Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונתי לדלק סילוני !!!

אגב עוד דבר

שמעתי על מישהו שמילא בדיאלים ספירט במקום דלק

והוא נשרף ,יותר נכון התפוצץ מקצר חשמלי :roll:

מה יקרה אם נמלא במכונית עם מנוע בנזין

דלק מטוסים

???

:roll::roll::roll:

לא יודע במדוייק, אבל אני יכול לספר לך בוודאות מה קורה אם ממלאים סולר ספינות ב H100 דיזל שכור:

המנוע שובק אחרי כמה קילומטרים :D

איציק

חחחח

ענק !!!!

תתאר רק את התהליך כי זה נשמע מצחיק ליאללה. 8)

דס"ל זה סולר, אולי ברמת זיקוק קצת יותר גבוהה אבל בעיקרון זה סולר.

יש לי חבר עם טיסן שיש לו מנוע סילון והוא שם בוא דלק שהוא קונה בתחנות דלק סולר רגיל.

וזה נחשב דס"ל מספיק טוב.

בכל מקרה, אין בדס"ל לא מתאנול ולא ניטרו-מתאן ככה שזה רחוק מאד מלהיות דלק טיסנים רגיל.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

יש כל מיני סוגים של דס"ל. והם לא מי יודע מה מתאימים למנועי בנזין.

הדלק של ה SR-71 BLACKBIRD, לדוגמא הוא לא דליק בטמפרטורה של מתחת ל700 מעלות. אתה יכול לזרוק סיגריה לתוך מיכל דלק כזה והיא פשוט תכבה...

במכונית מודרנית, אתה יכול לשים דלק מטוסי בוכנה. זה פשוט דלק עם אוקטאן גבוה יותר. אם האוטו מספיק ממוחשב, החיישנים במנוע (בעיקר חיישן נקישות, אם יש)יבהירו למחשב שהדלק משובח וההצתה תכוון בצורה אופטימלית אליו ויהיה שיפור מסויים בביצועים.

דיברתי עם בחור שעשה ניסוי כזה (לא זוכר באיזה רכב, אבל זה היה איזה טורבו), והוא אומר שאחרי כמה ק"מ פתאום האוטו התחיל לטוס...

פורסם

בשרות הסדיר שלי ניסינו את זה תדלקנו דלק 100/130 (של מטוסי בוכנה) באלפא סוד האוטו נהיה מטוס גמע 2 טנקים שכאלה ושפך מנוע אחרי שבועיים-זה פשוט אוקטן גבוהה מאוד.

פצצה לרייסים... :twisted:

פורסם
דס"ל זה סולר, אולי ברמת זיקוק קצת יותר גבוהה אבל בעיקרון זה סולר.

התכוונת אולי לנפט (Kerosene אם אני לא טועה)

• תוכן חדש...