Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בחיים לא יכול לדעת אם לא התקשרת..

יכול להיות ש:

1. יש לו שאסי עצבני

2. המוכר מבקש 50% מעל למחירון ולא רוצה להתגמש

3. דרוש טיפול מקיף

4. הבנאדם לא נחמד ומקלל את המתקשרים... :roll:

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

מוזר לי שאף אחד לא אומר את מה שכולם (אני משער) חושבים: סחירות בזבל. לנצ'יה הוא מותג גווע. בארץ הוא כבר מת. קאפה משומשת יכולה להיות עסקה נהדרת, אבל מה יהיה אחר כך? האם סמל"ת היא היבואן האידאלי להעניק טיפול תומך, חם, אוהב ואיכותי ולשמור מלאי חלפים זמין למכוניות עם איכות בעייתית שכבר אין להם שום משמעות עבורו?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מוזר לי שאף אחד לא אומר את מה שכולם (אני משער) חושבים: סחירות בזבל. לנצ'יה הוא מותג גווע. בארץ הוא כבר מת. קאפה משומשת יכולה להיות עסקה נהדרת, אבל מה יהיה אחר כך? האם סמל"ת היא היבואן האידאלי להעניק טיפול תומך, חם, אוהב ואיכותי ולשמור מלאי חלפים זמין למכוניות עם איכות בעייתית שכבר אין להם שום משמעות עבורו?

טל

כן

מישהו פעם ראה פיאט 127, 124, 133 בשנים האחרונות - נעלמו, כנ"ל בטה\דלתא\דדרה, כך נעלמה גם קאפריש עם האלפא הישנות בזמנו (במיוחד הסוד) שטיפול כושל גרם להם להיעלם מהכבישים,

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

טל

בשרשור הזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112867

רואים שלא...

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

תגידו שכחתם שאתם חיים במדינה חסרת תרבות נהיגה?

שלמכוניות מיוחדות רבות יש מחירון שממש לא משקף את ערכן האמיתי וכמובן יש את הסטיגמה עליהן ואת המוסכים הלא מיקצועיים..

ואחרי כל זה מה אתם מצפים שיהיה לה שכירות של לאנטיס?

יוגב

פורסם

דווקא לי יש לנציה דדרה ובמצב מצויין , לא מזמן הייתי לי בעיית חשמל , המראות החשמליות והחלונות החשמליים לא עבדו , הלכתי למרכזי של סמל"ת והם תיקנו הכל במהירות ביעילות ובמחיר אטרקטיבי , יש ויש , את העבודה הם יודעים לעשות מצוין , המחיר שהם לוקחים עלייה זה משהו אחר כבר ...

לגבי אלו שטוענים שאלפות הישנות של קפריש נעלמו שיבואו למפגשי מועדון אלפא רומיאו בימי שישי בהרצליה פיתוח , ויראה כמה הן פורחות , מכוניות מיוחדות מדהימות וקלאסיות לחלוטין , מושג שרוב הקופסאות החשמלאיות בארץ לא מכירות .

שאול 75

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
כן

מישהו פעם ראה פיאט 127, 124, 133 בשנים האחרונות - נעלמו, כנ"ל בטה\דלתא\דדרה, כך נעלמה גם קאפריש עם האלפא הישנות בזמנו (במיוחד הסוד) שטיפול כושל גרם להם להיעלם מהכבישים,

ליאור

http://www.classiccar.co.il/restoration/my_project.asp?project_name=שיפוץ%20FIAT%20124sport%201972&fldauto=1641

והיא גם למכירה עכשיו, נראית מצויין!

פורסם

לבוס של אח שלי הייתה קאפה,מדבריו,ומקבלות שהגיעו לרואה חשבון שלו,הקאפה מאוד יקרה לאחזקה,טיפולים מאוד מאוד יקרים ,הרבה תקלות ובעיות לא מובנות,כל חודש היה צץ משהו אחר לתקן,וזה המשיך כך עד שבסוף הוא מכר את הרכב.

כל המידע בנוגע לעלויות אני מניח שניתן למצא במוסך הקרוב לביתך.

אני מניח שבציון להתנהגות,ביצועים והנאה הקאפה תקבל ציון 10,אך בכל מה שנוגע לעלויות אחזקה,תקלות,אמינות,סחירות...זה כמו לשים כספך על קרן הצביא.

בגלל זה רק קומץ קטן של משוגעים לעניין, שבאמת מעריך את המותג והדגם ספציפית,כן יקנה את הרכב הזה.

מעבר לזה, אף אחד לא נוגע בדבר הזה.

פורסם

צריך מזל בדברים האלו, כמו כל דבר בחיים, אבל גם לדעת איך לטפל ברכב.

אישית אצלי חוץ מטיפולים שוטפים אין כלל תקלות, אך אכן, טיפולים נורא יקרים.

טיפול שוטף כל 10-15 אלף קילומטר 6000 שקל, והביטוח קצת יותר יקר.

אבל למי שאוהב, ויש את הכסף לא נרתע, אני יכול לקנות גם אודי A6 או BMW 5, אבל ההנאה שלי לפחות תיהיה בקאפה שלי שבמחיר זנות של 45 אלף שקל....

Maserati.

• תוכן חדש...