקום מפריע לי,

והיא ממש מתעללת באוטו, היא מורידה הילוך ב120! (שע"פ היצרן מומלץ להוריד מ80 ומטה)

אני מאוד מרוכז בנהיגה שלי אבל בוא נראה איך אתה היית מסתדר אם איזה בת שלא יודעת כלום נוהגת לך באוטו לוחצת גז בירידה ושצריך להאט מורידה הילוך!

פורסם

למה להוריד הילוך באוטומט בכביש שאינו עליה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתקין מנעול גיר שינעל אותו בD במקום בפארקינג ^^.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה לבלום עם מנוע באוטו שאינו משאית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש בלימה חזקה דרושה, מומלץ, ואף רצוי לדעתי להוריד הילוך. אני אישית עושה את זה תמיד.

עניין של הרגל.

לא כ"כ הבנתי למה זה מפריע לך. אל תסע איתה.. כשאתה נוסע איתה, תנהג אתה, מה הבעיה?

אור.

פורסם
היא ממש מתעללת באוטו, היא מורידה הילוך ב120! (שע"פ היצרן מומלץ להוריד מ80 ומטה)

היא לא מתעללת באוטו. ההילוך הזה יכול להגיע כמעט עד ל-170 קמ"ש. לי נשמע שהיא יודעת לנהוג, ומבינה שבהאטה מ-120 קמ"ש, מומלץ לעזור למערכת הבלימה ע"י בלימת מנוע קלה.

איפה קראת שע"פ הוראות היצרן, מומלץ להוריד להילוך שלישי מ-80 קמ"ש ומטה?

פורסם

ואם בכל זאת עוד כמה שנים הוא ירצה לקנות את הרכב ולשים אותו אצל שמר בסלון לתצוגה

ואז הוא יזכר איך אחותו הרסה את המנוע ודפקה את הגיר כל פעם שהנשיות שלה פרצה החוצה...

קיץ קץ תגיד לאמא שהחברה מהפורום אמרו שהיא דופקת את הגיר והמנוע ועוד מעט איזה בעל

מוסך יוכל להתפנק עליכם באיזה פלזמה נחמדה לסלון...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...