Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול מפתח לפאסאט 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במפתח "קפיץ" (כמו אולר). היבואן דורש כ-800 ש"ח עבורו.

יש לי אפשרות לקנות בחו"ל בערך $50-$80, אבל המפתח לא חתוך (uncut), השאלה היא, יש כאן בארץ מישהו שיכול לשכפל את המפתח לפי המספר שיש לי (בא עם הרכב כחדש), או שזה רק דרך מוסך מורשה מול המפעל בחו"ל.

אני ירושלמי, אבל אם יש בכל מקום בארץ אשמח לשמוע.

פורסם

אברהם מכל מפתח ממש נחמד, לדבריו עם נסיון של 40 שנה (!).

אכן אפשרי לשכפל המפתח, הוא אפילו לא צריך את הקוד. עובד עם מכשיר עם עין לייזר. עלות משוערת 150 ש"ח.

בחישוב כולל זה עלות של 65%-75% מהמחיר אצל צ'מפיון. נשמע שווה.

אכן יש קוד אימובילייזר בשלט, אבל זה נעשה בצ'מפיון.

ושוב תודה.

פורסם

כלומר אחרי שהוא חורט את המפתח, אתה ניגש לצ'מפיון כדי לתכנת את קוד האימובילייזר? לי, בעוונותי, נגנב פעם תיק עם צרור מפתחות של יונדאי מליסינג.

מנעולן מקצוען הצליח ליצור מפתח חדש ע"י פירוק המנעול ובחינתו (!), אבל לשם תכנות הקוד היה עלינו לפנות ליבואן, כלמוביל, שהפתיע לטובה בכך ששמר על מחשביו את כל קודי האימובילייזר של כל המכוניות שנרכשו דרכו.

פורסם

לכל מפתח יש קוד ייחודי והתכנות הוא בעצם הגדרה במחשב הרכב (הBSI) שהמפתח החדש הוא חוקי, אחרת המחשב לא יאפשר הנעת המנוע.

כשהצטרכתי פעם מפתח למיצובישי, קודם קניתי מפתח uncut במוסך, אחר-כך הלכתי למנעולן שיעתיק את הצורה מהמפתח השני, ובסוף חזרתי למוסך להגדרת המפתח במחשב הרכב.

בדגמי PSA מסויימים עם כיוון חשמלי של המושבים, המחשב זוכר את הכיוון האחרון לפי המפתח שהיה בשימוש באותו רגע. אם שני אנשים משתמשים באוטו ולכל אחד המפתח שלו, ברגע שיפתחו את האוטו עם מפתח מסויים המושבים והמראות יזוזו לכיוון האחרון שנעשה עם אותו מפתח.

פורסם

יכול להיות שאתה מדבר על מפתח עם שלט? יכול להיות שאתה יכול לקנות מפתח רגיל ללא השלט (כמו המפתח השני, אם זה ככה).

לא יודע איך זה זה בפאסט אבל בפולו קניתי מצ'מפיון מפתח ב-80 ש"ח. חרטתי אותו אצל משכפל מפתחות וחזרתי אליהם והם תכנתו אותו חינם.

תתקשר ל-03-5775245 (מחסן חלפים צ'מפיון מרכזי בבני ברק) ותבקש את אמנון או מירי. תשאל מה מחיר המפתח הגולמי. תשאל אם יש מפתח פשוט שמתאים (לא אולר) ואיך מתבצע תכנות אחרי החריטה.

פורסם

הציעו לי מפתח רגיל, אכן מאוד בזול.

אבל מה לעשות, אני ייקה, ואני רוצה שיהיה לי שני מפתחות כמו שהרכב בא איתם, כדי למסור לקונה ביום המכירה.

פורסם
הציעו לי מפתח רגיל, אכן מאוד בזול.

אבל מה לעשות, אני ייקה, ואני רוצה שיהיה לי שני מפתחות כמו שהרכב בא איתם, כדי למסור לקונה ביום המכירה.

אתה גדול עלינו...
פורסם

אם אכן זאת הכוונה והמפתח כולל אימובילייזר אבל לא שלט אני לא רואה בעיה. ממילא האימובילייזר המקורי עובד והיום רוב האנשים מתקינים אזעקה חיצונית- ולה שלט.

פורסם

א) אני מסכים אתך, גם אני לא רואה כל בעיה - במיוחד כשפותח האשכול מגלה התחשבות מופלאה בקונה העתידי (רוב הסיכויים שזה יהיה סוחר רכב או בן דוד ממזרח ירושלים...).

ב) הרבה אזעקות מופעלות עם נעילת הרכב ובנוסף יש לוח מספרים בתוך המכונית, כך שזה השלט היחיד.

ג) אני לא יודע אם יש בשלט במכונית המדוברת פונקציות נוספות כמו פתיחת תא מטען.

פורסם

ויש מי שלא שובר את הראש מזמין בעל מקצוע! שחורט ומקדד על המקום וגם אם אצל היבואן אין את הקוד אז פלאי הטכנולוגיה נכנסים לתמונה וגם אים אין מפתח בכלל וישנם יצרנים שצריך להמתין שבועיים למפתח. אז הכל יכול להיגמר תוך שעה מרגע הגעתו לרכב כולל תכנות אימובילייזר .

אז לבחור קוראים אילן והוא נייד וחוץ מזה שהוא תותח במלוא מובן המילה, הוא (וזה לא פחות חשוב) בחור מקסים וכיף לקבל ממנו שרות .

וחברה לא לטעות הוא זה שפותר את הבעיות לרוב מוסכי היבואנים כאשר אין להם קוד במחשב .

והטל שלו 0522540168

בברכה !

KamiTech

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מה לגבי תכנות השלט, מישהו מכיר את התהליך ? יש לי שני שלטים שלא מתפקדים בגולף מודל 2000, אני מניח שהפרצדורה זהה בכל דגמי VW בשנתונים הנ"ל...

• תוכן חדש...