Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הולך להשמע קצת פריקי ומוזר, ויכול להיות שיחשבו שאני משוגע...

אני אצל חבר, בא לפתוח את האוטו בעזרת השלט (להלן טויוטה קורולה 2002) והפלא ופלא, אין קול ואין עונה! לוחץ שוב מנסה עוד ועוד וכלום.

טוב, אין הרבה ברירות- פתחתי עם המפתח-> אזעקה ב 3 בלילה- >כיביתי אזעקה ע"י פתיחת מכסה מנוע וסיבוב מפתח... אבל האמובילייזר ממשיך לעבוד, משמע "האורות חנייה" עובדות.

לא הייתה לי שום כוונה להשאיר את האוטו במצב הזה וללכת (הייתי במרחק הליכה לא קרוב אבל לא רחוק מהבית...) .

עכשיו מגיע הקטע המיסטי של השרשור- לחבר שלי (להלן מזדה 323 סטנדרטית) קרה בדיוק אותו מקרה! הצרה אצלי שהאמובילייזר דרך השלט, בניגוד אליו שיכול לתקתק מספרים ולנסוע עם אזעקה פועלת.

עכשיו לקטע הממש מוזר ומכושף:

הוא נסע בערך....100-200 מטר..... ניסה את השלט- עובד!

ואני כבר בסרטים....

בסופו של דבר הוא חזר אלינו ועזר לנו לדחוף תאוטו קדימה לראות אם יקרה לי מה שקרה לו (שהשלט עובד).

לאחר מס' מטרים לא מבוטלים אני מנסה את השלט, והפלא ופלא! עובד!!!!

אני לא מסוגל פיזית הגיונית לוגית פסיכולוגית או כל צורת חשיבה אחרת להסביר- איך לעזאזל הדבר הזה קרה!

חגרתי חגורה, סגרתי תדלת, ולחצתי גז הביתה כמה שיותר רחוק משם (סתם צורת התבטאות לא לחצתי לא בטיח).

אם למישהו יש תהיות הערות תגובות הסברים או כל דבר אחר אשר מסוגל להסביר לי את הדבר הזה, שבאיזור מסוים השלט לא עובד, וכמה מטרים נוספים הוא קם לתחיה, מוזמן לכאן ואף יתקבל בברכה.

לילה טוב,

דור

פורסם

היה מצב של הפרעת תדר, לכן השלט לא פעל.

זה קורה ועוד יקרה.

בדכ שלט מסויים שלא עובד בנקודה מסויימת יעשה גם בעתיד בעיה באותו מקום.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
חייזרים!!!!!!!

סתם, אולי יש באיזור משהו שמפריע לשלט לשדר כמו:אנטנה סלולרית,כבל חשמל ועוד...

אם תסתכל באור יום ,כמעט בטוח שתמצא את המקור לתופעה (כפי שנאמר אנטנה וכו')

פורסם

מה שתקראו עכשיו זה פשוט לא הגיוני:

במיקרה כזה יש לקרב את שלט המכונית ליד האוזן

ורק אז יש ללחוץ על השלט לפתיחה.

(מה גם ניתן לבצע זאת במרחק יותר גדול מהרגיל והרכב יפתח.)

למה זה עובד ככה - אין לי הסבר אבל זה עובד!

תנסו את זה , אני לא צוחק.

ירון מאיר

פורסם
מה שתקראו עכשיו זה פשוט לא הגיוני:

במיקרה כזה יש לקרב את שלט המכונית ליד האוזן

ורק אז יש ללחוץ על השלט לפתיחה.

(מה גם ניתן לבצע זאת במרחק יותר גדול מהרגיל והרכב יפתח.)

למה זה עובד ככה - אין לי הסבר אבל זה עובד!

תנסו את זה , אני לא צוחק.

ירון מאיר

לא עובד...

ניסיתי את זה ברכבים שונים וכל פעם יצאתי טמבל מהמצב..

פורסם

התופעה הזאת קיימת גם אצלי .

יש מקומות חניה קבועים שאני חונה שם את הרכב והשלט לא עובד.

אני כבר מראש נועל עם המפתח באותם מקומות.

ניסיתי לקרב את השלט לקודן ולסוויץ' מתחת למכסה מנוע וכלום! כאילו האזעקה שווקה חיים...

פורסם

גם אני ניסיתי את הטריק של הצמדת השלט לראש וגם אצלי זה לא עבד.

בכל אופן, כמו שנאמר פה, במקומות סמוכים לאנטנות או הפרעה אלקטרו-מגנטית כלשהי טבעי שהשלט לא יעבוד.

לי אישית זה קרה בגבעתיים ליד מצפה הכוכבים, יש שם אנטנה סלולרית ענקית. הרכב אומנם ננעל, אך סירב להפתח. בסופו של דבר הצלחתי לפתוח רק כשממש הצמדתי את השלט לאנטנה של האזעקה. הנעתי וברחתי משם כל עוד נפשי בי, לפני שהקרינה תשבש גם את מחשב המנוע.

לאבא שלי זה קרה פעם בזמן שנהג באוטובוס באיזור צורן שבשרון, ליד תחנת השידור של קול ישראל. פתאום כל המנורות והאזהרות החלו לצפצף ומכיון שהוא לא היה נוהג שם דרך קבע, הוא לא הבין מה קרה פתאום, אבל הסתבר שדווקא הנוסעים שהיו איתו הכירו כבר את התופעה ופשוט אמרו לו להמשיך לנסוע כי לא באמת התקלקל משהו באוטובוס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחת הסיבות הנוספות הן, לפי מה שידוע לי, תחנות מוניות.

פעם החנתי בהרצליה פיתוח את האוטו שלי בחניה של סדומורה, שחזרתי לרכב וניסיתי לפתוח אותו לא הייתה תגובה, פתחתי עם מפתח, האזעקה השתוללה, טלפון לאיתורן, מנסים לעלות על הבעיה ולא מצליחים. אחרי כאב ראש שלם איתורן הצליחו לפתוח את הרכב דרכם.

פעם שניה, ממש באותו מקום, הפעם מול אדמס, אני חוזר לרכב, מנסה לפתוח אותו ולא הולך.. מנסה ומנסה ועדיין לא הולך, שוב אותו סרט כמו פעם שעברה. אני בקו עם איתורן בשיא העצבים, כבר הייתי בטוח שיש לי בעיה עם האזעקה. פתאום בא אלי נהג מונית מהתחנה שהחנתי צמוד אליה והסביר לי כי באזור שם יש בעיה עם האזעקות ובמיוחד לאלו שיש איתורן, בגלל האנטנות של התחנת מונית.

פורסם

באזור הר הטייסים השלט שלי לא עבד באופן עקבי.

קרוב לודאי שבגלל האנטנה הענקית של איתנים שנמצאת כמה מאות מטרים משם.

• תוכן חדש...