Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח על אי עצירה בתמרור עצור ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות אל תכתוב ואל תתלהב מהטמטום שלך.

הפעם אני מצטער שהשוטרים הביאו לך רק 250 ש"ח וקנס. היו צריכים לשלול לך את הרישיון לכמה שנים טובות.

הכי חשוב שהתחלת לעצור כי "זה לא כזה נורא".

יש סיבה שיש שלט של עצור. הוא לא עומד שם רק כדי להעיק לך על החיים.

הזוי.

תעשה לי טובה, זה לא כאילו אני אידיוט ונכנסתי לצומת בלי להסתכל. (אז מה אם לא הורדתי את הרגל? אתה רואה אנשים פותחים דלת ומוציאים רגל? - אני יכול לעמוד על הקטנוע במקום למשך 10 שניות גם אם ארצה) עם כל הכבוד, נראה לי שאני השליח היחיד שלא עבר על חוקי נהיגה בזמן העבודה. (אפילו על מדרכה לא נסעתי ואפילו לא אין כניסה).

אז לא, לא מתלהב שאני נהג צעיר טיפש על טוסטוס של מקדולנדס, אבל כן, הקו ממוקם במקום טיפשי ובמילא אחרי עצירה אני מתחיל לגלוש, אז למה לי לא להאט למהירות גלישה?

זה שרוב האנשים רואים תן זכות קדימה וקודם נכנסים ואז מסתכלים זה משהו אחר. מעולם לא נדחפתי לכביש או גרמתי למישהו להאט בכביש, תסע על קטנוע כל יום בגהה תראה כמה אנשים מנסים להרוג אותך, ואז תראה איך הכל משתנה פתאום ומסתכלים על הכביש אחרת.

אלעד

ושוב - לא מתלהב מעבירות תנועה, את גיל ה"הוצאתי רישיון אני מגניב ועושה שטויות" עברתי (אמנם אני עדיין צעיר, אבל אידיוט כבר לא).

סתם מרגיז אותי שאתה מדבר על אנשים בלי להכיר אותם.

פורסם
תעשה לי טובה, זה לא כאילו אני אידיוט ונכנסתי לצומת בלי להסתכל. (אז מה אם לא הורדתי את הרגל? אתה רואה אנשים פותחים דלת ומוציאים רגל? - אני יכול לעמוד על הקטנוע במקום למשך 10 שניות גם אם ארצה) עם כל הכבוד, נראה לי שאני השליח היחיד שלא עבר על חוקי נהיגה בזמן העבודה. (אפילו על מדרכה לא נסעתי ואפילו לא אין כניסה).

אז לא, לא מתלהב שאני נהג צעיר טיפש על טוסטוס של מקדולנדס, אבל כן, הקו ממוקם במקום טיפשי ובמילא אחרי עצירה אני מתחיל לגלוש, אז למה לי לא להאט למהירות גלישה?

זה שרוב האנשים רואים תן זכות קדימה וקודם נכנסים ואז מסתכלים זה משהו אחר. מעולם לא נדחפתי לכביש או גרמתי למישהו להאט בכביש, תסע על קטנוע כל יום בגהה תראה כמה אנשים מנסים להרוג אותך, ואז תראה איך הכל משתנה פתאום ומסתכלים על הכביש אחרת.

אלעד

ושוב - לא מתלהב מעבירות תנועה, את גיל ה"הוצאתי רישיון אני מגניב ועושה שטויות" עברתי (אמנם אני עדיין צעיר, אבל אידיוט כבר לא).

סתם מרגיז אותי שאתה מדבר על אנשים בלי להכיר אותם.

כל שלושת העצורים ממוקמים ברצף במקומות טיפשיים?

תקרא את ההודעה המקורית שלך כאילו מישהו אחר כתב אותה, ואז תבין איך זה נישמע.

פורסם
נהגת ברכב הנ"ל, ולא צייתת לתמרור ב-37

המוצב בדרך בכיוון נסיעתך בכך שלא עצרת את רכבך

לפני הכנסך לצומת ולא נתת זכות קדימה

לכלי הרכב הבא או הנכנס אל הצומת,

בניגוד לתקנה 64 (ד) ו 22 (א) לתקנות התעבורה.

זה בדיוק מה שכתוב בקנס פלוס הסבר שכן האטתי את הרכב למצב עצירה אך לא עצר עצירה מוחלטת

זה לא מה שהופך את זה לאי עצירה מוחלטת ומוריד את הקנס משמעותית..?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מתעלק על השרשור.

ש.צ יכול לעצור אותי על עבירת תנועה/ביקורת במידה ואני לא חייל?

כמובן לא לתת דו"ח, את זה הוא לא יכול..

ואם אני חייל אבל על אזרחי- איך הש.צ יודע לעצור ולתת דוחות.

בקיצור איך מתחמקים מש.צ או איך נמנעים ממפגש איתו.

כמובן שאני לא מדבר על ביצוע עבירה והתחמקות מעונש אלא להמנע ממפגש עם אותו ש.צ.

פורסם
מתעלק על השרשור.

ש.צ יכול לעצור אותי על עבירת תנועה/ביקורת במידה ואני לא חייל?

כמובן לא לתת דו"ח, את זה הוא לא יכול..

ואם אני חייל אבל על אזרחי- איך הש.צ יודע לעצור ולתת דוחות.

בקיצור איך מתחמקים מש.צ או איך נמנעים ממפגש איתו.

כמובן שאני לא מדבר על ביצוע עבירה והתחמקות מעונש אלא להמנע ממפגש עם אותו ש.צ.

הוא לא.

אם אתה בתוך בסיס צבאי הוא יכול לעצור, אחרת, רק רכב צבאי.

כן כן, לא לא.

פורסם

אם תוכיח שהאטת באופן ניכר בכדי לתת זכות קדימה ורק עצירה מוחלטת לא בוצעה יתכן ותקבל רק 4 נקודות וקנס של 250 ש"ח.

בהצלחה, ותחשוב טוב להבא ,לנהוג זאת פריבילגיה שלא צריך לקחת כמובן מאליה.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם

קודם כל, אני לא תומך בגישה של "דו"ח זה לא כל כך גרוע", כי כמו שכבר אמרו, התמרור שם כדי להציל את החיים שלך, לא להפריע.

במקרה של דו"ח ממאניאק, אני מצטער, אבל אין יותר מדי מה לעשות, כי רוב הקצינים שמחליטים על הדברים האלה לא מבינים את העבודה שלהם, אז אין מצב לצאת מזה.

לדוגמה, כשהייתי במחלקה לתאונות דרכים, המפקד שלי היה חסר רשיון נהיגה, ואם זה לא נראה לכם שיא הטמטום, כנראה שלא הבנתם אותי, כי לא יכולנו להסביר לבן אדם שהחייל לא תמיד אשם, בגלל שהוא לא הבין מה זה לנהוג ומה רואה הנהג.

• תוכן חדש...