Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכול העצות!

בינתיים הרכב אצלו,יש לי אפשרות להוציא את הרכב רק עם גרר ולכן אני צריך

פחח ספציפי כי אין לי אפשרות להוביל כל פעם על גרר

HPIM0570.jpg

HPIM0578.jpg

HPIM0582.jpg

HPIM0571.jpg

HPIM0574.jpg

HPIM0576.jpg

פורסם
הסיבה היחידה לעיכוב במקרה שלך היא שהיתה לפחח עבודה חשובה בהרבה לסיים... :) הרכב הורוד-ירוק הראשון בישראל!

מיקי- תמונות!!!:arrow:

:-)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מיקי- תמונות!!!:arrow:

:-)

אז מה יישאר להשקה? התמונות היחידות שאני מוכן לשחרר כעת הן של אישתי. מישהוא קונה?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

M אזולאי מאוד צודק .

עדיף להוציא את הרכב ולא לתת למי שלא מעוניין לבצע עבודה כל כך חשובה

מדויקת ויפה . פחחות טובה זו אומנות , ומי שעובד בלי חשק או לחץ - אין לזה צורה וזו לא אומנות , ולא עבודה .!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

על-פי התמונות אני מעריך כי הפחח לא העריך נכון את גודל העבודה, הוא אמנם ראה כמה נקודות חלודה וחשב שלא לא מפחידים יונה עם יין, אבל ברגע שהתחיל לשייף הוא הבין שזה לא חור קטן שעם כמה נגיעות עם הCO2 הוא יוכל לסתום, והעדיף לא להסתבך.

לדעתי הפחח הזה היה מספיק הוגן לומר טעיתי ולחזור בו. פחח אחר היה יכול למלא את האוטו עם חומר פחחים ולמראית עין מקבל אוטו פצצה, אבל לאחר חצי שנה עד שנה היינו מקבלים פה שרשור אחר על איך דפקו אותך.

מר בחור, קח את האוטו לפחח אחר ותוודא שהוא מבין איזה סוג עבודה אתה מחפש ורק לאחר מכן תדון איתו על המחיר, ואז לא תהיה לך בעיה .

בהצלחה ותעדכן .

אבי

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

• תוכן חדש...