Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר, קח נייר טואלט ותרטיב אותו במעט מים (ממש מעט) ואח"כ תן כמה ניגובים עם הטונר על זה עד שאתה רואה שיוצא צבע, לאחר מכן תרכיב אותו בחזרה על המדפסת.

אני ניסיתי את זה פעם וזה יצא לי. מקווה שזה יצליח גם לך.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
אני מכיר מישהו שכל פעם שניגמר לו הדיו קונה מדפסת חדשה, מהזולות, כי זה פשוט יותר מישתלם לו-גם מוצר חדש שיעבוד לאורך זמן בלי תקלות וגם דיו חדש שיספיק עד לפעם הבאה.

לפחות במקרה של הזירוקס, היא באה במקור עם טונר דל קלוריות, שמספיק לפחות עמודים. הם לא עד כדי כך מטומטמים.

פורסם

אתה יכול לראות אם נשאר טונר אם תפתח את המיכל יש שם 5 ברגים מלמעלה ואחכ עם טסטר תשחרר את הקליפסים מהחצי העליון,אבל אם זה ממולא אני מניח שכן יהיה טונר במיכל ושהבעיה לא נעוצה בחוסר טונר אלא בתוף או בסכין שקובע את עובי שכבת הטונר.

פורסם
או, בדיוק התגובה שחיפשתי.

את טקס הורדת הגשם עם הטונר כבר עשיתי. לא ממש הועיל. לא נראה גם שהטונר ריק.

יש איך לוודא את הדבר הזה?

יש איך לוודא,צריך להוציא את התנור ולבדוק אם הטפלון שלם או אם יש עליו כתמים סטייל זברה(מראה על בעיות בגוף עצמו)

תנסה להוריד PDF פירוק והרכבה (גם אם רק בשביל הספורט)בזמנו התמחתי במדפות מקצועיות שלHPולכן אני רק יכול לייעץ לך בכללי.

אתר שעזר לי בזמנו,תנסה אותו

http://www.fixyourownprinter.com/

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
בשלב מסוים (כמובן לאחר אלפי הדפסות) המדפסת מפסיקה למשוך דפים. ניסיתי כמה פעמים להחליף את הגומי בגלגל המשיכה אבל כמעט תמיד הבעיה חוזרת לאחר כמה שבועות.

גם זה קרה לנו - 160 ש"ח להחלפה כולל החלק ובנתיים לא חזר.

מצד שני, אנחנו מדפיסים כמות ביתית ולא משרדית.

פורסם

גם לנו יש 3116 (אחרי 3110 שהפסיקה למשוך דפים כמוזכר כאן), וגם לאשתי יש חיבה מופגנת להדפסות אינסופיות...

אחרי שניסינו טונר ממוחזר שהחזיק זמן קצר מאוד, הגעתי למסקנה שטונר מקורי אמנם עולה הון תועפות, אבל יחס עלות\תועלת שלו לא גרוע כל כך.

הצלחתי להגיע ליבואן של הטונרים, ולרכוש ממנו יחידה חדשה ב 370 ש"ח (טיפה יותר מ 500 ש"ח באופיס דיפו). הטונר המקורי של ה 3116 מכיל שליש מכמות האבקה.

לגבי ההדפסה הבלתי אחידה - היחידות האלה מיוצרות מתוך הנחה של שימוש חד פעמי. אין לך דרך לדעת כמה מחזורי חיים ממוחזרים הטונר שלך כבר עבר, וכנראה שהוא פשוט לא נועד לעמוד בזה.

פורסם

שמר, קנית את המדפסת הלא נכונה זה הכל.

במידה ואתה מגיע להחלטה על החלפה , גש לכיוון HP.

ברשותי HP laserjet 1010 שקניתי לפני כשנתיים ב650 שקל (היום יש דגם 1018 שעולה 399)

המדפסת חצתה לא מזמן את רף ה12 אלף דף , ב10 אלף דף התחלתי את הטונר השלישי...

והיא גם מגיעה כחדשה עם טונר מלא ולא חירטוט.

לסיכום : מומלץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ארנון, זה הכל תלוי בכמויות ההדפסה, אם בארגון שלנו היו מקפידים על מקורי היינו מתרוששים מזמן. חוץ מזה שישנם כמה סוגים של טונר תחליפי שעובדים מצויין.

לשמר, תיתכן בעיה בפיוזר, אבל לאחר הרבה מדפסות של זירוקס, אני יכול לומר לך שאין למדפסות האלה בעיות עם הפיוזר, רק בעיות של טונרים לא תקינים ושל גלגלים שלא מושכים נייר.

אני יכול להעיד עד כמות הדפסות של 10,000 דף, מעבר לכך לא יודע.

לכן, אם דווקא אתה נפלת על אחת כזאת, זה משמים. אל תתנגד.

אני במקומך הייתי מתקשר לשירות הלקוחות של זירוקס ושואל אותם לדעתם.

או פשוט לקנות טונר תחליפי אחר, מקסימום יישאר לך אחד נוסף (שיתאים לדגם הבא...)

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...