Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או אלקטרונית האוטו במצב מעולה שנת 2001 אטומט אבל השאלה האם יש אפשרות לשפר או מישהו שיפר רכב כזה ...

מה בדבר שברולט אלרו 3400?

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם
תחליף ל 323F אותו מודל עם גיר ידני.

זו הדרך האפקטיבית ביותר לשפר את ביצועי האוטו שלך.

הדרך האפקטיבית ביותר לשפר את הביצועים זה להחליף לרכב יותר מהיר :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך אני מת על התגובות האלו - "צבע בכחול, תזרוק לים ותקנה 106 ראלי! :evil: "

אמנם לא לכל אוטו יש שלדה מטורפת, ויש מכוניות עם פוטנציאל שיפורים נמוך, אבל אפשר להסביר את זה גם בצורה אחרת.

נניח:

תראה, הרכב שלך הוא רכב משפחתי שלא מיועד לדברים האלו. אתה יכול בהוצאה גדולה מאוד לשפר אותו גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת התנהגות, אבל יותר משתלם להשקיע את הסכומים האלו בשדרוג לרכב שיספק יותר את הדרישות שלך.

לכו תדעו, אולי יש מישהו עם באלנו שהוא נורא קשור אליה רגשית ויחליט כן להטיס אותה לסדנאות ביפן ולהשקיע בה מיליארדי יינים רק בשביל לתת לכל ה-106 בארץ בראש גם בסיבובים וגם בפתיחות.

אני אישית חושב שיהיה נחמד לעשות מגבית כדי לממן במשותף רכב כזה.מישהו מצטרף?

פורסם
איך אני מת על התגובות האלו - "צבע בכחול, תזרוק לים ותקנה 106 ראלי! :evil: "

אמנם לא לכל אוטו יש שלדה מטורפת, ויש מכוניות עם פוטנציאל שיפורים נמוך, אבל אפשר להסביר את זה גם בצורה אחרת.

נניח:

תראה, הרכב שלך הוא רכב משפחתי שלא מיועד לדברים האלו. אתה יכול בהוצאה גדולה מאוד לשפר אותו גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת התנהגות, אבל יותר משתלם להשקיע את הסכומים האלו בשדרוג לרכב שיספק יותר את הדרישות שלך.

לכו תדעו, אולי יש מישהו עם באלנו שהוא נורא קשור אליה רגשית ויחליט כן להטיס אותה לסדנאות ביפן ולהשקיע בה מיליארדי יינים רק בשביל לתת לכל ה-106 בארץ בראש גם בסיבובים וגם בפתיחות.

אני אישית חושב שיהיה נחמד לעשות מגבית כדי לממן במשותף רכב כזה.מישהו מצטרף?

אם היה לי כסף באמת זה מה שהיתי רוצה לעשות... :p ולא דפקה באלנו אפילו איזה ג"סטי או אונו....כדי לבוא ברמזור לאיזה צפונבון אם האמפרזה שאבא קנה לו במתנה.. :? ולהשאיר לו רכבות...דר"כ הראלי תיקח באלנו הרבה בפתיחה?

(רק בלי ירידות וציניות :mad: )

פורסם

התגלגלתי פה .. חבל על הזמן ... את האוטו הייתי מחליף לא הייתי יכול בינתיים זאת לא אופציה לא נוראה אני ישאר להסתכל מהצד אבל אהבתי את הצבע בכחול וזרוק לים ותקנה ראלי 106

חחחחחחחחחחח

מה בדבר שברולט אלרו 3400 יש מצב להזיז שם משהו .. ?

בלי לצבוע ולזרוק? ולא להחליף ?

פורסם

כדי לתת לאמפרזה בראש לא צריך הרבה...

אני אישית מכיר משהו עם פונטו GT עם 200 סוסים שהורגת כל אמפרזה סנדרטית מגילגול....

והייתה גם אונו טורבו כ"כ חזקה שהייתה מפרקת כל אמפרזה בארץ....

וה205 MI16 של טל עם T5 ?

הייתה הורגת אפילו אופנועי ספורט....

אוטו מטורף....

ובקשר למאזדה צריך המון כסף כדי לעשות איתה משהו...

האלרו יותר חזקה 7.8 למאה כמדומני?

מקסימום אתה יכול לשים לה צ'יפ פילטר ואגזוז....

יותר מזה לא שווה...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אולי תפסיקו עם ה " נותנת רכבות", "הורגת" וכו'

סתם מעצבן לקרוא את התיאורים הדפוקים הללו.

לבחור עם ה -323F, קבל קישור.

http://www.astinagt.com

זה ייתן לך רעיונות, אבל לפי דעתי מיותר - אלא אם כן יש לך כסף מיותר ובא לך להשקיע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני בדרך ללינק ובקשר לבחור על האלרו אז יש לי תיקון מצער אבורך

במקרה הטוב 9.7

לא יותר מזה היא באה ככה מהיצרן ונישארה ככה ...

פורסם

9.2 לפי "הגה"

וה 2.2 ליטר עושה 10 וההבדל הוא רק 30 כ"ס

איזה טעות לקנות את ה 3400 ...

צריכת דלק עצומה לעומת ביצועים עלובים... 170 כ"ס ו27 קג"מ

לעומת 140 כ"ס ו20.7 קג"מ

האמריקאי מול הגרמני ....

יחי ההבדל הענק...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

היא לא הגיע לנתון הזה של הגה אבל בקשר לביצויים ולתמורה לכוח יש אמת הבעיה שלא אני קניתי וגם באותה תקופה אם עכשיו אני לא יודע כלום אז לפני כשלוש שנים לא ידעתי איך קוראים לי אבל תודה על התגובה

פורסם

בקשר לשברולט אלרו - דווקא למנועים אמריקאיים יש פוטנציאל שיפורים לא רע. רוב המנועים הם UNDERPOWERED יחסית לנפח שלהם, ולאו דווקא בגלל שהאמריקאים לא יודעים להוציא כח ממנוע. האמריקאים מומחים בלהוציא כח ממנוע ובוני מכוניות הדראג שלהם יכולות לעשות בית ספר להרבה משפרים באיך לנצל מנוע.

ה"בעיה" הגדולה בשוק האמריקאי היא תקנות זיהום אויר מחמירות. זה טוב לריאות ורע למנועים. גם דגמים אירופאיים שנמכרים באמריקה הם בהרבה מקרים בקונפיגורציה מסרסת שנותנת פחות כח ופחות זיהום.

למנועים אמריקאיים גם קיים שוק שיפורים עצום של קיטים מוכחים שהם פשוט BOLT-ON לרכב.

כל מה שאתה צריך זה לעשות קצת חיפושים באינטרנט ולהחליט מה מתאים לך. חלק גדול מאוד מהאתרים שמוכרים קיטים לשיפורים עוסקים בעיקר במכוניות אמריקאיות. למרבה צערי כל חיפוש שלי נגמר ב80% אתרים שמציעים שיפורים לשברולט וכמעט אף אתר שמציע שיפורים ללנצ'יה...

תחליט כמה כסף אתה מוכן להשקיע, ועל כמה נוחות ואמינות אתה מוכן לוותר. יש הרבה היצע לשברולטים.

פורסם

חידשת לי מעט אני יעבור אני יריץ כמה מקווה רק להבין משהו אבל תודה רבה לך

• תוכן חדש...