Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומדת להתקין באוטו מערכת מולטימדיה שכוללת דיוידי, GPS, רדיו וכו. הציעו לי שתי מערכות - אחת של פיוניר ואחת של JVC. רציתי לדעת אם יש למישהו דעה על שתי המערכות (שתיהן יקרות למדי), וכן לגבי מה עדיף - להתקין את המסך במקום מראה או דווקא במקום של הרדיו, ליד ההגה.

תודה מראש

עירית

פורסם

jvc

לדעתי רמה אחת מעל הפיוניר...

אני מתכוון לדגמים החדשים

יש דגמים של פיוניר חדשים שאני לא בטוח שהגיעו לארץ שיותר טובים

אלה שהולכים כאילו על 2 מקומות של רדיו דיסק

אבל הם גם ממש ממש יקרים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אין לי את הדגמים מול העיניים. אחפש. אבל בעקרון, יש הבדל בין פיוניר ל JVC באיכות? אני רואה שממליץ אחד מעדיף JVC/ ומה עדיף - מסך על המראה או בפאנל? ועוד שאלה לגבי המסך - עדיף מסך שמופעל במגע או כזה שבשלטים?

שוב תודה

פורסם

עירית.

זה לא רציני להגיד ולהגיד לך מה עדיף.

אולי לדגם אחד יש מחלות ידועות? והשני פשוט יותר אבל טוב? (אולי)

אנחנו צריכים דגמים של שני המכשירים. כדי לתת לך את התשובה הכי רצינית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
עירית.

זה לא רציני להגיד ולהגיד לך מה עדיף.

אולי לדגם אחד יש מחלות ידועות? והשני פשוט יותר אבל טוב? (אולי)

אנחנו צריכים דגמים של שני המכשירים. כדי לתת לך את התשובה הכי רצינית.

מסכים ב-100 אחוז

אבל רק בשביל שתדע jvc בדי וי די לא נופלים ולדעתי(האישית) אפילו נשמעים יותר טוב

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מצטרף לשאלה של עירית , איזה מכשיר טוב יותר

DVDפיוניר 5700 או 6500 ? מה ההבדל ביניהם ?

או אם יש לכם המלצה לDVD של חברה אחרת שגם בנוי ככה (יחידה אחת) תנו שמות עד מחיר של 4000 ש"ח (יד שנייה)

• תוכן חדש...