Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העמדת רכב לתקופה ארוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת חשבתי לתת למשהו לנסוע בה אבל אף אחד לא מוכן לקחת סיכון. רוצים שאני יעשה טסט הם רק ישימו דלק ותיקונים עלי. היה חסר עוד שיבקשו שאני יבוא כל יום שישי לשטוף להם תאוטו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת חשבתי לתת למשהו לנסוע בה אבל אף אחד לא מוכן לקחת סיכון. רוצים שאני יעשה טסט הם רק ישימו דלק ותיקונים עלי. היה חסר עוד שיבקשו שאני יבוא כל יום שישי לשטוף להם תאוטו.

למה, אני מוכן לקחת אותה!:lol:

הכל עלי! טסט\תיקונים, עניינים..ברצינות.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
פעם בכמה חודשים רק להניע אותה זה בסדר? היא לא תוכל לזוז מהמקום שבוא אני יאחסן אותה.

שאלה מה שווה יותר לעשות לה טסטים ולהמשיך לנסוע בה כ9 שנים הוצאה של כ10000 שח רק על הטסטים ללא בלאי וביטוח ,או לאחסן אותה ל9 שנים ולתקן אותה בהשקעה של 10000 שח ולהביא אותה שוב למצב של נסיעה אולי יותר טוב מאיך שהיא היום

ממליץ לך להעיף אותה לחובב אלפות או למישהו עם אמצעים לשפץ אותה! היא גם ככה נדירה! החלקים שלה נהיים עוד יותר נדירים עם ה 9 שנים שאתה מתכוון להעמיד אותה אליהם!

באמת שמאוד חבל לי על האלפא כי מצבה רק ידרדר וידרדר ובסוף אולי בכלל תשכח ממנה, היא תאבד כל ערך בעיניך ואתה תעיף אותה לאנשהו, אז עדיף תעשה את זה עכשיו ותעיף אותה למישהו בעל אמצעים ורצון לשפץ רכב נדיר זה! 9 שנים זה הרבה ואתה מתכנן רחוק מדי! כנראה שגם היום אין לה ממש ערך גבוה בעיניך אז עוד 9 שנים? ו 10 אלף על אלפא נדירה? אני לא יודע מה כבר תוכל לשפץ בסכום הזה :|

בכל מקרה גם אני העמדתי את האלפא ספרינט שלי (צפוי כחצי שנה עד שנה) כי אמרתי שאו שהיא תהיה במצב שאני אהנה להביט עליה, אהנה לנסוע בה והיא לא תעשה כ''כ הרבה בעית או שאני מעיף אותה בזול... אז השארתי והיא בשלבים של שחזור בקצב סביר +-, כרגע עם כיסוי טוב (לא חניה פרטית לכן אין אפשרות לשים על גובה (להגביה), בכל מקרה כרגע אוגר חלקים ולקראת הסוף הכל יותקן.

בהצלחה עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני לא משפץ אותה עכשיו כי יש לי כרגע מספר מכוניות לתחזק ובשביל האלפא צריך הרבה זמן והאהבה וכרגע אין לי. זה לא הכסף שעוצר ממני לשפץ אותה. יכול להיות שאני יקבל קריזה בעוד כמה שנים ואני יעלה אותה חזרה לכביש.

אם היתי אלפיסת אמיתי לא היתי מחזיק פיאט, ,מרצדס, ופלימוט, וולבו

פורסם

אם יש לך כמה רכבים לפניה זה כבר מראה שאתה לא אלפיסט אמיתי(כמובן שמי אני שאדבר? והטירוף בלהיות אלפיסט ''אמיתי'' הוא בעיקר לרעה)... בכל מקרה לצבור המון רכבים ולנסות לשפץ אותם אחד אחרי השני כאשר ההבא בתור צובר בלאי, חלודה ושאר הדברים זאת לא בדיוק חוכמה ולא נראה לי הדרך, אבל מי אני שאומר את זה?

בכל מקרה באמת חבל על האלפא! רכב מאוד נדיר ולא מגיע לו לעמוד אצלך במחסן כמה שנים שרק יהרס יותר ויותר, לשפץ אלפא כזאת צריך המון זמן (לא יודע אם חסר), המון אהבה (שזה נראה לי מאוד חסר) והמון כסף. באמת אם בא לך אלפא עדיף תקנה משהו פשוט יותר ונדיר פחות (רמז בסמלון שלי... תוכל להנות מרכב כזה למרות שגם הן דורשות המון צומי אבל לעומת אלפא 90 זה קלי קלות).

חוץ מזה כל אחד יכול לאסוף גרוטאות ב 3-4 אלף,סה''כ משכורת חודשית-, השאלה מה עושים עם זה הלאה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חוץ מזה כל אחד יכול לאסוף גרוטאות ב 3-4 אלף,סה''כ משכורת חודשית-, השאלה מה עושים עם זה הלאה?

עמית.

עמית אתה חושב שהפיאט 500 שלי שווה 3-4 שח אתה חושב שהמרצדס 280 שנת 84 גרוטאה ,אולי הוולבו 460 או הפלימוט . אתה טועה בגדול . יש לי עוד 2 מכוניות חדשות בחניה
פורסם

לא מכיר אותך, את התקציב שלך ואת הרכבים שיש לך אז מצטער אם יצא שזלזלתי לך, פשוט לתכנן העמדת רכב ל 9 שנים עם השקעה של 10 אלף בו זה נשמע לי הזוי כ''כ, או לתכנן לעשות לרכב טסט ולהשאיר אותו שמיש עם הוצאה של 1000 בשנה? זאת אלפא! אין כזה דבר... היא תזלול הרבה מעבר ל 1000 אם היא תהיה שמישה, חוץ מזה לא נראה שווה להשאיר אותה שמישה רק בגלל הכסף שילך עליה, עדיף כבר להעמיד ולעשות שיפוץ יסודי במקום לנסות להשאיר אותה שמישה.

