Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין כריזמה 98-99 לבין 02-03

judge_shay10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום למומחים רציתי לשאול את דעתכם

לגבי קניית כריזמה ואני מתלבט בין שני הדגמים האלה

יש בינהם הבדלים מהותיים?

יש הבדל בין סוגי הבלמים כי הבנתי שהבלמים לפי דעתם של חלק מהאנשים כאן

לא מספיק חזקים...

גם המנועים למיטב הבנתי שונים והמנוע החדש חלש יותר ב-10 כ"ס - מישהו יודע על הבדלים

אולי האם זה משפיע על הביצועים של הרכב או על ההתנהלות?

יש איזה הבדל באיכות או באמינות?

אשמח לקבל תגובה וחוות דעתכם בנושא

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לומר לך מנסיון של שעתיים בלבד,שזה לא בהכרח הבלמים אלא יותר התחושה שלהם.

הרכב לא מאיץ טוב באף אחד מהדגמים,אבל לדעתי יחסית למחיר -איכות הרכבה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מדבר על הבדל כספי של לפחות 10-20 אלף ש''ח, לא?

בשנתון 02-03 כדאי לחפש משהו יותר סחיר ומענין מ-CARISMA, אם התקציב הוא לשנתון 98-99 אז הרכב לא אמין במיוחד. המנוע והגיר מצוינים, אבל מערכת חשמל ומחשב הרכב הם פחות מוצלחים. היה לי נסיון אם רכב כזה שעשה אצלינו בחברה 240.000 ק''מ עד שעשה תאונה טוטל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים מאוד דומים מבחוץ, חוץ מחזית הרכב של השנתון המתקדם בוא היא יותר יפה, פנים הרכב גם על אותו בסיס, חומרים יותר איכותיים, וטיפה שונה מהצורה, בקרת אקלים למשל, כיסאות בחדשה יותר נוחים ובד אחד גם בדיפון דלתות, מבחינה מכנית, מנוע וגיר היא אותו הדבר, מנוע 113 כוחות סוס גיר חכם שמתאים את עצמו לסגנון הנהגיה שלך.

ברקסים, לכריזמה החדשה נוסף סרן דיסק אחורי וגלגל של 195/65/15 לעומת הקודמת 185/65/15.

התנהגות אחיזה אותו הדבר, למיטב ידעיתי אותם בולמי גז, לא ידוע על תקלות חשמל, היתה לי כריזמה הרבה זמן וזה רכב מאוד אמין ומהנה לנהיגה מהרבה יפניות אוטומטיות אחרות.

טיפול נכון בזמן הנכון יעניק לך רכב אמין שיסע לאורך קילומטרים רבים מאוד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף ומחזק את דבריו של carisma kfir, יש אצלנו בבית כריזמה 98 כבר 6-7 שנים,

יחסית ליפניות אחרות יותר נוח לנהיגה, אמין ביותר - הרכב עם אפס תקלות, עושה טיפול כל חצי שנה במרכזי (אנחנו לא מגיעים לקילומטרז') וחוץ מזה לא רואה מוסך.

עלויות של טיפולים אני לא יודע בדיוק אבל אם אתה מעוניין לדעת שלח לי הודעה, יש לי את כל החשבוניות.

ותיקון לגבי הצמיגים - המידה היא .185.65.14

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...