Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

צירפתי מספר תמונות של חלקים ברכב שלי דייהטסו סיריון מודל 2000

ישנה תמונה שבה רואים כבל חשמל שלא מחובר מה תפקידו ולאן הוא צריך להיות מחובר ?

2.בתמונה נוספת סימנתי עיגולים מסביב לשני חלקים שהייתי מעניין לדעת את תפקידם והחוטים נראים לי חשופים האם זה נורמלי וכיצד ניתן לכסות אותם

3. תמונה שלישית תמונה של המנוע מלמעלה ורואים את הספרה 2 משם יש לי נזילת שמן קשה טיפה לראות אך ישנו שרוול שמחובר לפילטר אוויר ומתחתים יוושב המנוע ובקצה השמאלי יש נזילה

חשוב לי לציין כי הוחלף כבר אטם אך זה לא עזר מה ניתן לעשות?

14072006154.jpg

14072006155.jpg

14072006156.jpg

14072006157.jpg

פורסם

הרכב כנראה עבר החלפת מנוע, וחווט הארקה לא הוחזר למקומו (תמונה 1,2).

תמונה 3 - מדובר בחיישן חמצן שכנראה אינו מתאים לרכב או החיבור החשמלי שלו נפגע בעבר ונעשה נסיון תיקון רשלני (עד כמה שניתן לשפוט לפי התמונה).

תמונה 4 - נראה כנזילה מאטם מיכסה שסתומים.

פורסם

האם חיישן למדה (למבדה)=חיישן חמצן ?

כיצד ניתן לכסות את החוטים?

ולאן לחבר כבל הארקה?

ומה אני עושה עם הנזילה שכבר הוחלף אטם

יש למישהו רעיון על אטם או חומר שאוטם?

פורסם

תןדה לכולם על התשובות אך עדיין

כיצד ניתן לכסות את החוטים?

ומה אני עושה עם הנזילה שכבר הוחלף אטם

יש למישהו רעיון על אטם או חומר שאוטם?

ושאלה נוספת:

שמתי לו שמן מתוצרת ESSO נראה לי חצי סינטטי

היות ונאמר לי כי לרכב שלי לא מומלץ לשים שמן מסוג סינטטי מלא

האם הדבר נכון?

ואיזה שמן היית ממליץ לי לשים להבא?

ושלה אחרונה חביבה כאשר אני בולם בחוזקה עם הרכב ולאחר מכן מאיץ נשמעת נקישה שאני מרגיש אותה בדוושת הגז האם הדבר מעיד על ציריות, תפוחים???

פורסם

1. כבל ההארקה מתחבר לבורג הימני (צד נוסע) של מגן סעפת הפליטה.

2. נראה כמו חיישן החמצן המקורי של הרכב. החלק האפור הוא המחבר החשמלי (קונקטור) של החיישן.

3. פתח את מכסה השסתומים, נקה היטב את שני המשטחים (מכסה השסתומים עצמו והקנט של ראש המנוע). הקפד להדק את הברגים של מכסה השסתומים במומנט הנכון (6 עד 8 ניוטון/מטר).

4. במנוע הזה אין להשתמש בשמן מינרלי. שמן חצי סינטטי הוא הנורמה, בצמיגות של 10W/40 או 5W/30. אם אתה מוכן להשקיע ברכב, ומצב המנוע שלו טוב, ניתן ואף מומלץ להשתמש בשמן סינטטי בצמיגויות הנ"ל. השמן ששמת (ESSO) מצויין.

5. האם הנקישה מתרחשת בסיבובים, בנסיעה בקו ישר או בכל מצב?

פורסם

ALX המון תודה על התשובות

הנקישות מופיעות במצב ישר וגם בסיבובים

אך לא כל הזמן ובעיקר לאחר שלחצתי חזק על הברקס

"נראה כמו חיישן החמצן המקורי של הרכב. החלק האפור הוא המחבר החשמלי (קונקטור) של החיישן."

מהו החלק הלבן? (נראה כמו פיוז)

פורסם

החלק הלבן? אתה מתכוון לחלק שסימנת בחלק העליון של התמונה?

אם כן זהו הקונקטור (שהוא אפור, אבל יצא לבנבן בתמונה...)

אם אתה מרגיש את הנקישה בכל המצבים, כנראה שלא מדובר בציריות. תפוחים יכולה להיות אופציה וגם תושבות מנוע.

פורסם

alx

אין עלייך

האם התכוונת שאצלי יש את הכיסוי?

כי אני רואה קצת חוט חשוף

כמו כו את יודע אולי היכן ניתן לקנות צינוריות ואקום וקילפסים לכל הפלסטיקים באוטו כמו בבאגז' ובטמבון

מפני שיש לי כמה קליפסים שבורים

מצטער על הבקשות הרבות אני פשוט רוצה לעשות את האוטו כמו חדש מהחנות יש לי שריטה :)

פורסם

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105678&highlight=%F1%E9%F8%E9%E5%EF

מומנט ההידוק של הפלאגים הוא 17.5 ניוטון/מטר.

הפלאג המומלץ הוא NGK BKR5E-11

מרווח אלקטרודות 1.1 מ"מ

צינורות ואקום ניתן להשיג בכל חנות חלפים.

פלסטיקים וחלקי פנים יש לחפש בפירוקיות או בחברה. בחברה ינסו לגרום לך לפשוט רגל...

• תוכן חדש...