ההשקפה שלי שרכב כ''כ נדיר לא צריך לחכות 9 שנים, אם יש מישהו שיכול לקחת לטפל בה וניתן לסמוך עליו עדיף למכור לו אותה, גם בהפסד מאשר לראות כזה רכב מתבזבז ונהרס. יש מספיק אלפיסטים מטורפים שירצו לקבל אותה.

זאת דעתי לפחות, עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית כמו שאתה לא היתה מוכר את האוטו שלך ב3000 שח גם שהוא עמד לך בבית אחרי שהתקלקל לך משהו. גם אני לא ימכור אותו במחיר כזה. יש לי ליד הבית גן ילדים ויש להם חצר אני ישים אותו שם ולא יתן את האוטו ב3000 שח

פורסם

תשמע על האוטו שלי הלך סכום זהה לסכום הקניה (11) ועם כל מה שהלך את האמת לא הייתי בחיים משלם עליה 21 אלף אם מישהו היה מנסה למכור לי אותה... אבל בנסיבות משתנות היא שווה בעיניי כ 13-10 K שזה מה שביקשתי... כרגע במצבה (כל הפנים בחוץ מחכה לבידוד חדש ועוד ועוד) היא לא שווה הרבה. ודווקא כשהעמדתי אותה הכל היה תקין כבר! פשוט נגמר הטסט ואמרתי שיאללה אני אעמיד את הרכב ואולי יהיה לי יותר קל לשחזר כשהיא עומדת. כמובן משם הקפאת רשיונות וכו'. בחורף העבודה עליה נפסקת ואני אוגר חלקים :).

חוץ מזה בעיה של הרבה מכוניות שבחלקים הן שוות פי כמה וכמה יותר!

ואל תזניח אותה לגמרי, לגבי זה שהחלקים נדירים אתה מודע יותר טוב ממני אני מאמין נכון? אז לפחות שמזדמן לך חלק נדיר תקנה אותו ותאחסן... זאת כבר תהיה התקדמות קטנה...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עמית כמו שאתה לא היתה מוכר את האוטו שלך ב3000 שח גם שהוא עמד לך בבית אחרי שהתקלקל לך משהו. גם אני לא ימכור אותו במחיר כזה. יש לי ליד הבית גן ילדים ויש להם חצר אני ישים אותו שם ולא יתן את האוטו ב3000 שח

טוב, אל תעלב- אבל הגישה הזאת: "עדיף לזרוק, ולא למכור בזול"- אחת מהשנואות עליי ביותר!

כלומר, למה?!? למה לא לתת למישהו להנות ממה, שאתה לא יכול/רוצה? -אני לא מדבר על המיקרה, שכן מתכננים לעשות משהו עם האוטו, לפחות תאורטית- אלא מראש כבר מוותרים, אבל לא מוכנים לתת אותו למי, שאולי יכול לעשות איתו משהו!

אני יכול להעיד על עצמי: את הקאפרי שלי אני לא הייתי מוכן למכור מאותה הסיבה: השקעתי בו ימבה כסף, ולא הייתי מקבל גם חצי מזה חזרה, אבל לעולם לא וויתרתי, ואכן, אפילו במצבו העגום, מדי פעם הוא חוזר לכביש, ואני עדיין מקווה לשפצו! יחד עם זאת, אני הייתי מוכן לתת אותו היום אפילו בחינם למישהו, שהייתי בטוח ב-100%, שלא יפרק אותו לחלקים, אלא ישקיע בו את הנשמה ויחזיר אותו למצב, המגיע לו! הבעיה, שאין מצב, שיבוא מישהו כזה, וגם אם היה בא עכשיו מישהו, ולוקח- אני יותר מבטוח, שבסופו של דבר היה רק מפרק אותו, גם אם לא התכוון לכך מלחתחילה- אני לא מכיר הרבה אנשים, שהיו מוכנים לקחת אוטו במצב כזה לשיפוץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי שבאמת היה רוצה את האוטו היה קונה אותו גם ב4500 שח . מי שיודע ומבין לא היה מנסה להוריד עוד . אני לא זקוק ל4500 שח וזה לא יעשה אותי יותר עשיר. יבוא גם זמנה של האלפא לשיפוץ. האלפא הזו מעלה את ערכה ככל שהיא ישנה יותר

פורסם
אני לא יראה את האוטו ,אני מכניס אותו למגרש וסוגר אותו מסביב עם משטחים של קרמיקה .

עוד 9 שנים אני יהיה בן 38 ואולי גם אבא לילדים, אני יכין את האוטו הזה מתנה לאחד הילדים שלי איך שהוא יקבל או תקבל רשיון. מה אתם חושבים? ההורים שלי לא חשבו ככה חבל

בגיל 38 בטוח תהיה אבא לילדים(לא אולי).

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

לירוי גם בזווית ראיה שלך יש משהו מן הסתם...

לגבי לתת אותו לילד... חס וחלילה... אל תמרמר לילד שלך את החיים עם אלפא נדירה בצעירותו...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליט לעשות!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מי שבאמת היה רוצה את האוטו היה קונה אותו גם ב4500 שח . מי שיודע ומבין לא היה מנסה להוריד עוד . אני לא זקוק ל4500 שח וזה לא יעשה אותי יותר עשיר. יבוא גם זמנה של האלפא לשיפוץ. האלפא הזו מעלה את ערכה ככל שהיא ישנה יותר

בזה אתה צודק- במחיר כזה אין יותר מדי מה להוריד, לפחות לא לאוטו במצב סביר, ומי שמנסה בכח- כנראה סוחר, שרוצה להרוויח מהר.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...