Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסביר לה שזה שמחוג הטורים יצא מהאדום מהצד השני לא אומר שהמנוע והגיר כבר לא בסיכון. או בעצם סבלנות , חכה שהיא תלמד לבד שהם יותר יקרים מרפידות בלמים.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי אהבתי שבחור בן 19 כותב: "בת שלא יודעת כלום"

יענו בנות לא יודעות לנהוג - או אולי הן לא יודעות כלום

בחור - מצפים לך חיים קשים עם המין הנשי (החזק)

פורסם

אבל אם נתמצת את תגובות הפורום ונוציא מהם את האי-נחמדות, הציניות, הקטנוניות עדיין יש טיפה דברים מועילים :

א. כאשר הרכב הוא לא שלך, אל תהיה יועץ.

ב. האטה בעזרת הילוכים הינה לגטימית בגבולות הסביר, כלומר לשימור מהירות סבירה בירידה וכדומה (לא במטרת בלימה חזקה אלא "בקטנה").

ג. אם לא היית רושם שזו אחותך הגדולה ואתה צעיר מבחינת רכבים, אז אני מניח שהיית מקבל תגובות יותר טובות מאשר הצעות לדייט עם האחות.

בברכת שבת שלום.

א. אני אחראי לכל בעיות הרכב וטיפולו, תודה.

ב. הבנתם לא נכון מה היא עושה, גם כאשר זו לא ירידה אלא סתם נסיעה שגרתית לקחת את אחי לבית ספר היא מורידה הילוך.

ג. מה זה משנה אם היא אחותי הגדולה הקטנה או סבתא שלי, באתי לקבל עצות לפיתרון הדבר. אתה טוען שעושים פה הפליות בגלל שאני צעיר?

הכי אהבתי שבחור בן 19 כותב: "בת שלא יודעת כלום"

יענו בנות לא יודעות לנהוג - או אולי הן לא יודעות כלום

בחור - מצפים לך חיים קשים עם המין הנשי (החזק)

תודה, לא ביקשתי שתיכנס לי לחיים הפרטיים.

לא הבנתי מה בדיוק אמא שלך היתה צריכה להפנים! הרי אמרו לך אלף איש שאתה לא יודע לנהוג ואמא שלך עושה מה שעושה בצורה הנכונה! למען השם.

מה היא הפנימה?! תפנים אתה - הרכב לא שלך!

כשיהיה לך רכב, תעשה בו מה שאתה רוצה.

אלוהים אדירים, יש לך שבועיים רישיון ואתה כל היום בא בטענות ואפילו לא מקבל כשאומרים לך שאתה טועה!

ארז, איש איש באמונתו יילך, בשירשור הקודם היו טענות לשני הצדדים.

שמתי לב שהשרשור הולך לצד אחר ולא נותן תשובות ענייניות, התכוונתי לקבל תגובות בעלות הסבר שגוי למעשיה (ולא משנה בת כמה היא) ואחרי שהייתי מראה לה את השרשור אני בטוח שהייתה נמנעת מההרגל שנהיה לה.

פורסם

בשרשור הקודם, 5 בעלי מקצוע אמרו לך שזה לא בריא לעשות מה שאתה רוצה לעשות, לעומת 2 אנשים שאינם בעלי מקצוע שטענו שכן צריך לעשות כמוך.

במה בדיוק רצית לשכנע את אמך? לא הבנת שמה שאתה רוצה לא בריא?

בשרשור הזה אתה אומר שאחות שלך מורידה הילוכים, ושואל מה הפתרון, תנחש.

אנשים יבואו על חשבון זמנם החופשי לחנך את אחותך.

גם לאבא שלי יש הרגלי נהיגה שאני לא תומך בהם, אז? אתה חושב שאני אלך לחנך אותו עכשיו? שיעשה עם האוטו שלו מה שהוא רוצה, ואני אעשה באוטו שלי מה שאני רוצה, מכיוון שהרכב לא שלך, תפסיק לנסות לחנך את כולם.

פורסם

הורדת ההילוך חוסכת לאמא שלך בעלויות הבלמים.

ומבזבזת דלק,

סה"כ, אני לא רואה עם זה בעיה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ממה שידוע לי תסביר לאחותך שאפקט בלימה עים הילוכים הוא בעיקר בגיר רגיל

ואני חושב שאם תסביר לה מתי נכון להוריד הילוך היא תבין תסביר לה בפרוט

או......בדרך הקשה יקרה מהשהו לרכב תדאג שתשלם !!!!!!!תאמין לי היא לא תיגע בגיר יותר !!!

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

פורסם
לא מבזבזת דלק! כח האינרצייה מעלה את הטורים. (הגלגלים מסובבים את המנוע, אך יותר מהר, כי משולב הילוך נמוך).

בכל סיבוב של המנוע - אפילו הוא נגרם ע"י הגלגלים, מוזרק דלק בכמות מסוימת לצילינדרים. הדלק הזה נשרף.

כאשר המנוע מסתובב מהר - יש יותר פעימות עבודה, ולכן נשרף יותר דלק.

כלומר, אפילו אם כמות הדלק המתבזבזת היא קטנה - עדיין מתבזבז דלק.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
בכל סיבוב של המנוע - אפילו הוא נגרם ע"י הגלגלים, מוזרק דלק בכמות מסוימת לצילינדרים. הדלק הזה נשרף.

כאשר המנוע מסתובב מהר - יש יותר פעימות עבודה, ולכן נשרף יותר דלק.

כלומר, אפילו אם כמות הדלק המתבזבזת היא קטנה - עדיין מתבזבז דלק.

תעשה חיפוש על CUT-OFF. תמצא דברים מעניינים.

פורסם

רגע,

בא ניסגור את כל הבעיות שקשורים ביחסי המשפחה לרכב.

עכשיו אמא שלך לוחצת על הבוקר, וזה תקין.

אחותך מתגרזנת על ההילוכים, וזה תקין.

מה עם אבא , לא יוצא ליפעמים לאיזה סיבוב דעווין ? (יש עוד נהגים ?)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קופיקו - אתה זה שצוחק על חשבונך.

תן לאחותך לנהוג איך שבא לה. בחמש- שבע שנים הקרובות זה לא מה שיזיין את האוטו למוות. ואחרי זה מילא האוטו ימכר לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תגיד תודה שאמא שלך לא עושה נזק נראה לעין (פחחות ודפיקות).

אמרת ה-כ-ל-!

תאמין לי שאתה לא רוצה לראות באיזה מצב האוטו נמצא.

רק מי שאוהב מכוניות (הונדות במקרה שלי) מבין אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...