Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רציתי לשאול לגביי השברולט קוואליר קופה אם כדיי לי לקנות ואם יש למישהו ידע על האוטו הזה אם הוא בעייתי ואם יש לו בעיות ספציפיות מה הם..?

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה! רבה! אבל אני לא ממש מבין את הכותבים אחד אומר ככה השני אומר אחרת לא יודע על מה להיסגר אני לא ממש מבין אבל רציתי לדעת אם אפשרי לשפר אותו לא לעשות אותו מפלצת, אבל רציתי לדעת אם אפשרי לעשות אותו עד 200 כח סוס.. כי בסופו של דבר מבחינה חיצונית הוא מאוד יפה

תודה! מעט איליה!

פורסם

ואם אפשר רק עד 180?

הכל אפשרי, כל עוד יש לך כסף. מה שכן, לא בטוח שיחס העלות-תועלת יהיה כדאי.

כבר עדיף לך להשקיע ברכב שעונה לכל הדרישות שלך, שדרך אגב לא ציינת האם אתה רוצה התנהגות, אמינות, מהירות בקו ישר בלבד?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לדעתי מכוניות מסוג סיאט איביזה,הונדה סיויק,סוברו אימפרזה, וכאלה זה כבר חרוש ולא כיף לשפר לדעתי אם לשפר שברולט קוואליר זה נדיר כי לא ממש הרבה אנשים עושים את זה ורציתי לשאול אותך בקשר לקו ישר מה הכוונה שלך כי לא ממש הבנתי... הכוונה היא בפתיחות או משהו בנסיעה בקו ישר הכוונה? לא בסללום?

פורסם

יש סיבה למה לא הרבה אנשים עושים זאת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כן, קו ישר הכוונה היא בפתיחות, ואם זהו רצונך, קנה סיוויק. היא תהיה יותר אמינה, תאכל פחות דלק ותתנהג (אאוץ, כמה כואב לדבר על התנהגות של סיוויק) יותר טוב מהקוואליר. יתרון נוסף הוא זמינות טובה יותר של שיפורים לרכב.

לגבי פניות - קוואליר לא פונה, היא נוטה לכיוון מסויים, ומקווה להגיע לשם - התנהגות של סירה, יש כאלו שאוהבים, ויש כאלו שקונים צרפתיות.

המלצה שלי - כשאתה אומר "פגו זה על הפנים" אתה מראה חוסר ידע וסתם עושה מעצמך צחוק.

תימנע מלהכריז כל מיני דברים שדי ברור שאתה לא מבין בהם. דברי נאמרים לא בכדי להעליב, קח אותם בקלות

PUG-306 XSI MK2

פורסם
מה קשור פגו'? מדובר על שברולט קוואליר דרך אגב הפגו' היא על הפנים!

באמת מה קשור פז'ו?

זה בדיוק ההפך מקוואליר.

הפיז'ו באמת על הפנים, עדיף שתתרחק מכאלו.

פורסם

תראה אני אגיד לך דבר אחד אני אומר שאני מתכוון לשפר אותה שתתנהג אחרת..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

כי לפי מה שאני יודע כשאתה משפר אוטו הוא מתנהג לגמריי שונה תסכים איתי? ובקשר לחלקים וכו' יש לי אפשרות להביא מחו"ל זאת לא הבעיה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

פורסם
באמת מה קשור פז'ו?

זה בדיוק ההפך מקוואליר.

הפיז'ו באמת על הפנים, עדיף שתתרחק מכאלו.

מצטרף להמלצה, שיישארו יותר לנו 8)

לפותח השרשור - אם אתה מחפש התנהגות, ולא הבנת את מה שנאמר עד עכשיו, הנה זה בפשטות - לא קוואליר.

השיפורים יועילו עד מידה מסויימת. לא יודע כמה כי אני לא מכיר מישהו שניסה לשפר קוואליר, אם קיים כזה אדם בכלל.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הלינקים האלו חשובים במיוחד לך. קרא אותם ותבין. אני מקווה.

פורסם

הבנתי אז אתה אומר שאתה לא מכיר אנשים ששיפרו רכבים כאלה כי לא משפרים אז כנראה לא ידוע ב100% מה האוטו הזה מסוגל לעשות???

תודה מראש איליה!

פורסם

לא הבנתי אותך כל כך אתה אומר שזה לא רכב לשיפורים מאיפה יש לך את הידע הזה אם לא ראית אף פעם רכב כזה משופר מבחינה פנימית!? תראה אני ראיתי אולי לא בארץ אבל בחו"ל שברולט קוואליר קופה g.t.i מנוע 3,000 אני לא רוצה להגיד לך סתם אבל אני לא ממש זוכר את הכח סוס שלו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...