Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ישים סאב וופאר 12 אינץ במגש האחורי שהו בעצם שיכבה של פלסטיק ואחרי זה שיכבה של פח? איך אני אמור לעשות את זה?

ועוד שאלה בכבלי ה- אר.סי.אי יש מין חוט דר כזה בין שני הכבלים מין חוט חשמל למה הוא משמש?

פורסם

לגבי השאלה של במדף : דיסק או ג'קסון מיוחד לפח או אם אתה ממש מוכשר ובעל ידי זהב - מספרי פח חשמלים (מנסיון זו אופצייה מצויינת)

לגבי שאלתך על כבל הRCA - המיני כבל שרץ שם במרכז הוא סוג של כבל הארכה.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אמרו לי משהו כזה על המיני כבל שאמרת שזה מין ארכה אבל לאן אני מחבר אותו אמרו לי שזה נגד הרעש אלטרנטור מהרמקולים

ועדיף שאני לא יהרוס את הפח אבא שלי סתם יתעצבן אם אני ישים אותו בתיבה בלי מילוי זה יהיה טוב?

פורסם

אם הבנתי נכון , אתה רוצה ליצור הפרדה בין המדף לסאב :

תשתמש בטבעת עץ מסוג MDF , לא חייב משהוא עבה במיוחד - 17 מילימטר יספיקו לדעתי (ויתקנו אותי חברי לפורום אם אני טועה).

לגבי התיבה -אני לא יודע לענות לך.

פורסם

אכן רימוט אבל עדיף לסלול כבל טוב יותר אם אפשר עבור הרימוט .

אפשר להשתמש בכבל רמקולים (אני השתמשתי בכבל 1.5 ) עבור העניין הזה .

תומר

פורסם
לגבי השאלה של במדף : דיסק או ג'קסון מיוחד לפח או אם אתה ממש מוכשר ובעל ידי זהב - מספרי פח חשמלים (מנסיון זו אופצייה מצויינת)

לגבי שאלתך על כבל הRCA - המיני כבל שרץ שם במרכז הוא סוג של כבל הארכה.

תומר

מה? ***נקה את מקש ה ה' במקלדת***

אני מבין תומר שאתה לא מבין כלום,נאדא .

הכבל הוא לרימוט , צריך כבל "מיוחד" כי לכל כבל צריך כבל! הוא לא מיוחד, הוא מיוצר ככה לשם הנוחות וכי לרוב הוא מיוצר עם כבלים זולים אשר ככה מנסים לשכנע לקנות אותם .

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069927_34517_tab=B,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent

160 Watts Nominal Power Handling = RMS

• תוכן חדש...