Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיעשו זאת לכל בעלי התחנות שמוהלות. אז אולי נראה ירידה בתופעה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האם האנשים האלו היו בעלי תחנות דלק? או שמכרו דלק מהול לתחנות דלק עצמן?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שום ירידה ושום נעליים, הוא ישב משהו כמו 4-5 שנים וישוחרר על תנאי, המליונים שחבויים היטב בסניפי הבנק השונים, מפצים על השנים האלו, אם נדמה לכם שלא, תסבירו לי למה בני רביזדה או אנשי שוק אפור אחרים יושבים פעם בכמה שנים לתקופה קצרה בכלא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מקווה שכולכם מבינים שאם הוא היה מורשע היה אפשר לקחת לו הרבה יותר כסף ע"פ החוק הזה , אני לא זוכר את הפרטים במדוייק אבל , היה לו המון שכל לעשות עיסקה . והיה שם גם חשבוניות מזוייפות , בקיצר הוא יצא בזול .

ואם מישהו חושב שעונשים כאלו ירתיעו הוא טועה בהחלט . אם הוא מהל להרבה תחנות אתם מדברים על סכומים של מליונים ועשרות מליונים ובדולרים . אז שבע שנים עם הורדת שליש זה לא הרבה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תהיו בטוחים שאם זה היה רק מהילה של דלק הוא לא היה יושב אפילו יום אחד במעצר

מקסימום עבודות שירות וקנס עצבני שבכל מקרה היה משתלם לו...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
חברים יקרים אל תטעו לרגע.. לא מדובר בשום מקרה על הקטע של הדלק המהול - אלא על אי-תשלום המס בלבד.

הקדמת אותי טיפונת...

שניר צודק 100%. באמת ניראה לכם שמישהוא שם "ז" על תחנה שמוהלת? העלמת מס פוגעת בממשלה. מהילת דלק פוגעת רק באזרחים.

שמתם לב שכל מי שמצליח לעשות קומבינה, חוקית או לא, שפוגעת בממשלה ניתפס ומי שעושק אזרחים תמימים חי יפה?

ונגיד שמצאת קומבינה חוקית לחלוטין. תוך שבוע תצא "אנטי קומבינה" ממישכן הכנסת ויטרפדו אותך. ודווקא החוקים האלה מחושבים היטב ועד הסוף שלא כמו חוקים כמו "חוק הידיים ברישיון" וכולי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...