Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש פה ואני מחפש רכב באיזור ה- 33000 ואני מתלבט בין דייהטסו שרייד קלאסיק 1500, יונדאי אקסנט 1500 או סיאט איביזה 98 1600.

הדרישות שלי הן:

1. אמינות מעט טיפולים ומעט הוצאות בכללי.

2. צריכת דלק נמוכה - בעיקר לנסיעות עירוניות.

3. נוחות ובטיחות סבירה לא צריך משהו מטורף (רכב סטודנטים).

4. שנתון 97-99 (זה מה שמאפשר התקציב לדגמים אלה).

2 הראשונים הכי חשובים לי ואני מעדיף יפניות אך אם יש לכם המלצה טובה על אירופאיות אז אשמח לשמוע.

כמו כן לגבי פיאט פונטו 1400 - שמעתי הרבה דברים על האוטו והשאלה העיקרית האם הוא יסחוב עם המנוע שלו בגיחות מזדמנות לצפון (לא רוצה לכבות מזגן בעליות!).

כל ניסיון שיש לכם עם מכוניות כאלה יעזור.

פורסם

כן זה מה ששמעתי הבעיה שרובן היו בליסינג בשנה שנתיים ראשונות, זה נראה לך בעייתי או שאם "טחנו" את הרכב אז הבעיות היו כבר צפות?

פורסם

איביזה - מצוין (1400 אמין יותר מ 1600)

פולו - מצוין (רק ידני)

פונטו - מצוין

פיז'ו 206 מצוין

יתנו נוחות, בטיחות (לא מטורף, אבל אלו החיים שלך), חסכון בדלק (מושפע מאוד מסגנון נהיגה), ואמינות טובה, ועדיפה על התדמית שישנם אלו המנסים להדביק למכוניות אירופיות.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

הפולו באמת אוטו מעולה ממליץ גיר רגיל

והפזו 206 1.4 רגיל גם אוטו מעולה שכיף מאוד לנהיגה(מומלץ לקנות את הדגמים היותר פשוטים שלא יהיה שם יותר מידי חשמל צרפתי:wink: )

פורסם

ב33 תוכל למצוא איביזה 2000 ממש מומלץ

על הפזו והפונטו אני יכול להגיד לך שאתה תצטרך לכבות מזגן בליות קשות...

הפונטו רכב ממש חסכוני בדלק..

• תוכן חדש...