Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי כרזימה שנת 98 אוטו' לבדיקה היום

רציתי לקבל את דעתכם על תוצאות הרכב והאם כדאי או לא .

מבחינת מנוע : יש לבדוק מועד החלפת תיזמון,רעש מערכת תזמון, שריפת שמן מנוע , תושבות מנוע פגומות ,נזילות שמן,רצועת מנוע להחלפה קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים ,לטפל במערכת קירור

מערכת פליטה :רועשת

סרן קדמי ומערכת היגוי: לתקן זויות היגוי ,חופש חיבורי ציר קדמי

קפיצים: בולמי זעזועים פגומים

שילדת מרכב:

ליקויים בעלי משמעות שולית: מעיכות פח סביב חלקי פלסטיק פגומים

צמיגים: צמיגים לא זהים, צמיג אחורי ימני להחלפה, בלאי יתר

מערכת תאורה(כולל מצבר): תאריך מצבר 3.06

העברת כח: בלאי דיסקיות גיר, החלפת הילוכים לקויה ,נזילת שמןתיבת הילוהכים ,תושבת תיבת הילוכים פגומה

תודה מראש חבר'ה

פורסם

רוב, אם לא כל, הסעיפים הם הכסת"ח הסטנדרטי...

על פניו נראה בסדר גמור.

נדב עוד פרטים כמו ק"מ, יד והאם היה בעבר ליסינג/השכרה וכדומה?

פורסם

מצרף לקודמי, אך מציין שנראה שהרכב טופל בשיטת "אם זה נוסע - לא נוגעים"

קח בחשבון טיפול הכולל החלפת כל השמנים / נוזלים / רצועות וטיימינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל בדיקה - אותם תוצאות.

על פניו נראה סטנדרטי לחלוטין, כלומר רכב ממוצע, אם אתה מתכוון ללכת על זה, תכניס את הרכב למוסך לאחר הקנייה לטיפול גדול וסע לשלום.

פורסם

הרכב עשה 97 אלף קילומטר שזה ממש לא הרבה לשנה שלו (98)

הוא יד 2

האמת אני לא יודע מי היה היד הראשונה

איך אפשר לבדוק את זה ?

פורסם

מכרים אמרו לי שהעובדה שציינו שריפת שמן מנוע אומרת שבקרוב נצטרך להחליף ברכב הזה מנוע ושיהיה איתו בעיות בטסט. וגם שציינו בלאי דסקיות אומר שיהיה צורך בשיפוץ הגיר וגם שגלגלים יהיה צורך להחליף לפי מה שכתוב ..

יכול להיות שזה נכון ? כי אם זה קח זה אמור להיות טיפול של סדר גודל 10 אלף שח..

או שזה בולשיט ..

פורסם
מכרים אמרו לי שהעובדה שציינו שריפת שמן מנוע אומרת שבקרוב נצטרך להחליף ברכב הזה מנוע ושיהיה איתו בעיות בטסט. וגם שציינו בלאי דסקיות אומר שיהיה צורך בשיפוץ הגיר וגם שגלגלים יהיה צורך להחליף לפי מה שכתוב ..

יכול להיות שזה נכון ? כי אם זה קח זה אמור להיות טיפול של סדר גודל 10 אלף שח..

או שזה בולשיט ..

כסת"ח של מכוני בדיקה.

קח את הרכב למוסך מיצובישי (או מוסך כללי אחר שאתה סומך עליו ב 100%) ובקש את חוות דעתם. קח בחשבון שצריך לעשות טיפול גדול ולסדר את הדברים הדורשים תיקון (חופשים ורעשים למינהם שצויינו בדו"ח)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכל הבדיקות אלה אותם בעיות, הם כותבים את זה לכל רכב , בגלל זה כל הבדיקות האלה לא שוות הרבה, רוצה בדיקה אמיתית , לך למוסך שאתה מכיר ובקש ממנו לבדוק את הרכב בתמורה שאם תקין, הטיפולים והתיקונים ייעשו אצלו, תאמין לי , הוא יסכים בכיף, חבר שלי היום התקשר לשאול אותי אם כדאי לקחת לבדיקה, אמרתי לו שירים טלפון למוסך שהוא מכיר ויעשה בדיוק מה שכתבתי לך, הוא באמת התקשר , אבל למוסך מורשה כי הוא לא מכיר מוסך אחר, בקיצור , במורשה להפתעתי אמרו לו שהם מוכנים לבדוק את הרכב אם הוא יטפל אצלם, ואם יימצא תקול והוא לא יקנה את הרכב אז הוא לא חייב להם כלום, מה, לא חבל 500 שקל לתת להם על כלום בעצם.

לפי דעתי כל הבדיקות האלה זה רמאות אחת גדולה.

ובכלל לאור העובדה שהרכב עבר 97 אלף ק"מ , מדובר בבולשיט ולא סתאם בולשיט אלה בולשיט בריבוע.

פורסם

כשאתם אומרים שצריך לעושת טיפול גדול , על איזה סדר גודל של מחיר מדובר פחות או יותר ..מה שנראה לכם

פורסם

טיפול גדול:טיימינג עם כל מה שכרוך בכך(משאבת מים\מותחנים\רצועות ועוד), שמנים\נוזלים:שמן גיר+מנוע,ניקוי רדיאטור+מיים ייעודיים איכותיים\ שמן בלמים להחליף, פילטרים:כל הפילטרים.

ברקסים = לבדוק.

גומיות ציריות + הגה = לבדוק.

צמיגים - לבדוק, אם ישנים\יבשים אז להחליף.

כיוון פרונט.

לכוון את הרכב על המחשב כמו שצריך.

להערכתי ב 2500-3000 במוסך רגיל (לא מורשה)אתה סוגר הכל,כולל הכל, ושוב תלוי איפה, במוסך מורשה הסכום יהיה בסיגנון 5000 + +

צמיגים צריך לבדוק ואם יבשים או ישנים, עדיף להחליף גם אותם, עוד 1000 ש"ח, שוב, תלוי איפה.

אחרי כל זה , תקבל רכב שעבר יישור קו גדול ומקיף = נסיעה בראש שקט , לטווח הרחוק רק להתמיד בטיפולים שוטפים וזהו בעצם.

פורסם

שים לב: לכולם אומרים לבדוק טיימינג - הכוונה פשוט לבדוק אם החליפו. אם אתה רואה שיש קבלות על החלפה (כולל מותחנים ומשאבת מים) - סע בראש שקט, חבל על הכסף.

פורסם

ברור, אם יש לך תיעוד של החלפה +מה שמסביב - הסטוריית טיפולים, אז אין צורך להחליף סתאם, מה שכתבתי מתייחס לרכב שההסטוריה לא ידועה .

• תוכן חדש...