Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

המטרה שלי זה להגיע לכביש החוף מכביש גהה.

הסתכלו בבקשה בתמונה(למטה)

אני מגיע מלמטה בתמונה(איפה שיש חץ שחור כלפי מעלה) ואני צריך להגיע לכביש 5 (חץ שחור שמאלה)

אני רוצה בבקשה לדעת לאן אני אמור להיכנס במחלף(כי זה נראה לא ברור לגמרי) ואני לא יודע אם יש שם שלטים לכן אני לא רוצה לטעות.

מישהו יכול לכוון אותי?

איך אני מגיע לכביש 5 מכביש 4? האם יש שם שלטים? לפי איזה שלט אמור לנסוע?

תודה

map.JPG

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בנסיעה על כביש 4 לכיוון צפון (אחרי שאתה עובר את מחלף גהה) עבור לנתיב הימני.אתה תגיע לצומת מרומזר (מורשה) ושם אתה ממשיך ישר ועולה על הגשר לכביש 5 (ימינה בצומת לפ"ת וישר לכביש חמש-כיוון רמה"ש).

התמונה שאתה מראה היא כבר של כביש חמש ליד גלילות.

אסף

פורסם
מצאתי תמונה בויקפדיה:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/c/c0/Kvish_5.JPG/749px-Kvish_5.JPG

האם זה בידיוק המקום שבו אני אהיה או שזה מהצד השני?

במידה וזה המקום, אני אמור לקחת את הנתיב איפה שכתוב תל אביב 5?

לא. זאת ההתפצלות בין יציאה לאיילון דרום, איילון צפון, והמשך למחלף גלילות.

Veni Vidi Vici

פורסם

יש בצומת הזאת שילוט מדוייק מאוד לגבי כל כיוון,ימינה ממש אתה תפנה לכביש 5 לכיוון אריאל ואם תיהיה בנתיב השמאלי אתה תמשיך ישר לכיוון כפר סבא וצפונה והנתיב שאתה צריך לקחת זה הנתיב אם אני לא טועה השני מימין כדי לצאת לכביש 5 לכיוון גלילות

פורסם

על מה אתם מדברים?

במורשה, למגיעים מכיוון דרום:

נתיבים שמאליים - לרעננה וכ"ס.

שני נתיבים אמצעיים עם שילוט מעליהם "הרצליה", "ת"א", "רמת השרון" - זה הכיוון שהוא רוצה - כביש 5 מערבה.

נתיב הכי ימני - כביש 5 מזרחה לאריאל, פ"ת, ראש העין וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לך שמץ של מושג כמה אתה טועה ומטעה. חיפה זה על הקצה הצפנוי של כביש 4. הוא צריך כמעט את הקצה המערבי של כביש 5.

בקיצור, כמו שהוסבר לך פה ע"י רוני, נתיב הכי ימני זה לכביש 5 מזרח, קח או את הנתיב השני מימין, או השלישי מימין. שני הנתיבים הכי שמאליים זה להמשיך על כביש 4 צפונה לכיוון רעננה, כפ"ס, נתניה, חיפה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הייתי וכבר חזרתי(הייתי בטבריה/כינרת)

אישפוז, לא נסעתי שם אף פעם ולכן אין לי מושג מה השילוט שיש/אין שם. לא לקחתי סיכון ושאלתי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...