Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעבד הרבה שנים בסמל"ת- ומכר קאפות רבות (סליחה...), אני רק יכול לאמר:

שמצד אחד מדובר במכונית מדהימה- התמורה שהיא מעניקה לכסף גבוהה ו(לשם שינוי) מדובר ברכב יחסית אמין שגם מתוכנן נכון ומהנה לנהיגה (זו לא תמה טורבו ולא ב-מ-וו. לא מהנה לנהיגה AS IN "נכנסתי להיגוי יתר מטורף של שתי מעלות ותיקנתי בהפניית הגה נחושה והחיוך חזר לפני" אלא פשוט רכב נפלא נגיד.....לנסיעה לאילת). הגרסה המומלצת בהא הידיעה היא ה2400 . ה2000 חלשה ולמרות שאחרי שנה (כלומר בשנת 1996) ההספק שודרג ל155 כ"ס (במקום 145)- עדיין היא מאוד חלשה. הטורבו-כבודה במקומה מונח. ה3000 - ר' השורות הבאות שתקפות לכל הדגמים אבל בייחוד לגביה:

מצד שני- ניסיתם פעם לטפל בכזו מכונית? אני בכוונה לא רוצה להיכנס לכל מני טענות על כמה עולה לטפל במוסכי היבואן מכיוון שאח"כ יטענו ש"תומר ליכלך על היבואן הזה והזה" ואין לי כוח למלחמות עם אף אחד- אבל בואו נגיד שעלויות טיפול יכולות להיות גבוהות ביחס לעלות רכישת הרכב.

קיימות גם אופציות יותר זולות- חזי, למשל, למי שמכיר, יעשה את העבודה בעלויות נמוכות מאוד בהשוואה למרכזי. אבל כמה אנשים אתם מכירים עם קאפה (לא טורבו) שילכו לחזי...אפילו- שמכירים בכלל את חזי?

השוק של קאפות חלש בגלל הרבה גורמים -החל בעלויות טיפול וכלה בסטיגמות. אל תשכחו שקיימות קאפות שנמכרות במחיר מחירון- במיוחד אלה שכבייכול הולכות ל"מבינים" כמו הטורבו וה2400- כי לפעמים עבור אוטו טוב לא תתווכח כשמדובר בפעקעקטע 30,000-40,000 שקל. (כמובן שמדובר במכוניות עם קילומטראז' סביר וידיים מועטות).

לגבי המכונית הספציפית-יכולות להיות המון סיבות- אולי המכונית פגשה עץ? אולי היא יד שמינית (קורה- אני מכיר הרבה שקנו אחת כי היא מהודרת וזולה ואז הגיע הזמן לטיפול טיימינג....) .בקיצור....לך תדע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני וחבר קנינו רכב באוטו זמן

אני הלכתי על דדרה 1800 97 (במצב שדרש כ 5000 השקעה בישור קו)

והוא הלך על בטוח :idea:

סופר לנסר 1600 אוטומט 93 ,אחלה תוצאות במכון בדיקה !

התוצאה גם קיבל רכב נחות יותר מכל הבחינות ... ועכשיו גם הלך לו הגיר :wink:

זה מה שקורה כשהולכים אם הסתיגמות :-)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
אני וחבר קנינו רכב באוטו זמן

אני הלכתי על דדרה 1800 97 (במצב שדרש כ 5000 השקעה בישור קו)

והוא הלך על בטוח :idea:

אממ לא יודע אם הבנתי את נכון את מטרת ההודעה שלך, אבל מה שאתה אומר בעצם זה שרכב בן 13 פחות אמין מרכב בן 9?

איגור, שמדבר בציניות.

פורסם

מה שאני אומר זה שקבלתי רכב יותר טוב משנתון יותר גבוה בחצי מהמחיר שהוא שילם על היפאנומטחת :)

אם כבר מדובר פה על הסתיגמות של לאנצ'ה ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

1. בסופר לאנסרים חובה לבדוק את מצב חליל השמן של הגיר. זה הכל.

2. גם לי היתה דדרה. אחלה אוטו -אבל הרבה תקלות קטנות ומעצבנות. משאבת דלק שומרת שבת (כלומר-דווקא בטיולים של שבת מפסיקה לפעול), מזגן חסכוני (לא עובד וכך מוסיף כוח) ועוד כל מני דברים מעצבניייייםם!!!!וזה היה ברכב שלא כיסה אפילו 100,000 ק"מ. כמובן שהיו לה גם יתרונות-נוחה להפליא ,מהנה בנסיעות ארוכות וערך מעולה לכסף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שלוש נק':

1. זו קאפה 3 ליטר, כלומר שוק חלש, צריכת דלק גבוהה, הגה מת לחלוטין ועלויות טיפול מטורפות במיוחד (מנוע V6, גיר אוטו')

2. המוכר מוכן להחלפה

3. שימו לב לפגוש הקדמי בהשוואה לאחורי - הקדמי צבוע שחור בגובה הלא נכון, מה שמעיד על איזשהו תיקון פחחות "מקצועי"

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ה"סטיגמה" ברורה מאד

הלאנסרים מתחלקים ל 2, אלו שהלך להם הגיר, ואלו שעוד יילך !!!

