Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לאחותי קולט שנת 94 גיר ידני כבר 5 6 שנים ומרוב שהיא לא טיפלה בה הרבה זמן

אז יש מספר בעיות בעיה ראשונה זה לאוטו אין חימום כאילו שאני שם את הבורר אל חימום ועושה שיכניס אוויר בחוץ אין חימום יוצא אוייר קר מזה יכול להיות ??

יכול להיות איזה בעיה ברדיאטור חימום ?? או משוו ??

האוטו לא עומד אל טורים ועומד אל טורים גבוהים מידי שאוטו קר וגם שהוא מתחמם הוא עומד אל טורים אבל גבוהים אמרו לי שזה יכול להיות מנוע צעדים משו כמה אמור לעלות דבר כזה ??

יש עוד בעיה בטנק דלק שאני ממלא מעל 140 שקל יש ממש ריח של דלק וגם נוזל קצת דלק

בטח צריך להחליף את הטנק דלק כמה אמור לעלות דבר כזה ??

ויש לי איזה רעש מציק כזה מהלוח שעונים שנוסעים

יכול להיות הכבל של הספידומטר לא תקין או מ שו זה צריך להיות משו מסובך ??

ישמח עםתענוו לי מיצטער שיש הרבה שאלותת !! ואני יודע שזה הולך לא להיות זול כול הבעיות האלה אבל יגיע הזמן להשקיע כמה אלפים אל האוטו הזה לסדר אותו אחרי 5 6 שנים

פורסם

כניראה שרדיאטור החימום מבוטל (תיסתכל אם הצינורות מנותקים או שהם מחוברים לרדיאטור)

תנסה לנקות את מנוע הצעדים ואולי הבעיה תיפטר .

תגיד לאחותך שאוטו מצריך טיפול פעם בכמה זמן (אני בטוח שבכול ה 5 שנים היא לא ניכנסה למוסך (אלה אם לא היה ברירה)

ויש לך המון שגיאות כתיב שים לב.

בברכה רז...

פורסם

איך אפשר לנקות את המנוע צעדים ??

ניכנסה למוסך להחלפת שמן וברקסים וגם זה פעם במלא זמן

ישמח אם תביאו מחירים לסידור הדברים האלה

פורסם

א: חשוב לדעת באים הרכב הזרקה ? חימום : יש לבדוק באים צינורות החימום מחוברים באים לא אז כנירא ניתקו בגלל נזילה ברדיאטור הפנימי, באים מחוברים אז זה כנירא ליכלוך במערכת וחוסר זרימת מיום ברדיאטור הפנימי (ניתן לשטוף). טורים גבוהים: ישנם כמה אופציות כמה מנוע צעדים , חישן טמפרטורה, וכו' אין טעם להחליף מנוע צעדים ללא בדיקה יסודית. ריח דלק: יש לבדוק את האתם והצנרת מתחת למושב האחורי אולי הריח מגיע מנזילה בחיבורים ולא ממיכל הדלק. רעש לוח שעונים : אכן לרוב זה קבל ספידומטר או השעון עצמו מרעיש.

יום טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

נזילת דלק היא סכנה ,טפל בה לפני כל הצרות האחרות .

אתה עלול למצוא את עצמך עם רכב עולה בלהבות (לא נעים,ואפילו יכול לגרום לפגיעה בנפש)

טורים גבוהים מידי- ייתכן שאינם מכוונים כראוי .

מומלץ לבצע טיפול מלא (שמנים (מנוע,גיר,הגה כח )פילטרים (שמן +שמן גיר) ובלמים כיישור קו לפני שתחזור לכביש.כמו כן חובה להחליף חגורת טיימינג +מחזירי שמן אחרת אתה מסתכן ברכב שיעלה הרבה מאוד במוסכים (הבוס שלי קנה אופנוע במקומה) לא לפני שהחליף מנוע שעלותו מאוד יקרה, או בנסיעה רכב לא בטיחותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוטו נוסע יום יום זה לא שהוא יושב בבית

ונוסע הרבה כ80 אלף קילומטר ביום

נבדוק את הדברים האלה באור יום מחר אם מחובר הצינורות של הרידאטור חימום מה יכול להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה ?? אם אפשר בבקשה תמונות איפה הצינורות של הרדיאטור חימום צריכות להיתחבר אני יודע שזה באזור קיר האש אבל השאלה איפה ???

כבל ספידומר זה בעיה להחליף לבד יש לי ידע טכני ואני בן 20 + שזה אומר שאני לא ילד ??

פורסם

שלום לך חבר במצוקה.

לי יש סופר לאנסר ידנית ואני מכיר חלק מהבעיות שציינת, לגבי הטורים הגבוהים, דבר ראשון גש ותעשה ניקוי בית מצערת, אל תעשה לבד עם כל הידע הטכני גש למקום מוסמך ועל הדרך תבדוק את מנוע הצעדים, אם דרוש ניקוי, נקה. אם החלפה , דע לך שזה סיפור יקר יחסית. במיצובישי עולה מעל 2000 ש"ח במרכזי, ובפירוקיה עולה בסביבות 1200-1500 ש"ח.

לגבי הבעיה מכיוון שעון הטורים, גש למכון ספידומטרים.

יותר חשוב מהכל , דאג לעשות טיפולים בזמן. האוטו אמין יחסית, אך כל אוטו שמטופל רק כשקורה משהו יאבד מאמינותו.

לגבי הריח של הדלק, תבדוק את הצינור מילוי הדלק בין פיית המילוי לטנק הדלק, יש להם נטייה להתבלות, מחיר צינור כזה בחברה 255ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה.

לגבי החימום, מצטרף להמלצות קודמיי.

סע בזהירות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תודה רבה לכם אנשים !!

יתחלתי לטפל בחימום לבד !!

גילתי שהצינורות מחוברים אבל צינור אחד קר והשני חם זה אומר שהרדיאטור סתום או משו !!

יתחלתי לפרק את הדשבורד רציתי לשאול אם יש למישו מדריך אך לפרק את זה יותר בקלות !!

או איפה בדיוק נימצא הרדיאטור החימום תמונה או משו !!

וסתם אם אפשר לקבל עוד עצות שיכולות לעזור לי אז תודהה לכם

פורסם

בצינורות של איזה רדיאטור נגעת?

שני הצינורות אמורים להיות חמים באותה מידה רק כאשר הונטה דולקת(או אפילו קצת לפני).

כל עוד הטרמוסטט תקין וסגור, צינור אחד יהיה קר יותר מהשני.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ניצן, נראה לי שלא הבנת נכון את העצות שהעלו החבר'ה .

אולי עדיף שתלך למכונאי שיפתור לך את הבעיות המכאניות?, גם אני בעד לנסות לבד אבל אם אין לך נסיון, אז עדיף שתיתן למישהו מוסמך לטפל בבעיה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...