דרך אגב, גם אם בבדיקה של החבר שלך אמרו שהגיר שופץ או הוחלף, אל חשש - הוא יילך שוב.

מי שחמור ולא רואה מה קורה ללאנסרים שלא יבכה !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כן אבל אתם שוכחים את אחריות היבואן . בואו נתחיל מזה שלא מוכרים אלפה/לנצ'יה במחיר של במוו גם אם היא שווה , כי אף אדם נורמלי לא יקנה את זה . הדרך היחידה בישראל לשנות סטיגמות זה מצב שבו אתה מצליח להעלות הרבה רכבים כאלו לכביש . כי אז אנשים רואים שהרבה אנשים קנו ונוסעים והחששות שלהם מתפוגגים .

פיאט היא חברה שכולם שקוראים עיתונות כלכלית יודעים כבר שנתיים או שלוש , שהיא חברה שעומדת על סף פשיטת רגל . והיחסים של המשפחה עם הממשל הנוכחי לא כל כך טובים , שהממשל ינסה למנוע את זה . אולי אם הממשלה תתחלף זה ישנה משהו .

אנשים שיש להם סכומי כסף של 400K לרכב לוקחים את שני העובדות ואומרים לעצמם אתה יודע מה אם היה לי 400K מיותרים ,ייתי אולי קונה את האלפה/לנצ'יה בתור מכונית שלישית למשפחה בשביל הילד הפנימי שלי . אבל לקנות אותה עכשיו בתמחור הזה ?!!!

אז שהיבואן והיצרן יחליטו מה הם עושים עם זה ואם זה חשוב להם או לא .

לכו תדעו , אולי בעוד 50-60 שנה מישהו יבוא ויקנה את שם המותג ויעשה מכונית על (ראה ערך בוגאטי ויירון )

בברכה ושבוע טוב יהודה

בברכה יהודה

פורסם

פיאט בשנה האחרונה דווקא מרוויחה ולא מפסידה , בעיקר בזכות הפונטו החדשה .

אגב, מצבה היה עגום גם בשנת 83 , לפני הצגת האונו , וגם ב 93 , לפני הצגת הפונטו המקורית , ומכוניות אלו פשוט "הרימו" את החברה , מקווה שגם הפעם זה יקרה ...

פורסם

תפסיק לפחד ותרוץ לקנות. לנצ'יה היום בגלל השוק הנמוך הן מציאה לא נורמלית איפה עוד תמצא מנוע 3ל, כסאות חשמליים וכו וכו. לי יש תמה שנה וחצי. נכון שעלויות הטיפול יקורות טיפה יותר מרכב משפחתי נפוץ אבל לא בצורה היסטרית. ההבדל המרכזי שאני מוצא הוא בכמות הריצות שצריך לעשות בשביל לתקן דברים במחיר נורמאלי. אבל עבור חובב רכב, ואם אתה לא חובב רכב לא תבין למה לקנות כזה אוטו, זה לא ממש טירטור. בצורה זו מכירים את האנשים שיש להם תחביב דומה ולומדים קצת על הרכב שלך

אחרי כמה וכמה מכוניות אני יכול לומר לך שפעם ראשונה שהיתרונות עולים על החסרונות מבחינתי ואין לי ספק שהרכב הבא גם כן יהיה לנצ'יה

ממליץ בחום!

פורסם

פיאט היא חברה שכולם שקוראים עיתונות כלכלית יודעים כבר שנתיים או שלוש , שהיא חברה שעומדת על סף פשיטת רגל . והיחסים של המשפחה עם הממשל הנוכחי לא כל כך טובים , שהממשל ינסה למנוע את זה . אולי אם הממשלה תתחלף זה ישנה משהו .

בברכה ושבוע טוב יהודה

זה כי הראש ממשלה הוא הבעלים של מילאן ופיאט נותנים כסף ליובנטוס:-)

ועכשיו ברצינות, נראה אוטו מדהים,שאלה טובה למה האיש רוצה להיפתר ממנו..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
צריך מזל בדברים האלו, כמו כל דבר בחיים, אבל גם לדעת איך לטפל ברכב.

אישית אצלי חוץ מטיפולים שוטפים אין כלל תקלות, אך אכן, טיפולים נורא יקרים.

טיפול שוטף כל 10-15 אלף קילומטר 6000 שקל, והביטוח קצת יותר יקר.

אבל למי שאוהב, ויש את הכסף לא נרתע, אני יכול לקנות גם אודי A6 או BMW 5, אבל ההנאה שלי לפחות תיהיה בקאפה שלי שבמחיר זנות של 45 אלף שקל....

אפשר לפרט איך מגיעים ל 6K בטיפול רגיל?

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...